Miala sie nie wypowiadac na ten temat ale nie wytrzymalam. (No coz jestem tylko kobieta)
Tym pojebańcom trzeba było długo tłmuaczyc że śpiewamy bo inaczej wpierdol murowany ja udawalam ze smsy pisze i spiewac nie moge ale i tak mi sie oberwalo kumplowi zabrali szalik i tylko dzieki interwencji Sympatycznego Pana (dzieki wielkie :*) z Kola Sympatykow zostal oddany.
Ale Groclin tez ma niezla ochrone gosc przeskakuje na murwe z 3 razy w ciagu meczu a oni go ladnie prosza zeby wrocil do siebie. Powinni go od razu w****** w kosmos i kare nalozyc a jak nie to niech krzeselka po meczu sprzata.
Reszte wrazen zachowam dla siebie i mam nadzieje ze szybko zapomne.
-
-
Dziękuję bezmózgowcom/powinno być przerzutom/
Jestem przekonany, że działania Filipiaka doprowadzą do wyrwania tych chwastów.
My też nie możemy stać bezczynnie!!!
Zazwyczaj jestem grzeczny ale po tym co tu przeczytałem wszystkim szmatom które plugawią imię mojego ukochanego klubu mówię krótko: chuj wam w dupe z kotwicą.
Słuchaj Filipiak jak tam dalej pójdzie on z tego wszystkiego zrezygnuje bo po co narażać zdrowie Swoje i Swojej rodziny..! Więc jak sie nie uspokoją to może to sie Dla klubu stac tragiczne..! Bo każdy wie co by sie stało gdyby odszedł:(
Mój pełny szacunek dla tych co byli.
Wy to Cracovia. Nie oni, nakoksowani debile. Nie ja kibicujący Pasom od lat niepełnych trzech.
Ale Wy
Wy wiecie, że to do Was.
Krejzi : w plecy, bo w dupe to przyjemnosc ;)
Maniuś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Biś Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> "Bijący zbluzgał Pana Romka i
> jednocześnie w potworny sposób sprofanował
> Papieża
> na oczach osłupiałego sektora."
>
> I to było właśnie największe ku.restwo ze strony
> tego kolesia. Jako, że jestem z Poznania, nie
> wtrącałem się do Waszych wewnętrznych spraw, ale
> ten 60-kilowy gość (sam się tak określił) za to co
> powiedział o Papieżu powinien otrzymać solidy
> wpierdol. Tylko, że interweniujący kibice Lecha w
> tej sytuacji mogli doprowadzić do podziału Naszej
> kibicowskiej braci i stąd "pawie" brak reakcji.
A szkoda, szkoda. Co za syf, ale wstyd
Popacie dla transparentu. Brać GWIZDKI Niech na derbach wiedzą wszyscy co to znaczy kibicować. Oglądałem mecz ze znajomymi. Nie wiedziałem co mam powiedzieć jak słyszałem ten syf. Może da się jakoś zidentyfikować tych ludzi, którzy pojechali na wyjazd? Powinni zostawiać jakieś dokumenty itd. Sam nie wiem ale napewno się jakoś da to zorganizować. Mam nadzieję że nasze władze nie zrobiąkroku wstecz. Poparcie dla profesora Filipiaka
Nie gwizdajcie na derbach!! Bedzie to tylko pretekstem do dalszego rozłamu wśród naszych kibiców i to bezsensownym pretekstem ponieważ na derbach jak najbardziej można i należy śpiewać na wisłe. Co innego na innych meczach, ale derby to derby.
No dobra,zaśpiewać można,a nawet trzeba....Ale 2 max 3 razy a nie qwa przez pół meczu.
przestanice sie napinac na necie jak macie cos do tych gosci to im to powiedzcie a nieuzalajcie sie tu na forum jak baby sie zachowujecie.kazdy z was pisze co tu niezrobic a pojdzie jeden z drugim na derby i bedzie siedzial cicho i taka jest prawda bo jak sie odwzwie to dostanie w mor...!jak macie coa zrobic to zrobcie a nielamentujcie na necia jak stare baby.niestac was na tyle odwagi zeby powiedziec im to prosto w oczy to sie tu napinacie.
I jeszcze jedno co do tematu.....Zaczyna się u nas także pojawiać zjawisko powszechnie spotykane na Reymonta a mianowicie kibice sukcesu....To tez wkurwia.
Nie było mnie tam....Ale z tego co słyszę było niezłe przegięcie....
Jeśli zajścia na meczu z Zagłębiem można jeszcze wytłumaczyć, to tych z Grodziska się nie da...
A wciąganie do tego Lecha to też żenada...
Ja cały czas mam nadzieje że będzie tak jak było przed mszą....
Sorry, że się powtarzam, ale kibice Cracovii są w sytuacji alkoholika, który postanowił pójść na odwyk. Jedno piwo oznacza koniec dobrych postanowień, bo potem już traci się kontrolę. Czyli 1 śpiewka 'Wisła to**" oznacza, że ich będzie 10.
Ja bym sobie życzył na początek np. krótkiego występu Nigela K.; później hymn Maleńczuka, no cóż, pełny. Potem od nas: 2 strona odpowiada: Karol/Wojtyła! I kolejne hasła z pamiętnego tygodnia. Gdyby tak zacząć, w ATMOSFERZE ŚWIĘTA, temat "pięknej damy" sam się wyłącza aż do pierwszego kontrowersyjnego zdarzenia na boisku.
Nie chciałbym, żebyśmy to my pierwsi zaczęli bluzgi. Jeśli tak, nie będę tym razem gwizdał, tylko zacznę "Cracovia, Cracovia", no ale nie będę darł się w pojedynkę, jak inni wolą syf. W końcu mogę też siedzieć cicho.
Rex: to też już było. Masz nas za kretynów? Czemu miałbym otwarcie prowokować bandytę i mówić mu, jak nim gardzę? On też mną gardzi, a prawdziwą przyjemność sprawi mu złamanie mi nosa, stłuczenie okularów itd. Wolę, żeby dostał wp.. od policji.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sorry, że się powtarzam, ale kibice Cracovii są w
> sytuacji alkoholika, który postanowił pójść na
> odwyk. Jedno piwo oznacza koniec dobrych
> postanowień, bo potem już traci się kontrolę.
> Czyli 1 śpiewka 'Wisła to**" oznacza, że ich
> będzie 10.
> Ja bym sobie życzył na początek np. krótkiego
> występu Nigela K.; później hymn Maleńczuka, no
> cóż, pełny. Potem od nas: 2 strona odpowiada:
> Karol/Wojtyła! I kolejne hasła z pamiętnego
> tygodnia. Gdyby tak zacząć, w ATMOSFERZE ŚWIĘTA,
> temat "pięknej damy" sam się wyłącza aż do
> pierwszego kontrowersyjnego zdarzenia na boisku.
> Nie chciałbym, żebyśmy to my pierwsi zaczęli
> bluzgi. Jeśli tak, nie będę tym razem gwizdał,
> tylko zacznę "Cracovia, Cracovia", no ale nie będę
> darł się w pojedynkę, jak inni wolą syf. W końcu
> mogę też siedzieć cicho.
>
> Rex: to też już było. Masz nas za kretynów? Czemu
> miałbym otwarcie prowokować bandytę i mówić mu,
> jak nim gardzę? On też mną gardzi, a prawdziwą
> przyjemność sprawi mu złamanie mi nosa, stłuczenie
> okularów itd. Wolę, żeby dostał wp.. od policji.
Podpiszę się pod tym i podkreślę że z bandytami powinna "rozmawiać" policja
zubereg. tak jak przed mszą to nie będzie juz nigdy. nie wiem oczywiscie JAK będzie, ale to co było już nie wróci, co przykre jest oczywiscie. Jak zawsze kiedy padają mity.
borsuk napisał:
"tych gości powinno się wyłapać i spuścić totalny wpierdziel. nie pochwalam takich metod, ale inaczej chyba do ich płaskich mózgów trafić się nie da. tym bardziej po tym, jak wyrazali się o Ojcu Świętym. to jest ścierwo nie ludzie, a tym bardziej nie kibice Cracovii!!!"
Mysle ze ci panowie nie raz dostali porzadny wpierdol, wiec to by było raczej mało przekonywujace;)
nie lubie takiego pisania!
najlepiej powiedziec na stadionie co kto mysli!
i to do nieczego nie prowadzi tylko do podzielenia na anty... i kibicow pasow!
choc juz ktos tak mowi na kibicow spiewajacych o wisle!
panowie troche spokoju a samo ustapi!
Piękno Cracovii zabijają:((((((((((.... Niech pasiasty Bóg ich skaże!
Ech... Szkkoda słów na nich - dalsza eskalacja nie jest wskazana, ale widać to już tylko IM na niej jednak zależy.
Żeby była jasność - nikt wczoraj nie gwizdał na hit dekady, ani nawet nie śmiał wyrazić jakiejkolwiek dezaprobaty. Po prostu śpiewał, kto chciał śpiewać. TAK BYŁO ZAWSZE - kto chciał anty, to miał anty, kto chciał pro, to miał pro i rękoczynów nie było.
To było jednak mało, kontrwywiad judaszgangu wymagał więcej - jawnego poparcia.
I za brak podniosłego zaangażowania było to co było.
A poza tym jak było przed Mszą a jak jest teraz?
Zubereg, może jaśniej?
Czy coś z tego co na tej Mszy się działo zostało - obawiam się że tylko to, że (mam nadzieję) łowów na mieście nie będzie z użyciem broni białej. Choć po słowach tych kilku napiętych koxiarzy to już i na to nadziei brak.
Poza tym już nic a nic nie zostało. Jest natomiast wiocha sześcienna na oczach nawet najlepszych p[rzyjaciół. Oj do tej Europy to nam brakuje nie tylko ładnego stadionu - jest wiele bardziej odstających rzeczy.
a ja dalej swoje
transparent musi być!!! niech sie Ci debile dowiedzą kim są dla Nas-kibiców!!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)