[img]http://img242.echo.cx/img242/1236/pict20992lz.jpg[/img]
<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>
[img]http://img242.echo.cx/img242/2996/pict21755mz.jpg[/img]
brawo dla autora pomysłu !!!!!! :D:D:D
wykonanie przezajeb.ste
Ciekawy jestem min wislakow siedzacych za swiomi wojownikami :)))
I jeszcze jedno. Pojac nie moge jak to sie udalo, ze wzieli akurat ta, a nie inna flage!!!! No chyba ze mielismy przygotowane w pogotowiu tez inne płotna :)
-
-
...te Krakowskie Ulice
godne pożałowania....
rewelacja!!!!!!!!!!!!pochwała za pomysł
wcale nie godne pozalowania ale ekstra projekt!! napewno sie wislacy zagotowali jak to zobaczyli, hia hia ;] Zeby tylko teraz nie zaczelo sie wzajemne przerabianie flag... ;]
hehe dobre:P super pomysł
Powiem tak ZAJEBIOZA!!! Mysle, ze mamy za ładne flagi, azeby kibice wisły umieli je przerobic;)
teraz wislacy mowia, ze obciach i w ogole jak tak mozna, ale tak naprawde to ich musialo mocno zakluc. brawa dla autorow!
HEHEHEHEHEHEHHEHEHE ZAJEBISTE
Wiadomo że dużo osób przed TV myślało że stracili flage :)
Pomysła kontrowersyjny ale wykonany i już po wszystkim.
Co bysmy nie zrobili Wiślacy powiedzą że to żenada, kompleksy itp. (A my im to samo w drugą strone)
Mi rowniez sie zajebiscie podobalo. I tez jestem ciekaw skad bylo wiadomo ze bedzie wisiec ta a nie inna flaga (bo przeciez same wisłaki nie wiedziały ze kaza im zdjac ten napis po hebrajsku)
żenujące........
arkapina Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> żenujące........
Weź nie marudź już .Jak nie widzisz postępu od czasów "oczyścimy Kraków..."
to ja już nie wiem o co Ci chodzi.
Humor ,że tak powiem "koszarowy" ale HUMOR a nie obelga czy co gorszego
Wykonanie faktycznie perfekcyjne , ktoś po tamtej stronie miał chyba "długi ozór".
Taki poziom złośliwości jest na stadionie (to nie teatr tylko rozrywka ludowa)
do zaakceptowania.
po pierwsze Wiślacy się nie przejęli
po drugie - nie szkoda było pieniędzy na takie coś ?? bo za tą samą kasę można było cudną flagę mieć - ale oczywiście lepiej być "anty"
ktoś powiedział - nie ma Cracovii bez Wisły - i tu sie zgadza - bo na kogo by się wtedy najeżdżało i robiło anty flagi ?
umiar i rozsądek jest polecany :)
hehe a Wojownicy to flaga "pro" weź nie ścimniaj kocie77;)
Kocur... na Legia... na Hutnika.. na tego kto bylby pod reka... proste :)
Kocur77 napisał:
"po pierwsze Wiślacy się nie przejęli"
Twoj cały post kolego sugeruje co innego;) jednak troche zabolało.
Analizując dokładnie sprawę i powyższe dwa posty dochodzę w takim przypadku do wniosku, że to jest mega xero :] - też wstyd - najstarszy klub i tak xeruje ... :/
EDIT DO POSTU DSS: - Twoi kumple mówią ze to nie była flaga anty - więc nikt sie nie przejął :D
Nic dodac nic ujac ... ciekawe kiedy pojawi sie sektorowka "antyWisla" proponuje zrobic odrazu taka co przebije Wisle i Lecha w rozmiarach kolejny "rekord" bedzie nalezal do Cracovii
juz sie nie moge doczekac jak caly stadion bedzie w kolorach nibiesko-bialo-czerwonych
Ja jestem ciekawy tego skad my wiedzielismy ze psiury beda miały taka flage na meczu?? Bo gdybysmy nie wiedzieli to by chyba jej nie robili:p
:)
hehhehe anty ale z głową :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)