mie sie wydaje, że w III lidze dostosować ma się gospodarz, w I gość, tylko nie wiem, jak to się ma w II lidze. sądzę, że tak jak I, a mecz z Polarem był wypadkiem przy pracy.
-
-
Dlaczego na niebiesko
w niebieskich u siebie graliśmy z Piastem Gliwice w drugiej lidze tak mi się coś wydaje, a przepisy o tym że gospodarz wybiera sobie strój na mecz napewno wtedy obowiązywały...
a co do Odry Wodzisław to cos mi świta o meczu w którym jej przeciwnik grał w drugich strojach Odry z zakrytymi herbami klubowymi...
heh ja sobie nie wyobrazam tego :-)
§ 32
2. Drużynie gospodarza zawodów należy umożliwić grę w barwach klubowych. W zawiadomieniu przeciwnika o miejscu i terminie zawodów winien on poinformować o strojach, w jakich zamierza wystąpić przed własną widownią. W pozostałych kwestiach dot. ubioru mają zastosowanie postanowienia § 13 Przepisów w sprawie organizacji rozgrywek w piłkę nożną z dnia 29 września 2000 roku.
z
REGULAMIN ROZGRYWEK PIŁKARSKICH O MISTRZOSTWO I I II LIGI NA SEZON 2004/2005
cracus85 - to było w rundzie jesiennej Odra - Zagłębie Lubin
No rzeczywiście z Zagłebiem nawet znalazłem zdjęcie odpowiednie:
[img]http://www.odra.wodzislaw.pl/zdjecia/odrazaglebie0804/pic_0229.jpg[/img]
Jebac trykoty baletowe w blekitnym kolorze wrrr szlag mnie trafi co gramy w tym syfie to przegrywamy wystarczy ta runda 2 mecze na blekitno 2 porazki (Gornik Z, Dyskobolia) spalic je w pisssduu rezerwowe niech beda czarne jak swego czasu choc i tak sedzia musial byc daltonista ze nie zezwolil grac w PASIASTYCH koszulkach idiota . Zastanawialem sie czy to wogole grala CRACOVIA w tych jeeeebkanych trykotach baletowych. :D
pozdro 4all
CRACOVII gratulujemy Historii:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)