Czy ktos sie orientuje czy bedziemy mieli speciala do Wa-wy na Polonie??
-
-
Pociąg do Warszawy...??
A dlaczego nie popłynąć statkiem?
Geopijatyk
statkiem wielkości Titanica bo jak na mecz zgody to musicie dobra bandą jechać ;)
Mam nadzieje że będzie pociąg :D
...Albo samolotem ;)
czy bedzie specjal czy nie to i tak najlepiej jechac pociagiem.. bo sa terazbilety weekendowe.. i jest w miare tanio :) Pozdro 600
Bilet weekendowy obowiazuje od piatku od godz 18-tej a mecz jest o 20 wiec nawet nie ma sensu kupowac takiego biletu:/
płynąć statkiem sie nie da! wisła nie jest żeglowna :)
chetnie bym sie zabrał na ten wyjazd
Pewnie bedzie podstawiony pociag i koszt nie powinien przekroczyc 30 zł.
Mam pytanie: czy Polonia weszła na meczu nas za darmo? jak tak to 15 zł zostaje na jakieś piwko do pociągu :D
Witam,
na 99,9% wstęp na mecz macie za darmo + ;)
Zapraszamy
na 90% nie będzie pociągu( tak słyszałam) ale do stolicy niedaleko...WSZYSCY NA POLONIE!!
a pamietacie jak był temat pół roku temu żeby płynąć statkiem ?
ile wtedy rozkminki było :)
jade
to trzeba poszukać temat ze statkiem może była jakaś chociaż jedna mądra myśl którą by można teraz wykorzystać :D
hmmm tez bym pojechal bez kitu fajny wypad pare godzin w drodze na melanzu :] tylko z kim tu sie zabrac jakis masowy srodek by sie przydal :D
Jak to czym ? Pociagiem oczywiscie (rejsowym) pare minut po 12 z dworca glownego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)