Nie wiem gdzie się wybrać .
-
-
Gdzie będzie można oglądnąć transmisje z Grodziska w "Pasiastym" towarzystwie ?
Dobre pytanie...czekamy na sugestie. Może wiecie gdzie w Krakowie mecz będzie pokazywany?
w kazdej knajpie z C+ a jest ich od groma
Licze ze w Enigmie mozna ....
Najlepiej obejrzec na zywo w Grodzisku:D:D:D
Ja nie wiem skad sie urwaliscie ze nie wiecie gdzie mozna ogladnac mecze w pasiastym towazystwie.
Heh kkk nie wszyscy są obcykani:)
Jeszcze sie moze ustawcie gdzies na miescie w barwach, zeby grupa isc... ?
Podajcie dokladny adres, godzine i ilosc osob... :|
jeszcze swoje zdjecia na forum dajcie zebyscie sie rozpoznali
e lepiej numery komorek imie i nazwisko , adres zamieszkania, no jak ktos do tej pory nie wiedzial gdzie mozna zobaczyc to znaczy ze to zwykla wislacka podpucha, a kazdy wie gdzie mozna zobaczyc, z tego co sie orientuje napewno mozna zobaczyc w restauracji "u Wiślaków" :) , i najlepiej przyjsc w szalu i z flagą , najlepiej juz ładnie poskładaną i grzecznie oddawac przy wejsciu :), .... kazda kanajpa co ma canal puszcza
Vojnar ale prawda jest taka ze Wislacy dobrze wiedza gdzie mozna ogladnac mecze Pasow w Pasiastym gronie, tak wiec nie wiem skad paluch sie urwal ;)
kkk_84 no tez tak mi sie wydaje ze wiślacy wiedzą, chociaz czasami na Kazimierzu widziałem ze byli mocno zdziwieni ( ale to chyba przyjezdni studenci z Białegostoku ) jak musieli pokornie składac danine z szali Białej Gwiazdy.Może to jakis nowy student z Białegostoku :) Napewno w Cobrze na Woli Duchackiej wschód puszczają mecz, tylko nie radze przyjsc w szalu Białej Gwiazdy paluch bo tam raczej pokornie nie jest :))
Może zaproście Wiślaków do wspólnego oglądania... Zdaje się, że grają o 17:30, także pewnie zdążą... ;)
na qrdwanowie pod balonem .... koniecznie w barwach;]
Odeon..
Czy będzie transmisja "Pod Gruszką"?
U mnie w domu bo jest c+:):):)
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> U mnie w domu bo jest c+
Czy to jest zaproszenie? :-)
bylo ale juz nie aktualne (mam komplet:P)
wrzo i co się chwalisz?
a co ja mam w domu to hoho lepiej opisywać nie będę;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)