derby tarnova według mnie trzeba wspomóc tovie w derbach, bilet wstepu 4 zł ulgowy (na stadionie Unii) w mocicach
-
-
Derby Tarnova
O w mordę. Nigdy nie podejrzewałem, że w Tarnowie mogą być 2 kluby.
Geopijatyk
Wy zawsze tylko gadacie na tym necie , ze trzeba tego wspomoc tamtego a jak co do czego to cisza i gowno robicie
cracovia_nh - 100% racji
Kiedy dokładnie są te derby??
TARNÓW 14.05 2005 godzina 17
Przyjedzcie,to jest prosba bo juz inaczej napisac nie moge.Tylko zeby troszke starsi byli niz teraz na Okocimskim bo ci to widze mlodzi z waszej ekipy.Liczymy na cos wiecej jednak,my was zawsze wspomagamy dobrze chyba nie narzekacie.
Dzieki!!!
ps.zwisla bedzie i karpaty.
Myslimy tez ze beda Jasło i Sandecja w koncu jak rodzina to rodzina.
Pozdro!!!
Tarnovia&Cracovia 4ever !!!
Do góry z tematem.
MKS_1909 Tobie sie w głowie nie poprzewracało ?
My wspomagamy ale Ty pewnie nigdy , kim Ty jestes i co tu wyjezdzasz z Sandecja czy Czarnymi ?
Kto ma byc ten będzie.
a ja oczekuje ze przyjedzie duuuuzo Cracovii
na razie to w piatek derby Cracova i pasowaloby sie pokazac ze my tez jezdzimy na PASY
PASY&TOVIA
Kim ja jestem???
jeden z kumatych i wierniejszych !!!
Tyle ci powinno wystarczyc.
A zartow nie ma,derby za 2 tygodnie a u nas lipa.Jezeli nas ktos nie wspomoze to czarno to widze.Tyle w tym temacie.Sam zreszta widiales na osattnim meczu...
pozdro dla Cracsy !!!
MKS_1909
Przestań tak pierdolić!!!!!
Zapraszamy na derby Tarnowa wszystkich pasiatych kibiców!!!!17.MAJA(SOBOTA) NA STADIONIE UNII W MOSCICACH O GODZ. 17.00
Pozdro!!!
Najppierw Derby Krakowa dla Biało-Czerwonych a pózniej Tarnowa!!!!
TARNOVIA&CRACOVIA
Toviomaniak kultura wymaga aby jak piszesz Tarnovia & Cracovia to nasi przyjaciele byli jako pierwsi.
Troche kultury i poszanowania dla nich.
Moderatorzy jesli sie da prosilbym o zbanowanie tego typa o nicku "MKS_1909" - prawdopodobnie to podszywka,jesli nie to tym bardziej za jego glupote
A ja bym prosił o wklejenie jakiegos śpiewnika(ew. linka) Tarnovii!!
ten typ MKS 1909 to niech się zamknie jak ma takie brednie pisać, albo ma 8 lat albo podszywka ale na pewno nie bierzcie go na serio...
Ej ekipo Tovii!!
Czy macie gdzieś dostępny Wasz śpiewnik, co śpiewać na meczu bo trzeba być przygotowanym!!
Proponuje konkursik na Tarnoviackie przyśpiewki: tylko nie HEEJ HEEJ TARNOVIA, Każdy to powie Tarnowia rządzi w Tarnovie itp. tylko jakieś nowe oryginalne.
Ale mam nadzieje że śpiewnik jednak jest tożto jesteście 96 lat.
MKS_1909 - skoro jestes kumaty to chyba wiesz doskonale, ze Sandecja Was nie wspomoze. Co to w ogole za tekst ?
Pozdrawiam
Czemu nie bedzie Sandecji??
Odp. KOSY:WISŁA KRAKÓW, SANDECJA NOWY SĄCZ, UNIA TARNÓW, GLINIK GORLICE, OKOCIMSKI BRZESKO
I czy istnieje jakaś działająca "kibicowska" strona Tovii??
[url=http://www.tarnovia.com/]www.tarnovia.com[/url] -Oficjalna Strona FC Tarnovia Chicago.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)