do 5 ligi z nimi zawsze byli przeciw nam a psiaki na nich chodziły i chodzą dalej ! Jak grali baraż o 2 ligę z Bałtykiem to bylo 8 tys ludzi na stadionie Koro ny i sektor 150 osób w NIEBIESKO-BIAŁO-CZERWONYCH szalach...jasne jasne powspierajcie frajerów. Zanim ktoś młody coś napisze to niech wpierw popyta starszych czy nie zrobi z siebie błazna ...TYLKO PASY!
-
-
>Garbarnia Kraków<
Ciśnienie rośnie, derby coraz bliżej :D
A jak nam zamkną stadion, to może wszyscy na znak protestu zaczną chodzić na Cracovię II?
No ok ale my przeciez idziemy na PASY II , mecz o ktorej chyba o 12 na Piaskach , ja bede i napewno nie za Garbarnia. Bo licza się TYLKO PASY.
SOBOTA 12 Stadion Orła Piaski, no chyba ze na Kałuży. Ale poki co to na Orle.Ja bede na stówe. I jeszce 3 chłopa ze mna .Sobota 14 maja 12 godzina Orzeł Piaski Wielkie.
WSZYSCY NA MECZ !! NIEDZIELA godz.12 ORZEŁ PIASKI WIELKIE [!!] KTO MOZE NIECH JEDZIE !! ZROBIMY TAM ADMOSFERE :D
Atmosfera była niezla:D
a wynik ??
W latach 80 i 90 zawsze byli dla Nas Chamami z Ludwinowa.Oni zawsze nienawidzili Cracovie.TYLKO PASY !!!
No ale spuściliśmy ich do 4 ligi za wszystkie ich świństwa. 10 lat pokuty chyba wystarczy?
Teraz Grabarnia już nie ma środowiska . Zostało kilkunastu ludiz i trochę dziadorów do których za sam koloryt możnamieć szacunek.
Ja tam zachęcam każdego malkontenta aby przyszedł na Garborzy i popatrzył sobie czym byłaby
Cracovia ok 2010 jakby nie walka o powstanie MKS ,patriotyczny zryw Misiorowców i wejście "Gatesa Europy Środkowej".
Garbaryzacja była po prostu tuż za rogiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)