wiem że zaraz ktoś sprytny mi powie ze jest temat o derbach albo ze to juz bylo (a bylo?) , ja jednak zaryzykuje, bo to trzeba sprawdzić :D:D:D
[url]http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=8413[/url]
-
-
Wiślacy analizują...
ciekawa analiza. Choc wedlug mnie sporo bledow porobili i jesli sztab trenerski wilsy ma te same informacje to sie z lekka moga wyjebac.
swoja droga mnie tez sie marzy cos takiego na naszych stronach.
Trzeba przyznać,że analiza jest wykonana solidnie.Nie wszystko się zgadza ale w sumie ocena Cracovii ,chociaż zrobiona przez wiślaków ,pozytywna.
Bardzo dobra analiza, choć można sie nie zgadzac z niektórymi rzeczami. Może u nas jest ktoś kto podjąłby się takiej rzeczy przed następnymi spotkaniami?
Oni mają tez po każdym meczu drobiazgowe analizy pomeczowe.
Inna rzecz, że ostatnio polegają one na wylewaniu kubła pomyj na Liczkę :)
i wcale sie nie ma co dziewic . za Kasperczaka to ta druzyna byla swietnie poukladana taktycznie, a teraz to wszystko sie sypie.
pofdoba mi sie tam stwierdzenie ze Bojar [I]Jako jeden z nielicznych ligowców [b]grających poza Wisłą[/b], szuka kontaktu z rywalem i walki 1 na 1. [/I]
ale ogolnie brawo bo wiekszosc spostrzeże zadziwiająco trafna ;)
Rydwan73:
> Bardzo dobra analiza, choć można sie nie zgadzac z niektórymi rzeczami.
Większość elementów powtórzono z tekstu, który ktoś na naszym forum wkleił przed jesiennymi derbami. Zapewne autor z drugiej strony Błoń tylko zaktualizował tamten tekst, który był wówczas przedmiotem krótkiej dyskusji na naszym forum.
Rzeczywiście dobra robota, przydałoby się vice versa. Żeby to dobrze zrobić trzeba zobaczyć trochę ich meczów. I to nie tylko w telewizji, która wszystkiego nie jest w stanie pokazać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)