witam drodzy Pasiacy tu mamy nowy topic o wszystkim co związane dopingowo z meczem derbowym
po meczu podsumujemy sobie to co zrobilismy i porownamy z tym co zamierzalismy :)
puki co proponuje jak najwięcej przyspiewek na dwa głosy
Kocham tylko ją - bardzo dobrze to brzmi proponuje ok 2 razy na połowe(45 min)
kto wygra mecz? -3 razy na polowe
kazdy to powie - 4 razy na polowe
Cracovia - Kraaków na dwa głosy i analogicznie zgody
-
-
Doping na DERBACH
Jestem za, tylko częściej kocham kobcham tylko ją, bo moim zdaniem to najlepsza piosenka. No i jeszcze moja jedyna miłość to Cracovia, fajnie jakby ją ryknął cały stadion. I błagam was, wiem, że będzie ciężko, ale starajcie się nie bluzgać na Wisłę
Taaa...i jeszcze rowny kopczyk z kawy, 6 garści płatków i rozpoczynanie czynności o równych godzinach...
Ps. póki....
Tylko jeszcze pasuje ryknac DO BOJU CRACOVIAAAAAA !!! I caly stadion eby tak ryknal zeby siersciuchom zurwaskim i tym podobnym wszystko(!!!) powtarzam wszystko zmieklo!!!!
Pola - przecież wszystkim chodzi o to żeby dobrze wypaść na derbach, a ty ironizujesz.
Dobry pomysł z DO BOJU CRACOVIA, tylko czy wszyscy znają te piosenki? Bo na meczach czasem mam wrażenie, że poza jedną głupią pieśnią, za nieśpiewanie której parę osób na meczu z Lubinem zebrało po zębach, to część osób nie zna żadnej innej. No może jeszcze znają CZARNE KOSZULE IDĄ
Uważam że nie mozna na derbach spiewac jakis dlugich piosenek typu "czarne koszule ida" bo naprawde mi sie wydaje ze bedzie wtedy malo osobo spiewac. Trzeba, przynajmniej tak ja uwazam, spiewac kawalki lubiane a znane wiekszosci kibicow. I jestem mimo wszystko dobrej mysli. CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
wisla to stara ku rwa przynajmniej z 3 razy na polowe ale tak na pelnej kuu uuurwie !!!!
I te piosenki o Cracovii może wreszcie, nie bluzgajmy na Wisłę, pokażmy że nie mamy kompleksów wobec rywalki zza błoń. Jest dużo fajnych piosenek o Cracovii bez wyzwisk
a co to za derby bez jaazdy na wisle ??? co sie z wami dzieje ??? !!! :/ najlepiej przywitajcie ich chlebem i sola !!!!
Mam nadzieję że nie będzie bluzgów na przeciwnika tylko stały duży doping dla Cracovii. Tak żeby chłopakom rosły skrzydła do gry.
Czy nie po stokroć większą satysfakcją jest wrzucić parę goli naszym rywalom zza Błoń niż kląć na nich w jakimś zaściankowym kompleksie niższości?! Pamiętam naszą wygraną 4:1 na Wiśle w 1975 roku, to jest dopiero satysfakcja! A tym, którzy tego nie pamiętają śpieszę powiedzieć, że mecz na Wiśle oglądałem w towarzystwie 25 tysiecy ludzi, kibice Wisły byli dokładnie wymieszani na stadionie z kibicami Cracovii i nikomu to nie przeszkadzało!
No i piękną rzeczą byłoby gdyby przed meczem stadion na stojąco odśpiewał hymn Cracovii Maleńczuka. Przydałoby się jak już kiedyś powtórzyć druk tekstu w programie meczowym żeby to był autentyczny śpiew tysięcy gardeł.
.
Hrabia ja doskonale wiem o co chodzi, ale poki co poradzic sobie nie mogą z bandą dresiarzy, więc ustalanie co krzyczeć, o której godzinie i po ile razy jest wg mnie grubo przesadzone...
Pola Napisał(a):
> ustalanie co krzyczeć, o której godzinie i po ile
> razy jest wg mnie grubo przesadzone...
czemu??
to sugestie w strone prowadzacego
albo dla Świstaka albo dla Pawła T.
jakby Paweł prowadził z nagłośnienia to jestem przekonany iż byłby REWELACYJNY DOPING
a co do śasiadki to jak zaśpiewamy dwa razy wisła to miasta hańba to będzie to jak najbardziej na miejscu (w mym mniemaniu)
Byłem niedawno na meczu Lazio w Rzymie. Naprawdę - musimy się dużo jeszcze nauczyć. Kierowanie dopingiem przez głośniki i znajomość tekstów przez kibiców to podstawa. Oprócz tego częste, proste tekstowo, wstawki w rytm jakiejś żywej melodii. Brzmi to niesamowicie i klimat jest naprawdę niepowtarzalny!
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wisla to stara ku rwa przynajmniej z 3 razy na
> polowe ale tak na pelnej kuu uuurwie !!!!
>
>
>
> a kolegow juz sprzedales ?? ze podaja ich nazwiska do wiadomosci publicznej i poszukuja listem gonczym... jescze cie ta akcja na dupie nie usadzila?
kolejny kozak z prokocimia
a na meczu koles niepokazuj sie ze swoim malym ilorazem inteligencji
Osobiście wolę doping bez megafonu. Z megafonem brzmi sztuczniue, wystarczy jak parę razy pan T. krzyknie w spikerce Cracovia(ale wtedy, gdy będzie przycichał doping). To bedzie dobra zachęta. Podobało mi się jak Świstak prowadził doping, tylko na paru meczach za często zachęcał do jechania na Wisłę np .na meczu z Polonią. Ale i tak chyba nie ma lepszego od niego.
Maggo proko sam sobie bluzgaj na Wisłę, ja jestem kibicem Pasów i nie mam zamiaru śpiewać ani razu na rywala, tylko dopingować nasz zespół.
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a kolegow juz sprzedales ?? ze podaja ich
> nazwiska do wiadomosci publicznej i poszukuja
> listem gonczym... jescze cie ta akcja na dupie nie
> usadzila?
> kolejny kozak z prokocimia
Nesta: ciekawy jestem czy znasz chociaz "Maggo", ze wyjezdzasz z pytaniem czy kolegow sprzedal ?
> a na meczu koles niepokazuj sie ze swoim malym
> ilorazem inteligencji
Skad wiesz, ze ten koles kolo ktorego stoisz/siedzisz to wlasnie nie on ?
Ludzie nie wiem czy nie pamietacie ale Pawel nie moze ze spikerki prowadzic dopingu bo klub dostanie kare od PZPNu tym bardziej ze podczas tego meczu beda skierowane na nasz stadion oczy calej polski, wiec zapomnijcie o dopingu ze spikerki.
Ale to sie chyba tyczy anty-dopingu.O cracovii to mu chyba wolno spiewac.
wrzo: spiker jest od podawania skladow, zmian, kto dostal zolte/czerwone kartki i innych informacji dotyczacych tego co sie na boisku dzieje a nie od prowadzenia dopingu...
A pozatym sposob w jaki proboje prowadzic lokomotywe jest troszke beznadziejny... :(
Raz!...Dwa!.............Hej! Hej! Cracovia! Hej! Hej! Cracovia!
Wszystko wyglada tak jakby to byl jakis Express...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)