fakt...ale i tak nie ma pewnosci ze jakies psy tych vlepek nie wezma
-
-
[Akcja] Zalepiamy miasto przed derbami!
to niech każdy przyjdzie w szaliku to zmniejszy prawdopodobieństwo przechwytu vlep(chodzi oczywiście o szalik pasiasty lub zgodowy:))
Dobra nie rozkminijacie już tak :)
Jakby chcieli nasze vlepki to by sobie kupili ! ;)
ja poprosze info na priva albo cuś
Po co kupowac jak rozdają za darmo a tylko tak będzie mozna osłabić PASIASTĄ EKSPANSJE!!
no ja tez jestem chętny. piszcie gdzie i kiedy w niedziele.
-==IMPERIUM KOZŁÓWEK==-
mam tylko nadzieje (jest juz w sumie niedziela) ze nie dostane info o 12 ze o 13 mam byc "gdzieś tam"
bo: 1. moge nie przeczytac od razu 2. moge mieć kawałek do przejechania
Rock jak by sie dalo daj znac na prv..
mi tez dajcie znać jak coś thx
Jesli chodzi o przekazanie dzis vlep to wystapil maly problem natury logistycznej.
Jesli KKK mnie nie poratuje to bedziemy sie musieli ustawic jutro rano lub kolo poludnia. Dam wam znac jeszcze.
Choć nie mam czasu to popieram ten pomysł.Całe miasto nasze Biało-Czerwone!!!!!!!!!
Dobra, kto chce miec dzis vlepy niech uderza do KKK.
dobra powiadomilem chyba wszystkich chetnych na privie, pominolem Marcina bo On sobie zalatwi sprawe z Akustykiem i Westa z wiadomych powodow. ;)
aha wiadomosci prywatne pojawiaja sie wam na samej gorze ekranu czesto mozna to przegapic wiec zwaracajcie uwage na ta czesc ekranu ;)
Ja tez chetnie rozlepie cały prokocim :)
przeczytałem
Ja tez przeczytalem i nawet odpisalem:)
KKK 84 napisz jeszcze do mnie jesli sie umawiacie nie wczesniej niz za ok 3 godz.
Dzieki! Pozdrawiam!
tez bym prosil o podanie danych , jesli sie da !
teraz to juz chyba musi sie dac:)
cztery nowe wprawione dlonie do wklejania!!!:D:D:D
cnk dostales info ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)