nie nie dostalem,ale musimy walczyc!!!
Pasiak na zawsze odezwij sie na gg 7774802
-
-
[Akcja] Zalepiamy miasto przed derbami!
eno....co jest?gdzie si epo te vlepy zglosic???
Akcja jak najbradziej, niech Wiślackie Psy nie myślą że to oni tylko istnieją w Krakowie i mogą obklejać miasto swoimi wlepami albo chamsko zdrapywać nasze wplepy wklejając swoje, im więcej obklejone miasto tym większy dowód że jest nas wielu (Pasiaków)
ehhh nie dowiem sie , po prostu sie nie dowiem gdzie te vlepy rozdaja ;d;d
Ej tez bym sie na to pisał, rozlepie cała vole;) moze sprobuje jeszcze inne osiedla;)
Wrócilem a po drodze juz 20 rozlepilem(przysanki znaki tramwaj) :)
Teraz wykleje z kumplami cala hute!!!:):)
potwierdzam otrzymanie vlep za posrednictwem EPT. PoVlepiam gdzie sie tylko da
a ja potwierdzam vlepienie ok 10 w drodze do domu i obczajenie kilka dobrych miejsc na kolejne
ale chyba Ripi bede musiał skorzystać z twoich pleców aby tam sięgnąc :>
im bardziej niedostępne miejsce tym większa satysfakcja
aaa...fajnie ze nikt nie powiedzial gdzie po te vlepy sie zglosic :(
2 razy wyslalem ci priva, nie dostales nic ??
Jak cos to jutro bede w Enigmie w czasie naszego meczu tak wiec mozecie wpasc.
Ugorek & Wieczysta juz coraz bardziej bialo-czerwone a zostalo jeszcze spoooro vlep :->
o tak to prawda ziomus
powiem tak:
Akcje zalepiania przed derbami razem z kolegą Ripim wzieliśmy sobie mocno do serca :>
ja tesz chce na Kurdwanowi pokleić!!!! gdzie po te wlepy!!!napiszcie na gg 4044645
Grzegórzki juz od dawna upiększam aki-jesli chcesz vlepki grzegórzek to sie zglos do mnie
Dziekuje za vlepki!!!
juz sa rozklejane:)
Pozdrawiam
kkk_84: nie sprawdzilem priva :D:D:D wiem, wiem - lol ze mnie.beda jeszcze jakos rozdawane czy nie ?? jezeli tak to git no a jezeli nie to trudno :(
to jak, hę???
ja tez bym mogl porozklejac troche tych vlepek nawet w bardz fajnych miejscach tylko nie wiem gdzie sie po nie zglosic
Jutro podrzuce partie darmowych vlep do Bronxu - jesli przekonacie sprzedawce ze jestescie pasiakami to Wam "troche" da ;]
własnie wracając z kazimierza poszło kokoło 10 vlep, może nie dużo ale to dlatego że padało i sie do domu spieszyłem bo głodny byłem ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)