Zastanawiam się jakie kary nałoży na Cracovię WD PZPN.Przewiduję,że po rozróbach z Zagłębiem i Wisłą zamkną nam stadion na 1 mecz.Czy to dobrze czy źle? Dla kibiców źle bo wypadnie jeden mecz ale dobrze wbrew pozorom dla Profesora bo uzasadni jego działanie by tak się nie stało.
-
-
Co będzie w czwartek?
jak juz bedzie jakas kara to najwyzej to ze na nastepny mecz wejda tylko karnetowcy.
Bez jaja za co niby te kary ? Na glownej stronie http://cracovia.krakow.pl/ nic na ten temat nie pisze wrecz przeciwnie, jak cos to kare powinni poniesc Wislacy.
Bez przesady z tym zamykaniem. Klub zrobił chyba wszystko co tylko mógł, aby derby rozgrywane były w spokoju. Co można zarzucić poza drobnymi incydentami (to buda przez głośniki, ci młodzieńcy przedstawiający się jako JG plujący na dziennikarza, a przebywający na płycie boiska itp.) organizatorom. Jakowaś kara zapewne na klub spadnie, ale myślę, że to będzie kilka tys. złotych. Oczywiście tych pieniędzy też szkoda.
dokładnie kolega Albert albo wiedzę o meczu czerpie z mediów albo należy do osób szybko bulwersujących się. W życiu mi do glowy nie przyszło żeby za coś takiego mogli zamknąc stadion. Takie głosy tylko podnoszą ciśnienie i niepotrzebnie psują atmosfere. Podejrzewam że nawet w pzpn nikomu przez głowe nie przeszła myśl o zamykaniu stadionu, bo tak naprawde nic sie nie wydarzyło nie licząc przepychanek z policją (bardziej do tych przepychanek dążyła policja niż kibice)
właśnie.
Poza incydentami i bandyckim strzelaniem policji do spokojnych kibiców nic bulwersującego się nie działo.
Jestem pełen obaw o nasz klub. Ubecja nie przebiera w środkach, aby nam zaszkodzić :-((((
Pewno dostaniemy z 10-15 tys. zł kary,a Paweł nie będize mógl pelnic rolę spikera do końca rundy.
Jeśli PZPN nałoży karę pieniężną na nasz klub, to wg mnie pieniądze powinny być przeznaczone na poprawę bezpieczeństwa na stadionie!!! Władze klubu powinny to zaproponować działaczom PZPN-u !!!
Nie jestem pewien czy w ogóle istnieje taka opcja?
Ale pomysl dobry!
Stary Kibolu, ale to jest możliwe tylko gdy kolesie Listka wygrają przetargi na tę poprawę bezpieczeństwa :D
no wydalismy 1 milion zlotych na monitoring.. i co.. jeszcze im malo??
Ciemno widzę sprawy bo ostatnio współpraca na linii Profesor-PZPN nie układała się najlepiej,prasy dobrej nie mamy a dodatkowo mogą ukarać klub dla tzw.przykładu.
oj czarno to widze z 30 tys kary mozliwe ze zamkna nam stadion spiker na pewno dostanie bana
ale uwazam ze tak jk i my kare powinna dostac nasza rywalka wejscie z brama zrzucenie toj toja na ochroniarki dla mnie frajerstwo , czy tez rzucanie petardami sami pierwsi zaczeli
Stadionu raczej nie zamkną , pewnie będzie jakaś kara pienięzna i zakaz dla spikera do końca rundy.
a pamięta ktoś, ile dostaliśmy po Ruchu? bo stadionu nam nie zamknęli, co przyjąłem z zaskoczniem.
po ruchy z tego co pamietam to chyba dostalismy zawiasy ...
ale wtedy bylo bardzo gorąco po meczu i bylo spore zagrozenie zamkniecia stadionu. Pamietam bo sam wtedy apel do prasy pisałem.
Szkoda meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)