Taaaaaa bolalo to chyba tego goscia ze zdjecia... jeden drugiego od tylu..
-
-
...te Krakowskie Ulice
mik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ta Polska to jest wiekszosc kibicow z poza triady
> no i oczywiscie bez uwzgledniania SLW i JAgi , bo
> CI sa nieobiektywni. Mozesz napisac ze to
> propaganda i wogole ale poczytaj wypowiedzi np
> Widzewa, Ruchu czy nawet Legii to moze cos do
> Ciebie dotrze. Z jednej strony biadolicie ze
> oprawa byla srednia bo kasy bylo malo a z drugiej
> nie skapicie na cos takiego ...
>
> a co do Filipiaka to chodzilo tylko o jedno
> 325=520 i dlatego mu sie oberwalo, byla umowa nie
> dotrzymal slowa wiec ma za swoje!!!
No to okresl mi lepiej ta Polske ile to postów na kibice.net ?? :)
NA to flage kasa nie poszla z oprawy. I chyba was ktos nabija w butelke z tymi flagami skoro sadzicie ze to takie drogie.
Robinksc - po co mowic o Polsce jak co bardziej ogarnieci kibice z Kaluzy lapia sie za glowe na wiesc o tej fladze.
Ja jestem bardziej ogarniety i nie Bapie sie za glowe ...
Popatrz na wasze forum, ile juz elektronicznie przerobiliscie naszych Flag i wrzucaliscie na fora ogólnopolskie ?? Poprzez internet zobaczylo to duzo wiecej osób.
Chcociazby ostatnio Cracovia - Polska , Przerobil ktos na Cracovia-Izrael, i jeszcze z 4 inne flagi. Podobalo sie to ludziom na waszym forum a teraz wielce zdegustowani.
Wiec CTSK odpowiedz mi na to ?? Tamte projekty posyBnae w polske byly git a zrobiony taki w rzeczywistosci to jest obciach ??
super :D
Robin - ja znam tylko jeden przypadke wlasnie wymienionej przez Ciebie flagi i mysle ze jest to zrobione bardzij z pomyslem niz "Prostytutki...". A dlaczego? Bo ma jakies podstawy dopisanie tego "Izraela", mowi sie na Was negatywnie "Zydy" i ma to jakis sens a "Prostytutki" to zwykle prymitywne chamstwo moim zdaniem. Poprostu mowi sie caly czas zeby robic elementy anty z jajem a nie z wyzwiskami (bardzo podobala mi sie przerobka ktorej dokonal Gornik Z. - Ludzie Humoru, zamiast Ludzie Honoru), a Wy dalej swoje. A pozatym przerabianie na kompie chyba nic nie kosztuje? A wy tu wydaliscie kupe hajsu na to (wiem ile to kosztuje). Mowię WY jako KIBICE CRACOVII, bo mi zaraz napiszesz ze to nie Opravcy zrobili. Rozumiem zrobil ktos inny, przypuszczam ze JG ale to tez grupa Waszych kibicow.
Btw. ja znam wielu Pasiakow, ktorzy widzac ta flage komentuja sprawe jednoznacznie... (nawet na tym forum takie wypowiedzi sie pojawialy)
Z kim rozmowa i o czym??
My uwazamy ze bylo super, oni ze bylo niesuper. No i tyle.
CTSK i koledzy- odwracacie kota ogonem. Bardziej chodzilo nie o tresc flagi, a o to, ze nasi kibice dowiedzieli sie duzo wczesniej, co chcecie wywiesic na plocie. I tak to odbiera wlasnie ta Twoja "Polska".
Ja o Polsce nie mowilem ;) Owszem, zdania sa mieszane, spotykac sie z bardzo skrajnymi opiniami, ale czy Wasi kibice dowiedzieli sie co wywiesi Wisla ??????? Czy to nie byl czasem przypadek ???? Z reszta jak teraz na to patrze to moznabylo sie domyslic, co mozna wywiesic zeby mialo zwiazek z Cracovią - Wojownicy i Wiernosc (przyz nie opetani, abg, jakies fc czy inne).
Ja jako Pasiak mialbym mieszane uczucia. Pomysl dobry, ale realizacja gorsza. A pozatym szkoda kasy. I nie siać mi tu propagandy ze to taka pierwsza akcja w PL :P
CTSK to ci powiem ze u was juz po meczu z Korona w 3 lidze przerobiB nasza flage "Bóg wybacza Cracovia nigdy" na "Klub kopacza Cracovia Piz.y" i mieliscie WY jako KIBICE WISLY duzy ubaw z tego powodu.
Dlatego cokolwiek tu nie napiszecie nie przekona mnie do waszych racji. Bo jestem przekonany ze jakbyscie to wy zrobili na derbach taka flage w stosunku do nas to wiekszosci by sie to podobalo. Tak jak podobaly sie przerobione fotografie. Mozesz mowic ze bylbys zdegustowany ale wiekszosc cieszyla by sie z takiej zaczepki. Tak jak ma to miejsce u nas.
Ja bym sie cieszyl gdyby bylo zrobione jak to mowia wszyscy "z jajem" i bez oscentacyjnych prymitywnych wyzwisk. A przerabianie na necie to juz moze zrobic KAZDY, wiec nie podpinalbym do tego. A flage prawdziwa wyrobic i wywiesic NIE MOZE KAZDY. Z reszta to juz jest taka roznica miedzy nami a wami, ze jakby u nas zawislo cos takiego to od razu posypalyby sie glosy ze lepiej bylo zrobic Nowa flage niz antyflage ;)
CTSK mozesz tak uwazac a ja mysle ze brrnilibyscie tego pomyslu swojego pomyslu.
Moze wlasnie taka jest roznica ze wy tylko na necie potrafiliscie to zrobic a u nas ktos sie wzial i zrobil to naprawde.
pieknie zagielo psiakow hahahahahahahah wykonawcy flagi anty wisla & jude gang
Sluchaj u nas nikt tego nie zrobil naprawde bo by to potem zapewne nie zawislo. Pozatym jak mowilem szkoda pieniedzy ;] Temat zamkniety ;P
CSTK wybacz :-) sprowokowales mnie ta swoja wypowiedzia :
>Robin - ja znam tylko jeden przypadke wlasnie wymienionej przez Ciebie flagi i mysle ze
>jest to zrobione bardzij z pomyslem niz "Prostytutki...". A dlaczego? Bo ma jakies
>podstawy dopisanie tego "Izraela", mowi sie na Was negatywnie "Zydy" i ma to jakis sens
>a "Prostytutki" to zwykle prymitywne chamstwo moim zdaniem.
> ...
Jezeli uwazasz ze antysemickie hasla sa "z pomyslem" i maja "sens" to chyba nie wiesz o czym mowisz. To ze kilku prymitywow musi sobie pok..wic bo inaczej mecz jest niezaliczony jest moze prymitywne, moze mi sie nie podobac ale ciagle jest to w granicach norm ludzkich (oczywiscie jezli sie nie zmusza sie innych zeby spiewali) niestety takie jest spoleczenstwo.
Ale uzwywanie hasel antysemickich w kontekscie tego co sie stalo w Europie 60 lat temu
jest po prostu i zawsze bedzie chamstewm o dwie klasy gorszym. Pewnie nie przeszkadza Ci to pic piwa na Kazimierzu od czasu do czasu?
Nie masz PRAWA pouczac nikogo dopoki nie nauczycie sie tej podstawowej zasady, zawsze bedziecie o klase gorsi jako kibice, niezaleznie od tego ile balonikow wypuscicie w czasie oprawy czy ile "Sterydow" chodzi na Cracovie.
Dopoki nie wyplenicie tego paskudztwa po prostu sie nie odzywajcie...
Problemy Cracovii sa niczym przy tym ...
Coz sam sprowokowales i teraz niezaleznie co powiedziales wczesniej z sensem czy bez, juz nie ma znaczenia, jezeli popierasz ten prymitywny antysemityzm ...
Ta kwestia byla juz szeroko omawiana przy "aferze RoMana" :)
Mowiac Zydy po 1. nikt nie ma na mysli mniejszosci w naszy mpanstwie.
Po 2. Zyd sam w sobie nie ma odcienia pejoratywnego.
Po 3. najwiecej o antysemityzmie mowicie Wy a nie rzekomo sami pokrzywdzeni (tak samo bylo przy sprawie RoMana, gdy zapytalem czy Zydzi wytoczyli jakies oficjalne pismo, wypowiedz ze czuja sie oburzeni itp nastała glucha cisza)
Problemy Cracovii sa niczym przy tym? Zakladajac ze masz racje twierdzisz ze morderstwa popelnione na kibicach Wisly sa niczym przy tym? Odpowiedz zostawiam Tobie samemu.
Dodam jeszcze ze jesli ktos jest antysemitą to chyba to czuje, a ja nazywajac kibica Cracovii Żydem jakos nie czuje sie antysemita! Ba! Nie jestem nawet rasistą? To jak cos tu nie gra :)
CTSK to masz niezłą dychotomię we łbie
CTSK :-)
pograzasz sie jeszcze bardziej, w poprzednim poscie stwierdziles ze mowi sie "o was negatywnie zydzi" i ze byly "podstawy i mialo to sens" uzycie slowa Izrael. Jaki ? :-)
Nie twierdze ze problemy Cracovii sa male, twierdze jednak ze po takim stwierdzeniu nie
masz juz prawa komentowac czy dawac rady i tylko tyle.
Morderstwa nie byly i nigdy mi nie wmowisz ze byly, popelnione w imie Klubu.
Sa ludzie za to odpowiedzialni niech oni sie tlumacza przed sadem.
Oprawa, doping czy nawet antydoping (niestety ;-) ) jest robiony dla Klubu w imie Klubu.
I dalej twierdze ze Wasz antydoping was dyskwalifikuje w jakiejkolwiek dyskusji na ten
temat.
Chwalicie ze ze u was jest "rownowaga" na trybunach.. nie ruszajmy .. etc,
wielu w Cracovii tez w to wierzylo. Na Cracovii przynajmniej bojowkarze nie
maja zadnej ideologii poza moze nieco chora milosca do Klubu. U was to sa po prostu
faszysci, zobaczycie jak to ruszycie wczesniej czy pozniej bedziecie musieli to nie
od was zalezy. Wtedy sie okaze kto sobie wychowal gorszych bojowkarzy, milosc
wczesniej czy pozniej mozna spozytkowac pozytywnie nienawisc trudno (Az sam nie
wiedzialem ze moge napisac cos optymistycznego na temat obecneij sytuacji w Cracovii
;-) )
CTSK, daj sobie chłopie spokój, podyskutuj w gronie swoich - chyba, ze Ci szczególna przyjemność sprawiają słowne przepychanki - jeśli tak to masz nie tylko dychotomie w głowie ale i francowaty charakter i tym bardziej idź sobie podyskutuj ze swoimi
oj jego to boli , nie ma o czym i z kim rozmawiac , oni sa cacy z jajem , my wulgarni , za duzo o tym mowie , tyle , aha , wislak nie kokementuj juz ,wystarczy :)
(banned)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)