Jakie tam listy... papier wszystko przyjmie.
Róbmy cos ciekawego a nie tylko nadajmy. Pomyslcie co sie pozytywnego dzialo np. na derbach i w to sie bardziej zaangazujcie. Ja jak i pare innych osob wybieramy te pozytywy z tego co bylo na derbach a inni te negatywy (np. TV).
-
-
Co za ludzie? Co za świat?
ot to Robin co ja przeciez tluke do glowy, to mi sie oberwalo...
na promocji jasnej strony Pasow musimy sie skoncentrowac
Papier papierem, działanie, działaniem. Można zrobić i jedno i drugie.
Jeśli pozowlicie, to chciałbym by odbudowano ruch kibico-działaczy (cokolwiek by to miało znaczyć) - czyli to co było w kibicach od kilku lat najcenniejsze.
Więc nie tylko na pisaniu mam zamiar kończyć.
klaros ale mowisz na powaznie? czy ma powstac nastepny front w jakis roznych, dziwnych rozgrywkach.
wiesz, ja za Toba w ogien :)
klaros ja wiem dobrze co masz na mysli.
Tylko teraz wydaje mi sie ze ten list bylby waleniem glowa w mur.
On musi byc poparty jakimis obrazami bo wiekoszsc spoleczenstwa to wzrokowcy. Jak nie zobaczy to nie uwiezy a tym bardziej nie zapamieta.
Uważam,że teraz nie ma o czym mówić, bo fakty (filmik, dym na derbach) są przeciw nam. Trzeba po prostu odczekać, a następnie zacząć od nowa budować wizerunek Cracovii jako środowiska "normalnego". Liczę, że główni aktorzy tych zdarzeń są już syci i nie będą robić eskalacji chamstwa, chyba że wydali wojnę Filipiakowi.
Karolo, co z tą jasną stroną Pasów? Jakieś propozycje?
przyjmuje wyzwanie w najblizszym czasie opracuje podrzuce pare tematow do dyskusji
Żadne listy otwarte i inne tego typu rzeczy nic nie dadzą, a wydaje mi się, ze tv i pismaki zrobią z nich odwrotny użytek jeśli tylko wyczują, że zarzuci im się nierzetelność i stronniczość. Najlepszy tego przykład widzieliście ostatnio u tej wyw..ki w tvn, jak potraktowano zaproszenie ze strony kibica Lecha, na ich stadion, żeby pokazali pracę u podstaw z dzieciakami ze szkół (dla tych co nie oglądali dodam, że zarzucił m.in. tvn pokazywanie samych zadym, a nie takich wspaniałych inicjatyw, pomimo wielokrotnych listów do tv z info o niej). Tutaj też przy pierwszej, najmniejszej nawet aferze rozdmuchaliby ją z wielokrotnie większą siłą.
Moim zdaniem trzeba zadbać, żeby określenie "kibic Cracovii" pojawiało się w tematach jak najbardziej pozytywnych ale [b]równocześnie medialnych[/b], a im częściej będzie ono pokazywane w korzystnym świetle, tym rzadziej będą je używali przy okazji mniej przyjemnych zdarzeń, a z czasem problem się sam zmarginalizuje. Problem tkwi w proporcjach, na każde niekorzystne zdarzenie, trzeba odpowiedzieć kilkoma pozytywami. Sami tego nie zrobimy, bez współpracy z PR klubu nie ma szans.
Karolo: "czy ma powstac nastepny front w jakis roznych, dziwnych rozgrywkach"
Takich zamiarów ja nigdy nie mam. Chciałbym tylko by nasza kibicowska energoia się nie marnowała.
Mówicie nie pisać listu, to co - odpuścić tak sobie.
Znowu po nas jadą i prowokują, a my nic.
Jak przyjechała Legia i nas wyzywała to wielu mówiło - sprowokowali i musieliśmy dać czadu. A teraz to co?
Konfidenci na Cracovii? Nie,-to TVN!!!
Kultura na Wiśle? Nie.... to TVN!
Ponawiam apel o ew. argumenty do listu otw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)