dla wyjasnienia :) 130 sie dostaje jesli sie siedzi na trybunce i zadaje pytania, a na srodku to pewnie troche wiecej :)
-
-
TVN godz. 17.45 - Rozmowy w toku o kibicach
goscie ewidentnie podstawieni, wygladali bardziej jak terrorysci
Sivy miażdżył:)))
a Ani i P. Staszkowi gratuluje:) świetny występ, rzeczowe wypowiedzi-świetnie:))
Sivy.. takiego huligana.. to looo przestraszyc sie mozna...
a Tych dwoch terotystow.. to pewnie od binladena.. bo te kurtki mieli jakies takie z lumpeksu!!
Skąd TVN wytrzasnął tych 2 oszołomów ????!!!!!! Obciach był słuchając ich wypowiedzi - przecież kolesie nawet wysłowić się dobrze nie umieli !!!!!!!
BRAVA dla Craca i Ani - przynajmniej ktoś z naszych umiał powiedzieć coś rzeczowego i inteligentnego !!!!!!! Ale i tak wyszło, że Cracovia to same zło !!!!!
Dlaczego telewizja nie dostrzega pozytywów sportowej rywalizacji, dlaczego nie mówi się o wspaniałej atmosferze na meczach (chociaż u nas ostatnio to rzadkość :( ), dlaczego nie mówi się o noramlnych kibicach !!!!!!!!!!!!!!
QRWA dlaczego zawsze jesteśmy postrzegani pod kątem bandy oszołomów !!!!!
PS: Gratulacje dla siwego - świetny występ chłopie (szczególnie powtarzane 50 razy słowo: "no" - świadczy tylko o jednym - chba qrwa podczas tych zadym mózg ci w kosmos ktoś wyjebał)
"Gdzie byliście, gdy po wiochach za Cracovią jeżdziliśmy??? "
06.05.05 - koniec bezkrólewia w Krakowie - C R A C O V I A P A N Y !!!!!!!!
Znowu się okazało że wszystkiemu winna Cracovia...A ci chuligani to pewnie przebrani kamerzyści TVNu..
Nie ma sensu oglądać takich programów, bo to tylko zbędne wkurwianie się. Mam znajomego, który pracuje w TV i mówił mi co nieco jak przygotowuje się programy tego pokroju. Ci dwaj "chuligani" nie mieli nic wspólnego z Cracovią, dostali tekst, który mieli wykuć na pamięć, a potem w miarę możliwości jak najbardziej groźniej go wypowiedzieć. Te programy przygotowywane są na podobnej zasadzie jak wszystkim dobrze znana gazeta "fakt" czyli ma przyciągać, ma być sensacyjna i prowokująca. Telewizja kłamie i tyle.
P.S. Tak na marginesie, to przejęliśmy to z USA. Wystarczy popatrzyć np. na "Wade Robson Project" czy coś tego typu. Te sztuczne przybijania piątek, wbiegania na scenę i tym podobne sztuczne wyluzowane zachowania.
mój znajomy (metalowiec) dostał swego czasu zaproszenie do programu o satanistach
- ale ja nie jestem satanistą! zaprotestował
- nic nie szkodzi, powiesz kilka zdań o szatanie, a my ci zasłonimy twarz
no i tyle jest prawdy telewizji
no i jak potem nie pogardzać "redaktorami"
podobnie Krokodyl w Wyborczej , wszystko jedno co byle źle o Pasach
Jeszcze jedna absolutnie prawdziwa historia nt. programu Drzyzgi:
Otóż jakiś czas temu kręcono program o zarażonych HIV. I na miasteczku studenckim TVN w postaci swoich ludzi szukał osoby, która za 100 zł wykona scenkę: W momencie wejścia na salę zaproszonych gości zarażonych AIDS ma wstać, stwierdzić "Ja z nimi nie będę siedział" i opuścić salę. Autentyk!
4 dni później
Pierwszy raz dajemy Cieniasa stacji telewizyjnej. W ubiegłym tygodniu spółka TVN SA poinformowała, że nie będzie pokazywała wiosną magazynu ligowego.
Decyzja włodarzy TVN budzi negatywne emocje. Przecież Idea jako sponsor ekstraklasy miała partycypować w kosztach produkcji magazynu. Zielone światło dał też Canal+, a mimo to widzowie nie zobaczą bramek z ligi w telewizji "otwartej". Wszystko rozbiło się przy próbie renegocjacji ze Sportfive kontraktu na prawa do pokazywania występów polskich drużyn w Pucharze UEFA, które stacja Mariusza Waltera kupiła jesienią 2004 roku.
Kibiców nie obchodzi to, że TVN przepłacił przy tamtej transakcji, ale martwi, że kolejny raz ktoś zrobił ich w konia...
(INTERIA.PL)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)