Skłoniłem się po raz pierwszy odkąd czytam forum do owarcia nowego tematu. Jestem zagorzałym kibicem Cracovii o najmlodszych lat (mam 29) a od około 20 regularnie uczeszcazm na mecze. Głównie to pamietam III-ligowy marazm, 1000 osób na meczu i skromne 2 awanse do II ligi. Śmiem twierdzić że od czasów wojny nie było w Cracovii człowieka, który by zrobił dla tego klubu tyle ile w ostatnich 2-3 latach Pan profesor Filipiak. I z całym należnym Mu szcunkiem proszę, aby nie odbierać mozliwosci ogladniecia tego wspaniałego meczu wielu tysiącom kibiców, bo 6,5 tysiąca na derbach to ani doping, ani oprawa ani nic co ma wspolnego z wielkim swietem, widowiskiem!!! Wiem że Cracovia ma bardzo "niegrzecznych" kibiców, ale może można by w iny sposób wybrnąc z tej sytuacji niz ograniczyc liczbne widzow do 6.5 tysiąca? Dlatego może niech każdy poda jakis moądry pomysl i moze cos razem wymyslimy!!! Przeciez Profesor czyta to forum, sam o tym mowil! Bo tak na marginesie ostatnia "zadyma" na stadionie to byla ponad rok temu na jesieni w II lidze z Ruche Chorzów. Ja bardzo szanuje Pana Filipiaka za to co robi dla Cracoviii i oby tak dalej, oczywiście mysle ze wszyscy sie podporzdakujemy Jego decyzji, ale czy nie bedzie nam brakowac Panie Profeszorze tej wspanialej atmosfery z meczow barazowych o I lige czy wielu innych ktorych nie sposob wymienic!!! A pilkarzom ogluszajacy doping 10000 ludzi tez napewno pomoze, a pilkarzy z drugiej strony blon (ktorzy z nas szydzili przed derbami w pazdzierniku ze wygraja 5 albo wiecej do 0) zdeprymuje!!!! CRACOVIA ZaWSZE PANY!!!!!
-
-
Do Pana Profesora Filipiaka - derby
Tez się dołaczam do kolegi. Kibice Cracovii naprawdę poprawili sie w ciągu osttanich lat. Dawano nie było większej zadymy, pomijając pare niegroźnych incydentów. Mecz z Zagłebniem minął. Mam nadzieję, że ta sytuacja się nigdy nie powtórzy.
Niech pan nie odbiera wielu z nas możliwośc oglądniećia świętej wojny. Przeciez to My kibice stanowimy o klubie. Więcej rozsądku, mniej paniki życzę.
Ps.Do sytuacji, która osttanio miała miejsce klub też jest pośrednią przyczyną, bo już od dawna klub tak przestał rozmawiac z organizacjami kibicowskim pozostawiając ich samym sobie. Rozmowa to podstawa, a klub ją zaniedbuje, a przecież między innymi dzięki naszej postawie jesteśmy w tej chwili gdzie jesteśmy.
No z wpuszceniem ludzi na D , bo o to chodzi. A co do prof Filipiaka . To Panie Profesorze jesteśmy z Panem. Bóg zapłać za wszystko co Pan zrobił i robi dla PASÓW. Jest Pan WIELKI. WIELKI SZACUNECZEK DLA PANA.
a co do wpuszczenia na D , ja to bym raczej pisał i telefonował do prezydenta Majchrowskiego zaby wprowadził prohibicje na dzien meczu w miescie i mozna wpuscic ludzi na D , ale tylko po wpisaniu sie na liste imiena i na jeden identyfikator ( stały ).
Mysle ze i tak wiele osob wejdzie na D , bo beda sobie przekazywac karnety, dlatego z tym tez trzeba cos zrobic.Najlepiej dziurkowac tam gdzie jest herb Wisły.Bardzo dobrze ze na jeden identyfikator mozna kupic jeden bilet, bardzo dobre rozwiazanie.Raz ze koniki pojda sie dymac.dwa ze przypadkowi ludzie nie wejda.
Prohibicja ? jak ktoś chce się napić do zamknięcia knajp obok stadionu nic nie pomoże.kupią alkohol w " Jubilacie" i też się nawalą.
Jak ma być te 6,5 tys. to myślę, że większość z nas przeboleje do końca sezonu, byle na derbach z Wisłą mógł być komplet publiczności!
Proponuję list otwarty do profesora Filipiaka lub akcje mailową do klubu.
Dokładnie tak jak piszesz pasiak_ksc!!! Póżniej przeboleje kazde ograniczenia, ale bardzo wielu z nas nie pamieta I-ligowego meczu z GTS-em na naszym stadionie!!! I niech zobacza wszyscy ze Cracovia nigdy nie miala mniej fanow niz GTS!!! I powtarzam: w 6.5 tysiaca nigdy nie zrobimy takiego dopingu jak w 10000!!! CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
a kto powiedzial ze knajpy tylko obok stadionu, w calym miescie prohibicja do godz.23:30, juz kilka razy tak w Krakowie bylo i jakos sie przezyło.Oczywiscie watpie zeby tak sie tsalo dlatego wejdzie tylko 6.500 plus 325 psiej siersci, no zatem plus jakies dodatkowe vipy to 7000 i tyle.
Jakby tak na D wpuscic jeszcze tak z 2000 tys. ale pod warunkiem ze jeden bilet jeden identyfikator ale identyfikator stały czyli ze zdjeciem .No ale mysle zeby raczej do prezydenta miasta pisac zeby lokale zamknal niedaleko stadionu np w promieniu 1km , wtedy Pan profesor moze by zmiekł.Ale najpierw niech chociaz te 6500 wykupi bilety , bo wcale bilety tak dobrze nie ida, zatem jak ktos chce wejsc niech kupuje bilet a jak sie na kilka dni przed meczem okaze ze nawet 6500 nie bedzie to co ?Karnetow jest okolo 3500 tysiaca moze 4000 czyli bileto bedzie z 2000 . A moze jak wykupia wszystkie na 6500 to Zarzad otworzy trybune D .A co do przedsprzedazy bietów tzn ze w dniu meczu kasy beda zamkniete to 100 % racji.Jak ktos chce isc niech kupi wczesniej. a jak nie to dowidzenia.
Muszą wpuścić wszystkich inaczej będzie straszna kicha!!niemówiąc o burdach pod stadionem!!!!!!!!!!!!!
P.S.Jeżeli macie karnet na D a nie możecie być na derbach lub znacie taką osobe to dajcie znać.Chętnie wykupie karnet na ten mecz!Cena do dogadania!!gg4291497,
Ceero może jaśniej?
Kto Ci jakieś słowo dawał?
6500 x 5 % = 325
vojnar-niejestes czasem z milicjiii????efekt bedzie taki ze i tak wszyscy przyjda i bedzie gruuuba afera pod stadionem a pozniej sie rozniesie po miescie bo takich jaK MY ZDESPEROWANYCH JEST OKOLO 4000 tys osób nawet niechce myslec co to bedzie ale moze jak pol miasta zostanie zrownanych z ziemia pan PROFESOR dojdzie do tego ze jednak mogl wpuscic nas na ten mecz.PROPONUJE POROZMAWIAC Z KIBICAMI PANIE PROFESORKU ZROBIC SPOTKANIE I SPOKOJNIE POROZMAWIAC BO WIEM ZE WSZYSTKO SIE DA ZROBIC JAK SIE TYLKO CHCE.
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a kto powiedzial ze knajpy tylko obok stadionu, w
> calym miescie prohibicja do godz.23:30, juz kilka
> razy tak w Krakowie bylo i jakos sie
> przezyło.Oczywiscie watpie zeby tak sie tsalo
> dlatego wejdzie tylko 6.500 plus 325 psiej
> siersci, no zatem plus jakies dodatkowe vipy to
> 7000 i tyle.
> Jakby tak na D wpuscic jeszcze tak z 2000 tys. ale
> pod warunkiem ze jeden bilet jeden identyfikator
> ale identyfikator stały czyli ze zdjeciem .No ale
> mysle zeby raczej do prezydenta miasta pisac zeby
> lokale zamknal niedaleko stadionu np w promieniu
> 1km , wtedy Pan profesor moze by zmiekł.Ale
> najpierw niech chociaz te 6500 wykupi bilety , bo
> wcale bilety tak dobrze nie ida, zatem jak ktos
> chce wejsc niech kupuje bilet a jak sie na kilka
> dni przed meczem okaze ze nawet 6500 nie bedzie to
> co ?Karnetow jest okolo 3500 tysiaca moze 4000
> czyli bileto bedzie z 2000 . A moze jak wykupia
> wszystkie na 6500 to Zarzad otworzy trybune D .A
> co do przedsprzedazy bietów tzn ze w dniu meczu
> kasy beda zamkniete to 100 % racji.Jak ktos chce
> isc niech kupi wczesniej. a jak nie to dowidzenia.
>
> WOJNAR WOJNAR WOJNAR CRACOVIA!!!
Bilety dobrze nie ida????????????
Na wielickiej to kolejka az po Tesco!!!!!!!!
Na e derby jest chetnych przynajmniej 15 tys. pasiakow!!!!!!!!!!
Klaros czy ty kpisz? Czy moze od miesiąca kibicujesz?
Ja proponuje juz od dluzszego czasu zeby kundelów bylo 520:):):)
Ja tez mam pytanie do Profesora i do klubu
CZY KLUB K*RWA POMYSLAL O TYM ZE NA SEKTORZE C ZA 2 MIN. OGLADANIA DERBOW PLACI SIE 1 ZL ??? !!!
JAK K*RWA BILET ZA 10 MIN MOZE KOSZTOWAC 5 ZL ??? I TO JEST JEDEN Z NAJTANSZYCH BILETOW !!!
Przecież to są derby, DERBY, a nie jakiś meczyk z podrzędnym rywalem...
nom tanie to to nie jest:/:/:/
Ceero - pytam się poważnie, bo jaki ma wpływ na działania klubu jakieś przyrzeczenie szeregowego kibica.
Poważnie się pytam.
A kibicuję odkąd kibicuję.
ceny biletow ustalał chyba laik ,idiota bądź kibic wisly!!!.To żerowanie na kibicach swojego klubu porównywalne z ŻEROWANIEM NAJGORSZYCH CMENTARNYCH HIEN OKRADAJĄCYCH OSOBY ZMARŁE.Tymi cenami udowadniacie działacze że nie macie nawet kszty przyzwoitości i swojej osobistej godności.Jeśli przez swój idiotyczny i bezsensowny upór chcecie zamykać sektor D to ruszcie zadki i sami znajdzie inne źródła finansowania by zatkać dziurę powstałą z bezsensownego ograniczenia liczby widzów .Nie róbcie to tak jak ludzie pozbawieni honoru na swoich kibicach!!!!!!!!!>otwórzcie sektor D i OBNIŻCIE CENY JESLI MACIE DO NAS KIBICÓW PASÓW SZACUNEK!!!!!!!
Potter, jak się czyta te Twoje wpisy, to aż się ma ochotę rację przyznac Klubowi.
Więcej negocjacji, mniej agresji - to może z próśb coś będzie... A tak na miejscu Zarządu sam bym się zaparł.
klaros juz bys wiedział co i jak gdyby jakas dobra dusza nie usuwała postów z tego tematu. Zaraz ten post zostanie usuniety bo komus zalezy na tym zeby ten temat przemilczec chyba.
Po zabiegach SKWK przed ostatnimi derbami ustalono ze wchodzicie w liczbie 520 osób i tym samym rewanżujecie sie nam. Nie było mowy o 5% stadionu. A jezeli tymi 5% chcecie sie tłumaczyc i uwazacie ze jestescie fair to nie mam pytań. Powinno wam zależec zeby Wisły było jak najwiecej, jezeli jest inaczej to nie mam pytan.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)