Przyszedłem z meczu, i pytam się, gdzie byliście, przyjaciele moi, strażnicy porządku, ja śpiewałem Wislą ...;. Gdzie były te tłumy tych poprawnych ,mesjaszów. Cały sektor to śpiewał. Gdzie było tych waszych 90 %. Gdzie? Ja nie bluzgam na W. , Tylko sie Was pytam, gdzie b liście?
-
-
Dziękuję bezmózgowcom/powinno być przerzutom/
no to super dla Ciebie, proponuje zebys na wyjezdzie w Warszawie spiewal caly mecz wisla to stara kurwa - wtedy im pokazesz jaki jest!
tak ciezko zrozumiec ze ludzie maja dosc bluzgow na wisle na innych meczach niz derby ?
Króle, w roznicy od ciebie, ja w Warzszawie byłem i nie byłem na meczu, tak ty internetowy kozaku spiewaj co chcesz, ja mam takie zdanie a gowno mnie obchodzi twoje.
V.Z. ja tez byłem w Warszwawie ale co to ma do rzeczy ??
Król pisał o wyjedzie na Polonie. Też chcesz im śpiewać cały czas o Wisle ??
Bluzgi na Wisłe na Derbach a potem trzeba to ograniczyć bo jest duzo lepszych przyspiewek.
Po tych Derbach moznaby przystować te tarcia wewnetrzne. A odpuscić musza obie strony.
maniek- anton już nie jest "synkiem"
no chyba że masz 60 lat ;)
maniex kim ty w ogóle jesteś ze traktujesz w taki sposób A??odpowiedz najwiekszym ...i mądralą na tym forum:)
No to jak zwykle pogadaliśmy sobie...
V.Z. jedni już se dali na luz i nie gwiżdżą, może czas też zbliżyć stanowiska... plizzz
jest jak jest - pośpiewałem sobie na gwardię co się zowie - ale jak usłyszałem gdy te kurwy skandowały "chuj" na każdego naszego zawodnika jakie sciśnienie mnie wzięło
kurwa wojtek zajeb te kurwy w przyszłym sezonie - nie ma chuja ich już nie ma w krakowie
V.Z.1903 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Króle, w roznicy od ciebie, ja w Warzszawie byłem
> i nie byłem na meczu, tak ty internetowy kozaku
> spiewaj co chcesz, ja mam takie zdanie a gowno
> mnie obchodzi twoje.
Słoma ci wystaje
dolfuss, oderwij się od kompa, powiedz mi to na meczu w oczy, chyba nie masz problem mnie identyfykować kozaku
V.Z.1903 coś TY taki nerwowy dziś??:>
VZ i dolfuss, bo napiszę do modów o odłączenie was na dwa dni od forum - daliście se po razie i może wystarczy, co?
Dziękuję bezmózgowcom, że postarali się, odnaleźli mózgi i było w zasadzie spox.
Prasa kłamie!
[i]Nie trzeba pisać, spokojniej Panowie...[/i]
klaros Napisał(a):
> VZ i dolfuss, bo napiszę do modów o odłączenie was
> na dwa dni od forum - daliście se po razie i może
> wystarczy, co?
>
> Dziękuję bezmózgowcom, że postarali się, odnaleźli
> mózgi i było w zasadzie spox.
>
> Prasa kłamie!
Klaros - byłeś na meczy i twierdzisz, ze ten pokaz chamstwa było ok? Po tobie to ja się tego nie spodziewałem. Co się tyczy VZ to masz rację. Na mecz idę po to aby na nim być a nie być kozakiem.
Dolfi, pokaz chamstwa nigdy nie jest OK, ale w porównaniu do zwyczajowych pokazów chamstwa - wczoraj było przedszkole.
Weź pod uwagę, że samym atakiem na "pokazy chamstwa" tworzysz owoc zakazany, którego spożywanie będzie cieszyć spożywców.
Wolę cieszyć się z tego co pozytywne, niż tępić negatywne.
Czegoś się po ostatnich tygodniach nauczyłem.
Klaros - I tak i nie. Zgadzam się z tobą i jednocześnie nie. Dlaczego? Bo wolę cieszyć się z tego, co pozytywne i zwalczać to, co negatywne. To, co się nazywa dopingiem to wczoraj był koszmar. Minimalizm nie jest czymś pozytywnym. Wczoraj widziałem ludzi, którzy - i tu będzie cytat "ostatni raz, ostatni raz" przyszli na stadion. To byli ludzie, którzy chcieli siedzieć na miejscach, w których gnojki zrobiły sobie zadymę. Już nie będę pisał o tym, co się działo na stadionie, ale najbardziej zaskoczyło mnie coś innego. Plucie na zawodników po meczu i zachowane czterech panów stojących na płycie boiska obok reklam (tam, gdzie była ta flaga z prostytutką...) Przechodził obok nich starszy gość -fotograf i został spluty i zwyzywany. Facet miał jakieś 60 lat. Najpierw opluł go jeden, więc gość się zatrzymał i wtedy cała czwórka pluła jak z armaty. Kto ich tam wpuścił? Gdzie była ochrona, aby ich upomnieć? Kałuż a się w grobie przewraca. No, ale ci panowie pewnie nie bardzo wiedzą, kim on był. I dlatego jeszcze raz powtarzam – pełne poparcie dla działań zarządu.
Ksc_Qrdwanów: bo mnie denerwują tacy jak Pan powyżej, ale obiecuję - wychodzę a nie będę przeszkadzał w intelektualnej rozmowie, bo słoma z but mi wystaje i muszę z tym cos zrobić :)
uwaga. za chwile zamykamy temat. czy bedzie jeszcze jakas merytoryka tutaj?
więc tak wszystko wróciło do normy - stadion sobie wczoraj pospiewał bo miał wkońcu pretekst ( mecz z damą lekkich) i jest ok , teraz gramy z Polonią , Katowicami , Pogonią , Amiką więc nie ma po co śpiewać ,, przeboju'' gdyż po pierwsze nie można sie w ten sposób ,,wyżywać'' na zespole , który odniósł sukces na boisku , po drugie Nasz zespół potrzebuje nadal pomocy kibiców po trzecie powstała nowa flaga , która jest wystarczajacym wg mnie anty symbolem :)
V.Z.1903 Napisał(a):
> Ksc_Qrdwanów: bo mnie denerwują tacy jak Pan
> powyżej, ale obiecuję - wychodzę a nie będę
> przeszkadzał w intelektualnej rozmowie, bo słoma z
> but mi wystaje i muszę z tym cos zrobić
Sory ze cie obraziłem, ale poniosło mnie. Jestem pod wrażeniem - niestety bardzo negatywnym, tego, co wczoraj widziałem. W tej kwestii zdania nie zmieniłem. To był pokaz chamstwa a nie kibicowania. Za tekst o słomie przepraszam. Obawiam się jednak, że ten mecz nam się jeszcze odbije czkawką, ponieważ widziałem obok stadionu ludzi, którzy kręcą program o Cracovii.
Dolfuss:
No i co, niech kręcą, mamy i tak najgorsze "renome" i jakoś to nie przeszkadzało w 3,2-gej lidze, w Czechach CRACOVIA to synonim chuligaństwa. Ale co się stało na derby? Wisła bluzgała, my bluzgaliśmy i tak ma być i będzie, idzie o to, że może być dla normalnych kibiców pojednanie, że by w knajpie się człowiek nie bał powiedzieć za kim jestem, tutaj na forum tego nie zmienisz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)