zostać policjantem :) takie zadanie mam w szkole. Ciekaw jestem czy możecie mi jakoś pomóc :P bo ja nie widze pozytywów ?
zapraszam do dyskusji :>hehehe
-
-
Dlaczego warto ...
bycie policjantem niema zadnych pozytywow........
mozesz ponapier... kogo chcesz i nikt Ci za To nic nie zrobi..!!
w Towim przypadku mozesz isc na mecz wisly i proWokowac i tez ich ponapierd...
CHWDP!!!
SaNtO:
[i]Dlaczego warto ... zostać policjantem. Takie zadanie mam w szkole. Ciekaw jestem czy możecie mi jakoś pomóc bo ja nie widze pozytywów ?[/i]
Ale jaja ... :) Aleś mnie rozbawił. Pewnie Pani chce się przekonać kto ma zacięcie do tej roboty. Zawsze lepiej wiedzieć czego można się po uczniach spodziewać. :)
Blady Nika...i tu sie z tobą zgadzam...albo chce sie dowiedzieć jakie są w jej mężu pozytywy, bo widać ich nie ma heheh
Warto być policjantem w drogówce bo codziennie pare razy mozesz dostac po kiermance;) ziarnko do ziarnka, a okaze sie, ze sam uzbierałes dwie swoje wypłaty;) a tak powaznie to kto nie chciałby być policjantem?? Marzenie polskiej młodziezy;), a tak całkiem powaznie to nie umiem bo załamany jestem;) psy ze mnie beda w szkole wylewac;) o w morde;) hehe
dlaczego warto? jedyny plus to chyba stała praca i pensja nienajgorsza
no i emeryturka po 15 latach.....
mozesz pobiegac i ponapier-dalac bogu ducha winnych kibiców Cracovii ale to chyba plus dla wislakow
mozesz w majestacie prawa wspomoc swoich kibiców ale to znowu dla wislakow argument
dla Pasiaka plusow nie widze
jest jeszcze 1 argument po zakonczeniu sluzby wysoka emerytura dla darmozjada
Plusy bycia policjantem:Można kiedy sie chce wcielić sie w dowolnego bohatera,np.możesz być gangsterem i postrzelać sobie do przechodniów.Możesz być kierowcą rajdowym,jadąc policyjnym pasatem potrącać ludzi,możesz być kibicem Wisły,itp.,ogólnie same plusy
a zadanie zadał mi pan i to ma być kara :] bo mam napisać coś wbrew swoim przekonaniom
ta, najlepiej, zeby policji nie było...
to powiedz mu krótko "CHWDP" i nie przejmuj się oceną najważniejszy HONOR :D
Najlepiej odwiedź najbliższy komisariat i się zapytaj co ich skłoniło do podjecia takiej pracy :):):)
BTW widzieliscie film Pit Bull??
Santo - pogłówkuj troche i z pewnością znajdziesz jakies argumenty - inteligenta poznaje się m.in. po tym, że nie ma problemów ze znalezieniem argumentów zarówno za jak i przeciw dowolnej 'sprawie', i potrafi o tym dyskutować. Podrzuciłbym Ci pare pomysłów ale wtedy nie miałbys przyjemności z tego, że sam je znalazłeś...
Już załatwione :) napisał mi kolega :> bo naprawde trudno byloby mi sie przelamac i napisac cos dobrego z chęcią wrzuciłbym tylko posto Domina :) rozbroiłes mnie !
Pozdro dla Ciebie !
13 dni później
Ch*** idą na łatwizne bo zarobić nie potrafią.
plusy jak masz łeb na karku to mozesz wyciac jakis przekret a la Łódz , wysoka emerytura
minusy Długoby wymieniać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)