Powiem tak: jak wisła zrobi to samo, to będzie kolejny dowod, ze kopiują wszystko od nas i nie mają żadnych własnych pomysłów.
Nie mam ni przeciwko tej fladze, choć mnie sie średnio podoba:) Mysle, ze wiślaków troche to zabolało...
-
-
...te Krakowskie Ulice
Oczym świadczy ta flaga przypuszczenia:
1: kibice Cracovii nie mają własnych flag z barwami dlatego wywieszaja takie
2: Szkoda bylo pieniedzy aby taką flage zrobic bedzie ona na dwa mecze w sezonie no chyba ze beda ja wywieszac na kazdym meczu. po co? to pozaostanie tajemncą?
3: Rzeczywiście flaga wyraża wszystko o czym mówił Jan Paweł II - pojednanie itp.
nie bylem na meczu ale w telewizji nie bylo słychać prawie dopingu dla Cracovii tylko cały czas przyśpiewki na Wisłę gratuluję pomysły i oprawy
Pomysł fajny ale kotrowersyjny.
Nie jest to żadne ksero, jak się sugeruje na pewnym forum bo właśnie w tym "ksero" jest cały dżing tego pomysłu
Jeśli się nie myle (a moge - nie jestem kumaty) to pierwsza tego typu akcja w Polsce.
No cóż teksty trochę koszarowe jak to już napisał nieznośnalekkośćbytu? ale liczy się orginalność.
alinoe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oczym świadczy ta flaga przypuszczenia:
> 1: kibice Cracovii nie mają własnych flag z
> barwami dlatego wywieszaja takie
> 2: Szkoda bylo pieniedzy aby taką flage zrobic
> bedzie ona na dwa mecze w sezonie no chyba ze beda
> ja wywieszac na kazdym meczu. po co? to
> pozaostanie tajemncą?
> 3: Rzeczywiście flaga wyraża wszystko o czym mówił
> Jan Paweł II - pojednanie itp.
> nie bylem na meczu ale w telewizji nie bylo
> słychać prawie dopingu dla Cracovii tylko cały
> czas przyśpiewki na Wisłę gratuluję pomysły i
> oprawy
>
U Was za to:
1. Nie było palenia szalików
2. Nie spaliliście ukradzionych podczas rozboju koszulek trenigowych Cracovii
3. Może i śpiewaliście anty ale nie na Cracovię tylko pewien naród boga ducha winny "krakowskim klimatom"
Gratuluje.
alinoe to kolejny przykład, ze zabolało. O to w sumie chodziło, tak wiec mozna powiedziec, ze plan wypalił w 100% i, ze flaga nie jest bezsensowna.
Jezeli wislaki wypowiadaja sie w tym temacie to znaczy ze zabolalo.
O wszsytko narzekacie.Nic wam sie nie podoba!!!!!!Ku..wa tylko narzekacie,jak stare baby,nie podoba ci sie coś nie musisz na meczce chcodzić,tez jestem przeciwny zbyt duza iloscia wulgaryzmów na naszym stadionie,ale bez przesady,flaga extra.Pozdro dla projektanta.(ZASRANE SPOŁECZNIAKI)
DLA MNIE POMYSŁ BOMBA
Pomysł zajebisty.A wszystkie wypowiedzi "wojowników" ;) świadczą o tym ze jednak ich to boli!!!
PiotrekAW zgadzam się z tobą w 100%.Wszyscy potrafia tylko narzekać.Ludzie to jest stadion a nie jakiś teatr czy filharmonia !!!
Dawno się tak nie usmiałem! Brawo Brawo i jeszce raz Brawo!
nierouzmiem słów ,,xero"? co wy ślepi? o to chodizło by było PRAWIE identyczne ksero!;-)
wisla takiej akcji nie zrobi... troche sie chyba jednak szanują i spróbują wymyśleć coś włąsnego.
ktoś tu się martwił o pieniądze? a co to was obchodzi? nie wasza kieszeń!
i ktoś pisał że nie mamy własnych flag... to chyba .śkepy był flag było sporo a choćby dwie nowe ,,wlasciwa strona" i ,,salwator"
Jakos najbardziej nie pasuje Wislakom, oraz naszym kibicom, ktorzy mecze widuja w telewizji, i to nie wszystkie...
Fajny pomysl, nowatorski, ogolnie dobrze wczoraj bylo.
I najwaziejsze...
Znowu jestesmy pasiastą rodziną!!!
Ferencvaros Napisał(a):
> Jakos najbardziej nie pasuje Wislakom, oraz naszym
> kibicom, ktorzy mecze widuja w telewizji, i to nie
> wszystkie...
> Fajny pomysl, nowatorski, ogolnie dobrze wczoraj
> bylo.
>
> I najwaziejsze...
> Znowu jestesmy pasiastą rodziną!!!
>
> Dystansu do pewnych spraw i zdrowego rozsądku
> życzę...
>
> Hajra Fradi!!!
Pasiastą rodziną bo pikniki śpiewały co myślą o Wiśle?
To może by jakieś posypanie głowy popiołem przez "oklepywaczy" własnych kibiców?
Tu na m. in. ich forum.
Czekam.
Flagi byly dookola boiska plus podwojnie zawieszane na luku, wiec niech nikt nie mowi ze flag nie bylo to raz. Pojawily sie dwie nowe o ktorych powyzej napisano plus wlasnie Szydera z fany Wisly - moim zdaniem trafiona w dziesiatke. Od dopingu to sie tez prosze odstosunkowac, bo po pierwsze piosenek typowo anty wcale nie bylo dozo, dominowal raczej doping Pro, natomiast jak juz bylo cos anty to szlo na penej k***** a po drugie to byly derby ludzie. Ja nie popieram jazdy na wisle w meczu np. z Zabrzem, gordziskiem itd ale na derbach to juz jest zupelnie inna bajka.
aha. Dla obroncow Wisly wszystkich - wywieszenie przez nich flagi z napisem - Nigdy nie ufaj żydówce - to waszym zdaniem co jest ? Mily gest majacy na celu powiedzmy przestroge przeciwko robieniu zakupow w sklepie gdzie ekspedientka jest Pani pochodzenia żydowskiego....
Wescie sie zlitujcie wszyscy .. Derby to derby. A Wisla to stara k**** i kazdy pasiak o tym wie. Nie kazdy spiewa, bo nie ma potrzeby zazwyczaj, ale kazdy wie.
No tak, jedna (heh naprawde rozesmialem sie) szydercza flaga i jakies hola sie robi.
A moze Ci co tak im sie nie podoba ten gest nie zauwazyli szmat na sektorze gosci?
Pomijam ten obrazajacy nas, kibicow. Ale o "kreceniu walkow przez Filipiaka" to oczywiscie Wam sie spodobalo?
Ludzie TD (chyba to on) napisal w innym temacie, ze sa rozne prawdy.
Blagam jak ktos ogladal w TV niech to zaznaczy.
Powiem tak: akurat nie mielismy zielonego pojecia o tym jaka flage wywiesi pasiarnia. poprostu traf.
I do tych co im szkoda pieniedzy: placiliscie za to?? Nie, to po co sie wtracacie.
teraz sie beda do nastepnym derbow pluc, ze ich ta flaga wcale nie ruszyla :)
Hwat:
Najwazniejsza wartoscia jest Cracovia...
Wczoraj bylo dobrze. Znowu widac bylo więź miedzy nami. Kto nie chcial- nie spiewal. Kto chcial- spiewal (uprzedzajac Twoje pytanie- ja chcialem i spiewalem, tak glosno jak tylko potrafie).
Do dopingu wlaczyl sie kazdy. Kazdy widzial policyjna prowokacje, i nikt nie nazwal dzialan policji walką z bandytyzmem. Nikt nie wysylal zatrzymanych przez policje na 20 lat na Monte.
Nie chodzi o to, ze pikniki spiewaly czy nie spiewaly. Jesli juz sie upierasz przy sztywnym podziale "pikniki- huligani" to powiem tak- jedni szanowali drugich, i kazdy znal swoje miejsce na stadionie. Tak powinno byc, mam nadzieje ze tak bedzie zawsze!!!
-=KsC_Qr2nOw=- Napisał(a):
> wisla takiej akcji nie zrobi... troche sie chyba
> jednak szanują i spróbują wymyśleć coś włąsnego.
Dokładnie trafiłeś w samo sedno... szanujemy się.. i liczymy na własną inwencję,a nie tandetne anty xera..
Ale gdzie przeprosiny?
Przecież my tylko gwizdaliśmy (ja nie ale się identyfikuje) na anty doping na meczach nie z Wisłą.
A Wy klepaliście nam twarze!
Za to, że żygać nam się chciało na 90 minut jazdy na Wisłę.
Ja czekam na przeprosiny.
xero jest idealna odbitka.. a jakbys nie zauwazyl... to to jest przerobka a nie podrobka czy tez xero!!
zaraz uslyszymy ze zazdroscimy im tej flagi i chcielismy miec podobna...!!
dobre to było gulem im szarpnęło na stówę hehe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)