pozdrowienia z Lodzi na razie jestem tutaj a potem dalsze beda komunikaty:-)))
Klubem Lodzi LKS!!!!
-
-
Karvin na dlugim weekendzie
Karvin w Łodzi zawsze jesteś witany jak jeden z nas :)
Pozdro 1908
Potwierdzam Klubem Łodzi jest ŁKS!!
Karvin zapraszamy!!
ledwo zipię...
o i jeszcze zapomniałem dodać!
CRAAAACOOOOVIAAAA!!! :)
Pozdrowienia dla Łodzi teraz jestem w Gdańsku :-)))
ale czemu tego jeszcze nie ma na glownej stronie?? ja sie denerwuje caly czas, gdzie aktualnie przebywa Karvin, slucham Radia Krakow, patrze na relacje live, a tu nic i nic. bardzo prosze o czestsze informacje o miejscu pobytu Karvina. mysle ze nie jestem w swoich pragnieniach odosobniony.
to zostan w tym gdansku i nie wracaj :)
Jake Ty mi lepiej podeślij wynik dzisiaj hokeistek ;-)))
Kojo nzmartwię Cię - chyba jednak wrócę - nie wytrzymałbym długo bez Cracovii ;-)))
a pamiętajmy, że Karvin jak marynarz: co port, to kobieta :)
:) No to wracaj :):P
vlepa Cracovii wisi na honorowym miejscu! :)
nadal ledwo zipię, teraz my najeżdżam Cracóv :)
Karvin właśnie wróćiłem do domu i nawet nie ruszyłem jeszcze wywiadu ale jak tylko coś napiszę to wysyłam do autoryzacji tylko mi maila podeślij na eska_dt@o2.pl
Mam 4 mega vlepy Cracovii i szukam miejsca w domu co by je nakleić.
Pozdro 1908
pisz na karvin@o2.pl (jak w profilu
mogę go odebrać dość późno ale postaram się...
A na ławeczce z Tuwimem, Rubinsteinem, kapitalistami i innymi Żydami na Piotrkowskiej siedziałeś?
Geopijatyk
chodził po pietrynie, ale akurat tych ławek mu nie pokazaliśmy... ;-)
Wywiad non stop się pisze, jeszcze trzeba go trochę podrasować.
Karwin machał sobie w sektorze ARKI beztrosko w naszym kierunku. Ale taki twardziel że nie został do końca meczu :((((
Wężyka też chyba nie robiłeś, bo z tego co było widać stałeś na spokoju w koszulce Cracovii.
My z Obsem do domów wróciliśmy z meczu po 3 w nocy ( impreza u Ditroy'a była całkiem :D )
Pozdro 1908
Wywiadzik wysłany na maila !!!
Oczywiście jeśli chcecie to mogę wrzucić go tutaj na forum albo wysłać jako newsa :)
Dlaczego to nazywacie weekendem. Weekend jak sama nazwa wskazuje jest końcam tygodnia. Pierwszym dniem tygodnia jest niedziela, drugim poniedziałek, trzecim wtorek. To nie jest żaden weekend, czyli koniec tygodnia, tylko wręcz przeciwnie: początek tygodnia, a więc raczej weekbeginning. Nie byłeś Karvin na żadnym weekendzie!!!!!!!!
Geopijatyk
Oderka nigdy nie spadnie!
Ja byłam w Warszawie;-))))))))
Pozdrowienia (dla & od :D) Polonistów;-)))
Karvin co się z Tobą dzieje ?
Nie odpisujesz na maila
Powodzenia w derbach :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)