Dzisiaj o 17.45 w Rozmowach w toku będzie o kibicach. Tamat "Kibice - koniec wojny?". Wydaje mi się czy na zdjęciach jest Ania i Crac z Teraz Pasy? [url]http://rozmowywtoku.onet.pl/1,1226686,1,news.html[/url]
-
-
TVN godz. 17.45 - Rozmowy w toku o kibicach
Może będzie znowu Autobus z Legii :)
"(...) na rozmowę przed naszą kamerą zgodzili się, jak sami siebie nazywają, chuligani Cracovii Kraków."
ciekawe.....
nie omieszkam oglądnąć
dzięki za info
to jest dobry zwyczaj z informowaniem forumowiczów o takowych programach :)
Nie ma co trzeba oglądać jak będą tam nasi!
Nie przesadzamy w tym roku derby wygramy!
[i]"(...) na rozmowę przed naszą kamerą zgodzili się, jak sami siebie nazywają, chuligani Cracovii Kraków." [/i]
Ciekawe czy będą starali się zmusić Panią Ewę ,do śpiewania wspaniałej pieśni o pewnej starej damie z drugiej strony błoń ? ;-)
A może całą Polskę uraczą swym pięknym głosem ...;-)
Pani Ewa nie odspiewa bo to przeciez jej ulubiony klub :) jak i Sołtysika
[i]"Legia nie przyjechała, mimo, że wykonaliśmy mnóstwo telefonów..."[/i]
a może dlatego, żeby nie robić ITI wiochy?...
Przeciez Ci dwaj kolesie którzy sie wypowiadali jaki chuligani Cracovi to jakas smieszna sprawa.Pewnie dostali od TVN po 100zl zeby opowiadac takie smuty.
a pierdo*ą takie farmazony niektórzy w tym programie ze ręce opadaja...
No i wyszło ze Cracovia to największe zło w Krakowie --- gratuluje niektórym
Kibice Lecha sie najlepij postawili :)
Stasiu gadał dobrze, zreszta jakby ktos miał zamaiar krytkować to niech najpierw pojedzie na tyle wyjazdów co on.
Goście w kominiarkach to typowi przedstawiciele naszych osiedli. Własnie tacy goscie robią nam najwiekszego zamieszania a do prawdziwych hools nie mozna ich zaliczyc...
no Lech miał sie po prostu czym pochwalic
ale mysle iz nasza reprezentacja sie również bardzo ładnie zaprezentowała
No Lechowi tym ostatnim materiałem to dobrej reklamy nie zrobili niestety...
Bo na Pogoni im sie spokoju nie udało utrzymać.
No i na koniec filmik z Pogon- Lech.
Jebane TVN!!!
Szmaty manipulujace faktami!!
no no szczególnie tych 2 reprezentantów w kominiarkach.
wstyd wstyd wstyd
znowu obciach na całą polske .....
gratuluje odwagi Ani i Stasiowi bo ja osobiście to bym sie tam chyba pod ziemię zapadł !!
Porażka z tego odcinku...................
Przecież ci dwaj kolesie( niby chuligani) byli na 100 % podstawieni, ewidentnie było widać jak udają blockersów , po prostu śmieszne, ale najbardziej mnie rozbawił ten Siwy :)
ten caly program to byla jedna wielka parodia. zreszta jak wszystkie inne o kibicach, bo polska telewizja potrafi mowic tylko o tych zlych rzeczach. nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek powiedzieli o jakiejs dobrej akcji kibicow a takie sa, tylko Arki moge wymienic kilka.
Sivy najlepszy!!! hahaha;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)