dev dałbyś już spokój z tą maszą, bo naprawdę brzmi to żałośnie....
-
-
Bilety na derby wciąż w sprzedazy! (dziwne)
Tak dla jasności.
Gdyby nie zostało zasrane przez pajaców, to co było w czasie mszy i marszu i gdyby tak było rzeczywiście jak to było obiecywane na tejże mszy to od kilku dni po 10 tys. biletów nie byłoby już nawet smrodu.
To nie przez mszę i pojednanie mamy taką sytuację, tylko przez to, że niektórzy nie chcą tego zaakceptować.
Chcialem kupic bilet na DERBY zadzwonilem w poniedzialek do klubu na wielicka i pani mila powiedziala mi ze juz nie ma wiec pieniazki poszly na cos innego.A teraz zostalem na lodzie.Dziekuje bardzo takiej obsludze!!!!!!!!!!!Sram na ta babe!!!!!
dziwne od którego momentu zaczeły sie gwizdy i buczenie w czasie spiewania na wisle ??
libero przeczytaj uwaznie mojego pierwszego posta
Ja sie wcale nie dziwie że sa bilety.Wygórowane do granic absurdu ceny i do tego całe formalności z nadaniem miejsca (i czesto wyrobienie identyfikatora).Do tego co niektórym wydaje sie że mecz to kino w którym widz siada na swoim miejscu .Profesorze Filipaiak to nierealne kibice będą siadać tam gdzie jest wolne miejsce ,a nie wyganiać innych z krzesła.
Tak, ludzie nie chcą chodzić na mecze, bo piosnka Wisła to stara jest zagłuszana....
No i to wina tych którzy to zagłuszają oczywiście. No i Filipiaka i piłkarzy, bo dziękują za to zagłuszanie i proszą o doping dla Cracovii... To oni wszyscy są winni...
Mentny i tak nie przegadasz .... jak byście nie gwizdali nic by nie było , takie moje zdanie i ja to w żaden inny sposób nie widzę , choć bardzo próbuje was zrozumieć to nie potrafie tego zobaczyć z waszego punktu widzenia.
i dodaje że nie popieram żadnej strony tlyko opisuje z moje punktu widzenia
No to fakt, żyjemy w innych światach. Jak ja mam sobie wyobrazić, że mogę kogoś nienawidzieć za to, że kibicuje on innemu klubowi, to jakbym sie starał, no to za Chiny nie mogę. No nie daje rady.
Nie kieruję tego do Ciebie KSCQrdwanów, bo akurat Ciebie uważam za bardzo rozsądnego człowieka, mimo, że chyba jeszcze nigdy nie mieliśmy tego samego zdania.
A jeżeli nie możesz nas zrozumieć, to wystarczy, że bedziesz robił to o co proszą piłkarze i szefostwo klubu.
ale czegoś nierozumiem... zaraz po pojednaniu wszyscy byli przeciwko bluzgom na wisłe itp. ale gdy mija coraz więcej czasu to wielu z was zmienia się zdanie że jednak bluzgi tak ale nie chcecie ,,hymnu";] Wisla to stara .....! więc jaki problem? podejść do osób wiadomych i przedstawić swój punkt widzenia? ze bluzgi tak ale inne przyspiewki
Ja nie lubię żadnych bluzgów i sam nie mam zamiaru powtarzać żadnych. Jeżeli będą jednak sensowne w odpowiednim czasie i ilościach, to obiecuję się zamknąć i spokojnie przeczekać. Nie dotyczy to jednak wiadomego "hymnu", bo to przynosi straszny obciach klubowi i jego kibicom. To moje stanowisko.
A do wiadomych osób z tłumaczeniami, to może sam sobie chodź ;)
mi to ie przeszkadza więc po co mam iść? to wy narzekacie , więc chyba lepiej sie dogadać i jakiś kompromis uzyskać niż żeby były takie sytuacje jak ostatnio
Gdyby nie było gwizdania...
Następnym razem podejdzie ktoś do mnie i każe mi oddać telefon. Ja mu nie dam a on mi przyp...
I potem usłyszę dev'a czy kogoś innego, że gdybym oddał telefon to by nie było sprawy...
Jeśli na derbach będzie nas 5 tys, a na następnych meczach po 3 tys., ale wprowadzone obostrzenia przyniosą efekt w następnym sezonie to jestem za!
P.S. Oczywiście też bym wolał pełny stadion.
A antydoping zagłuszamy dopingiem a nie gwizdami!!!
Borut człowieku co ty mi tutaj imputujesz ?
tyle lat spiewamy i bedziemy spiewac na wisle az tu nagle komus to zaczeło przeszkadzac i z tych gwizdów wszystko sie stało tak jak sie stało.. i nie pieprz mi tutaj o jakis porównaniach o tel. Powtarzam nie byłoby gwizdów zagłuszania nie było by sprawy tyle
Oto przykład typowego pieprzenia :
"Ja sie wcale nie dziwie że sa bilety.Wygórowane do granic absurdu ceny i do tego całe formalności z nadaniem miejsca (i czesto wyrobienie identyfikatora).Do tego co niektórym wydaje sie że mecz to kino w którym widz siada na swoim miejscu .Profesorze Filipaiak to nierealne kibice będą siadać tam gdzie jest wolne miejsce ,a nie wyganiać innych z krzesła."
Ludzie co wy poniektorzy bredzicie, jakie wygórowane ceny, toz to sa dwie flaszki lub 12 browców , pytam sie w takim razie jak ktos woli chlac wybiera gorzałę, jak ktos kocha PASY to nie ma problemu z kaską , wiedział od prawie roku ze będą DERBY, zatem nie wypisywac bredni ze drogo.
Natepne , alez mi tu niesamowite formalnosci, normalnie trzeba byc w ciemie bitym zeby sie przejmowac ze sie identyfikator wyrobi.
Kolejne, mecz to lepiej niz kino zapewniam wszystkich, i tak własnie na kazdym normalnym stadionie świata jest ze czlowiek siada na swoim miejscu i skonczcie co poniektorzy wypisywac pierdoly, bo az zal tego czytac.Wejdz sobie jeden z drugim na strone np.Liverpool'u , ok no to Sparty Praga, zobacz tam jak tam jest.Tez mi problem wyrobic identyfikator , no ja pier.ole ludzie opamietajcie sie , niedlugo bedziecie narzekac o DAJ Boże ze są mecze wyjazdowe zagranicą i bilet drogi ,no nie.
No brac sie do roboty nieroby, nie chlac browcow, rzucic pety i zapier.lac na CRACOVIE a marudzcie sobie w psiej budzie na reymonta
potter napisął: Do tego co niektórym wydaje sie że mecz to kino w którym widz siada na swoim miejscu .Profesorze Filipaiak to nierealne kibice będą siadać tam gdzie jest wolne miejsce ,a nie wyganiać innych z krzesła.
wiedziałem ;-), po prostu wiedziałem, ze ktos po raz setny wyjedzie z tym mitycznym kinem
buhehehehe
a wiec opowiem wam moją historię z kinem, na pewno was urzecze, doczytajcie do końca, postaram się najkrótszą wersję napisać:
poszedłem z żoną do kina na "8 mile", film z białą gwiazdą rapu Eminemem
przed wejsciem do sal kupa ziomów
no to sie pytamy: co jest? okazało sie, że menedżerowie wykombinowali, iż po filmie bedzie koncert hiphopowy
wiec przyszła kapela z kumplami
zaczął się film - i było tak na sali: cały czas palili ziółka i szlugi, pili wóde, piwo jabcoki
chodzili, gadali i wrzeszczeli
w kinie w czasie filmu, podkreślam
jak im jakas staruszka zwróciła uwage
to usłyszała dobrotliwe: wyp...alaj
ciągle sie siebie pytali kiedy bedą sie napierdalac na filmie
a tam nic, nawet nie przeklinali
a po filmie z dolnych krzesełek poleciała znana nam wszystkim przyśpiewka:
JEBAĆ WISŁE I POLICJE CRAAAAA COOOOO VIAAAAAAAA
moi drodzy forumowi specjalisci od kina:
CO WY WIECIE O KINIE???
serdecznie pozdrawiam i zapraszam do dyskusji ;-)
noo to juz wiadomo skad ta "kulture" przyniesli...
z kina :)
Ale dlaczego na afiszach nie podano, że sprzedaż biletów i uzykanie identyfikatorów tylko na Wielickiej no i że kasy w dniu meczu będą nieczynne? No bo ilu kibiców korzysta z kompa?
Wybieram sie zaraz na Wielicka po bilety? Czy ktos wie moze czy jeszcze dostane, i czy wyrobie jeszcze dzis identyfikator?
WY WSZYSCY KTÓRZY JECZYCIE NA TYM FORUM OD 2 TYGODNI,WY SIE NAZYWACIE PRAWDZIWYMI KIBICAMI CRACOVII?????????SMIECH POPROSTU!!!!!!!!!!!!KUPUJCIE BILETY BEZ ZADNYCH DYSKUSJI BO JAK NAS NIE BEDZIE NA DERBACH NAWET TE 6500 TO DOPIERO BEDA SIE TE KUNDLE SMIAC!!!!!!!!!!!!!!:[
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)