Nieustanne spiewanie "wisla to stara..." spowodowalo, ze teraz malo kto z malolatow zna inne piosenki anty, np. "Gdy dorosniesz synu moj" albo "W Warszawie jest Polonia" - przeciez to byly dawniej wielkie przeboje. Zwolennicy antydopingu sami sobie zaszkodzili w ten sposob.
-
-
Doping na DERBACH
Krzysiek_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mentny narobić strasznego kwasu klubowi?? to
> raczej oni nam go narobili,profesorek sobie w
> chooja leci!!!
Krzysiek, na wszystko jest czas, .... .
Ale jak powiedzialem sa granice, ktorych sie nie przekracza - dzieki nim wiesz kto jest cham, kto zwykły prostak, a z kim warto isc na piwsko. Cos mi sie wydaje, ze piszac kto z kim se w 'chooja' leci musisz se jeszcze przemyslec czy wiesz gdzie ta granica sie znajduje.
"Gdy dorosniesz synu moj" no właśnie nieznam tego,słyszałem pare razy ale niepamiętam tego,moze ktoś przypomni słowa??:)
od kiedy kibicujesz Cracovii ?
juz sobie przypomniałem:):) Gdy dorośniesz synu mój,
Całą wisłe weź na c***j,
Cały stadion k***ą spal!
Niechaj te k***y mają bal!
marcin_ksc co masz na myśli?? dla twojej wiadomości niejestem przezutem!! nigdy niebyłem za zwisła i niezamierzam!! A na mecze zaczełem chodzic od wejscia PAsów do 2 ligi...Wcześniej niemogłem bo po 1) starzy niepozwalali a po 2) niejestem z krk,mieszkam jakies 30 km od krk!!
nic nie miałem na myśli...ot tak sobie pozwoliłem zapytać.
twoja odpowiedź wpełni mnie zadowala :)
marcin_ksc to sie ciesze:)
nie, to leci tak
"gdy dorosniesz synu moj
cala wisle wez na ch...
sk... stadion spal
niech te k... maja bal
juz dorosles synu moj
obowiazek spelnij swoj
sk... stadion spal
niech te k... maja bal"
[mam nadzieje, ze bana za to nie dostane]
lennonksc heh to troche inna wersje znasz:) 1 jak i 2 sa fajne:D:D Na derbach by pasowało zaśpiewac :)
No ja znam wersje obowiazujaca od kilkunastu lat :) A na derbach? Odpada. Przeciez w kolko bedzie spiewana jedna i ta sama piosenka.
chętnie bym ja zaśpiewał,jestem zwolennikiem anty no ale musze przyznac ze troche mi sie znudziło wisła to stara.... wolał bym juz "gdy dorośniesz synu mój":D:D bo tez fajne a niepamiętam kiedy to spiewaliśmy:( tak czy siak wisła to stara ... śpiewac bede..Wkońcu derby pojechac trzeba kurw@@@ie...:)
Krzysiek- za Twoich czasow na Pasach- czyli ostatnie dwa lata- nikt tego raczej nie spiewal. Ja sie jeszcze zalapalem na ten "przeboj" i uwazam go za troche glupi, jakkolwiek zaspiewam chetnie.
Glupio to moze zabrzmi, ale wydaje mi sie, ze nie wazne czy anty-, czy nie anty-, ale mysle ze przede wszystkim wspolny. Nawet wspolne "Wisla to stara..." pomogloby nam pokonac wiele problemow na trybunach, bo problemy sa.
Co powiecie na to (nie wiem czy juz ktos nie proponowal, bo nie czytalem calego tematu):
jedna strona- "Buda, Buda, Buda!!"
druga- "łańcuch!! pies!!"
pierwsza- "oto cała Wisła!!"
druga- "GTS!!"
Jesli sie Wam spodoba, to najwazniejsze jest, zeby spiewac "GTS", a nie "wasz TS", jak to ostatnio spiewa mlodziez, dla ktorej czasy GTS-u sa w praktyce tak odlegle, jak era mezozoiczna.
Kozacko by wyszlo cos takiego "Kto nie skacze, jest za Wisłą..."- i całe trybuny skacza trzymając się za ramiona. To chyba by odpowiadalo kazdemu, a efekt, gdyby wlaczyly sie wszystkie sektory, bylby niesamowity.
Rozważcie :)
"Cupiał- chuj" na dwie strony- tak, jak kiedys "Sedzia- chuj"- tez chyba fajne.
BTW- "Wisla to stara..." oczywiscie obowiazkowe, a urozmaicenie antydopingu- wskazane.
buda buda to pieśn mojego dzieciństwa
wiele perypetii mialem z nia zwiazanych :)
akcja kto nie skacze jest za wisła też bdb!
Kolejny moj pomysl:
Lokomotywa, ale "Hej! Hej Cracovia!" spiewamy np 5 razy.
Efekt jest murowany, tak na stadionie, jak i w tv.
Na kazdym podsektorze powinna byc osoba, a nawet dwie, prowadzace doping.
Opravcy- ci ktorych znam, i ci, ktorych nie znam- dobrze wiem, ze Wy wiecie co macie robic, ale kilka pomyslow z forum mozna zaczerpnac. Pozdrawiam!
nieco off topic ale nie do konca - przy wyniku 0:1 w plecy z Groclinem mamy fantastyczny doping - do 30 min. wisla to... leciało juz 6 razy!!! rewelaja - to porywa chłopaków i zagrzewa do walki!!!
No i 3:1, w plecy!!!. No ale wisla to stara q..a!!! szkoda ze zwisla wlala 6 brameczek i wieczor sie zrobil do dupy. ale walniemy se z kumplami piwsko i zaspiewamy te piosenke jeszcze raz - humor sie nam poprawi !!!
rozbraja mnei argument że nie mozna zoorganizowac dopingu po wisła to stara ... nie wiem skad wam cos takiego do głowy przyszło ... heh
SaNtO - troszke tak pytasz nie wiadomo kogo - to ja się odezwę: oczywiście, ze można, tyle, ze jest to wysoce utrudnione gdy o wisle w przegrywanym - nota bene - meczu z groclinem - przyspiewka o qrwie leci srednio co 4 min 35 sekund. Czyzby nie bylo innych pomysłow? czy to jakas obsesja? czy ktos uczy sie słow? bo o co tu qrwa chodzi????
chodzi o to że jest że tak to nazwę "selekcja" w podczas wyjazdów ... na anty i przeciw anty-kumasz ?
pozdro
NA LECZENIE ICH ODDAĆ!!!!!!!!
jak dobrze że na rozluźnienie mam Marillion i Pink Floyd,,,,,,,,,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)