Już w najbliższy wtorek 30 września o godzinie 14.30 wielkie piłkarskie wydarzenie w Kielcach:mecz pucharowy Korona Kielce-Legia Warszawa!
Obstawiajcie wyniki...
Fan Korony.
-
-
KORONA-LEGIA
Koronka 2:1 Legia
Powodzenia !!!
1 : 0 dla Korony oczywiście! Powodzenia !
wspomożemy Was bracia z Korony!!!!
Wybiera sie jeszcze ktoś na korone ?
Chora godzina
połowa OPRAVCÓW ;)
Pula biletow, zostala zwiekszona do prawie 8000 aha i jeszcze troche wejsciowek ma byc w kasach w dzien meczu dlatego ZAPRASZAMY
Czarne Koszule tez beda.Z tego co wiem ma byc Mielec ;Sandecja;Bytom
a z jakiej racji bytom? (jo sie wos pytom :-)?
to tu sie wynik typuje czy godamy kto byndzie jeszcze?!?!
bedzie jakas relacja? np. w radio Kielce?
aktualnie na miejscu obecna jest grupa ok. 20 pasiaków ...
mecz ma rozpocząć się o godz. 15.00 ...
a stadion jest już pełny ...
na trybunach non stop doping o wszystkich zaprzyjaźnionych klubach ...
atmosfera podobno niesamowita ...
Legii jeszcze nie ma ...
to ide zrobic sobie "sniadanko" i wbijamy sie na czacik o 15!! :)
wydaje mi się , że to dobry pomysł ...
jak nie jak tak :)
Yarek-> pod adresem rtsp://gra.radio.kielce.com.pl/radio/kielce.rm idzie radio na żywo lecz nie wiem czy będzie relacja z meczu.
On-line masz tutaj http://www.korona-kielce.pl/show_relacje.asp?id=35
Właśnie podali w radiu, 8 tys. ludzi ma meczu:)))
1h do meczu...
Hej Hej Korona !!!
Jesteśmy z Wami!!!!!!!
Cracovia&Korona Już się nie mogę doczekać wyniku,gdyby był mecz w innym terminie to pewnie teraz siedziałbym na stadione Korony :) No,ale co zrobić??Życie jest brutalne i pełne niespodzianek :)
ze strony Korony
"Redakcja Polskiego Radia Kielce wychodząc naprzeciw oczekiwaniom kieleckich kibiców, którzy nie będą mogli być naocznymi świadkami meczu pomiędzy Kolporterem-Koroną a Legią Warszawa przeprowadzi bezpośrednią transmisję z tego pojedynku ze specjalnie przygotowanego na tą okazję studia.
Będzie to relacja jakiej jeszcze w naszym regionie nie słyszano. Specjalnie dla Radia Kielce wraz z naszym komentatorem mecz ten relacjonował będzie Roman Kosecki. Dodatkowo naszych głównych sprawozdawców wspierać będą reporterzy będący w centrum wydarzeń. Przekażą wszystkim najświeższe i najciekawsze informacje bezpośrednio z płyty boiska, szatni czy ławki rezerwowych.
Cały blok poświęcony niewątpliwie jednemu z najważniejszych piłkarskich wydarzeń ostatnich lat w Kielcach rozpoczniemy ok. godziny 14.20.
Ostatnie wiadomości ze stadionu przy ulicy Szczepaniaka przekażemy naszym słuchaczom ok. godziny 16.30.
Radio Kielce 101,4 i 90,4 Mhz!!!"
http://www.radio.kielce.com.pl/
P.S Coś się nie mogę połączyć mam nadzieję że do 15 zdążę:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)