Myśle że ten człowiek da rade..i zdziała wiele...
będzie lepiej...
a TVN po prostu mnie wkurza tym co pokazuje i robi:/
-
-
Cracovia w TVN
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a dlaczego się tak dzieje ?
wg ciebie pewnie to wszystko przez pojednanie.
Niestety, taka jest rzeczywistość. Program był o bandytach Cracovii więc pretensje że nie mówili o innych są nie na miejscu. Każdy kto był na derbach widział to na własne oczy.
Będąc na meczu największym zdziwieniem był widok 10 letnich gnojków z podstawówki skaczących po płocie i podpalających szale Wisły. Oni nie mieli prawa sami wejść na stadion.
Tego nie pokazali, a wstyd byłby jeszcze większy.
Mam nadzieję że monitoring spełni swoją rolę, choć pewnie jest wielu takich którzy uzanją że zamiast tego Profesor powinien zafundować 3000 bezpłatnych wejściówek do końca sezonu na D dla hoolsów. Przecież mają znacznie większe "zasługi" dla Cracovii.
Miejmy nadzieję że tę wojnę wygrają Profesor i prawdziwi kibice, a nie bandyci.
Z ktorego forum byly te grozby do Filipiaka? Chyba nie z tego ?
Nie z tego
Glupie pytanie do wszystkich forumowicz mam, sytuacja hipotetyczna.
Mamy w rodzinie wujka pijaka, cpuna czy kto tam chce.
To co robimy? Ciagniemy go na terapie sami, czy najpierw latamy po bloku opowiadajac jaki jest on pijak, swinia, pederasta, a pozniej czekamy az przyjdzie dozorca i go zsypem do kosza wyrzuci. Hm??
Karolo to nie ten kontekst, tu mamy do czynienia z problemem społecznym a Twój wujek czy kto tam chcesz to problem jednostkowy, dotyczący tylko Twojej rodziny a to już jest istotna różnica, tu inicajtor to instytucja a w Twoim wypadku to wyłącznie Wasz czy wujka prywatny problem więc i rozwiązanie musi mieć inny wymiar.
ten kontekst, bo my latamy po bloku...
karolo Napisał(a):
> ten kontekst, bo my latamy po bloku...
>
> --
> Cracovia - Klub z charakterem
"po bloku..." - mógłbyś rozwinąć ? bo nie kumam... ;)
Ja nie mogę zrozumieć tylko jednego.Czy według Was Profesor wypowiadając się przeciw chuligance robi na złość Cracovii?
Czy Wy jako kibice,pikniki,pseudokibice wolelibyście żeby nasza Cracovia grała w tej cholernej IIIlidze?
Czy faktycznie pamiętacie jak wtedy było i z kim dochodziło do konfrontacji zarówno na boisku jak i poza nim?
Nie mogę zrozumieć tego,komu teraz to przeszkadza że przyszedł człowiek wyłożył pieniądza a dzieki temu Nasza ukochana Cracovia gra w I lidze i na dodatek w szpicy tabeli.Takich ludzi trzeba wspierać i ukazywać to,żę mają u nas poparcie a jeżeli coś nie pasuję to rozmawiac,bo nie ma ludzi którzy nie popełniają błędów.
Nie wierzę w to,że osoby które kochają swój klub mogą życzyć mu zle.
NIE WIERZE W TO !!!
p.s.Nie chcę nigdy więcej widzieć Cracovii w III lidze Nigdy już nie!!!
tak jupiter wg. mnie to wszystko w dużej mierze przez "pojednanie" a co za tym idzie wygwizdywanie baśni o starej "damie"
Zadym już się nie opłaca robić na stadionie i rokuje że w niedługim czasie będziemy je tylko wspominać, pod warunkiem że dotrze to do kogo trzeba. Raz że wszelkie próby przedostania się do gości hamują bezmózgi policyjne, dwa że jest zwiększone ryzyko wpadki no i trzy to cierpi na tym marketing, wszystko lepiej załatwiać w dojazdach same plusy tylko z tego idą.
I może czasem nie którzy się zastanowią co wklejają na sieć.
Prof.jesteśmy z Tobą wstyd mi za naszych holsów to co zrobili w Grodzisku to obciach na całą Polske.Najpierw prawdziwi holsi muszą zrobić porządek ze sztucznymi huliganami bo jest coraz gorzej.Pokażcie dokładne zdjęcie tego KOZAKA co napierdzielał p.Romka!!!Takich KOZAKÓW wyganiać z naszego stadionu!!!
ot tak wlasnie redkacja Uwagi dowiedziala sie o sprawie w Grodzisku i wielu innych, ktore tuaj wyplynely.
Oczywiscie milczenie nie zmieni faktow ale w takiej sytuacji i tym co sie dzieje wokol nas powinnismi zamilknac i czasem udawac ze nas nie ma i tematow nie ma. Robic dobra mine do zlej gry. Solidaryzowac sie razem.
A jak narazie to sie rozpierdzielamy na male kawalaki i kawaleczki. A Pasista Rodzina staje sie mitem.
Troche pomyslec i my sami mozemy zmienic publiczny odbior Cracovii - ale nie, my (moze nawet w dobrej woli) tylko podszczypujemy Ja.
Przykladow nie bede podawal publicznie, ale interesuje mnie czy sa jakies osoby zainteresowane praca nad poprawem wizerunku publicznego Cracovii.
Bo ja nie czuje sie kompetentny zmienac cokolwiek w samej organizacji widowiska czy tez samej grze. Ale nad tematem wizerunku pomyslec i pracowac moge...
Czy po prostu bedziemy dalej na dozorce czekac...
Ostatnio wypowiedzi na tym forum bardziej szkodza Cracovii niz cos rozwiazuja.
Chyba czas z tym skonczyc, nie uwazacie? Jesli sie komus nie podoba, trudno. Mozna smarowac na Cracovie w innych, mniej popularnych miejscach.
Smarowanie polidiotow to dla ciebie smarowanie Cracovii??
karolo Napisał(a):
> ot tak wlasnie redkacja Uwagi dowiedziala sie o
> sprawie w Grodzisku i wielu innych, ktore tuaj
> wyplynely.
> Oczywiscie milczenie nie zmieni faktow ale w
> takiej sytuacji i tym co sie dzieje wokol nas
> powinnismi zamilknac i czasem udawac ze nas nie ma
> i tematow nie ma. Robic dobra mine do zlej gry.
> Solidaryzowac sie razem.
> A jak narazie to sie rozpierdzielamy na male
> kawalaki i kawaleczki. A Pasista Rodzina staje sie
> mitem.
> Troche pomyslec i my sami mozemy zmienic publiczny
> odbior Cracovii - ale nie, my (moze nawet w dobrej
> woli) tylko podszczypujemy Ja.
>
> Przykladow nie bede podawal publicznie, ale
> interesuje mnie czy sa jakies osoby zainteresowane
> praca nad poprawem wizerunku publicznego Cracovii.
>
> Bo ja nie czuje sie kompetentny zmienac cokolwiek
> w samej organizacji widowiska czy tez samej grze.
> Ale nad tematem wizerunku pomyslec i pracowac
> moge...
> Czy po prostu bedziemy dalej na dozorce czekac...
>
>
> Ostatnio wypowiedzi na tym forum bardziej szkodza
> Cracovii niz cos rozwiazuja.
>
> Chyba czas z tym skonczyc, nie uwazacie? Jesli sie
> komus nie podoba, trudno. Mozna smarowac na
> Cracovie w innych, mniej popularnych miejscach.
>
>
> --
> Cracovia - Klub z charakterem
"Pasiasta rodzina" ?
to jak widać zawsze był mit, ja z kimś takim jak dziwny kolo, który pokazał się w Grodzisku nie chciałbym mieszkać pod jednym dachem więc dopóki tego typu jednostek nie wyeliminuje sie ze stadionów to może to być co najwyżej "rodzina patologiczna".
to forum to jest pikuś Karolo !
czytając kibice net to taki dzielnicowy wie wszystko łącznie z ksywami, miejscem zamieszkania.itp...ewentualnie co gdzie kiedy dlaczego i po co
To nie był mit tylko kilku oszołomów chce zrobić zamęt NIE DAJMY SIE BO CRACOVIA JEST NAJWAŻNIEJSZA!!!
marcin_ksc: i może właśnie z myślą o policjantach serwis kibice.net po wejściu serwuje dawke trojanów :D jak ktoś nie ma antywirusa i tam włazi to juz ma trojanka :d ci wszyscy kumaci co tam się wypowiadają - napewno mają antywirka i są bezpieczni i przy każdym wejściu na stronkę widzą alercik że został złapany i zneutralizowany trojanek, ale Pan komendant czy dzielnicowy? oni napewno nie mają :D i dostają porcję wirków za każdym razem jak chcą... być bardziej kumaci :d.
powtórka programu 1.10 oraz 7.10 jutro rano dla tych co nie ogladali ( czyli dla mnie też )
jakas powtorka??? dzis 01.10 w nocy UWAGA moze to powtorka???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)