Pomyslalem sobie ze jeda strona spiewa HEJ CRACOVIA
druga HEJ CRACOVIA
i na koncu caly stadion HEJA HEJA HEJ CRACOVIA :)
napiszcie co wy na to ? mysle ze to moglo by byc dobre
-
-
Nowa propozycja na doping !!!
wg mnie super pomysl , zwlaszcza na derby !! mamy tylko 2 strony naprzeciw siebie , trzeba wymyslac wiele piesni na 2 strony , dlugich , zeby bylo caly czas calym stadionem glosno !! jak narazie 1 pomysl b dobry wg mnie ! Świstak zapisuj i dzialal 6 maja !
Bardzo dobre!
proste i moze pięknie wyjść!
na derby będą śpiewniki;)
A Moze Zaspiewamy Cos Takiego :D
Hej Pasy Gol Doboju Cracovia Kraków Nie Wazną Jest Rzeczą Czy Mecz Ten WYgramy Cracovia Zawsze Pany !!
Hej Pasy Gol Doboju Cracovia Kraków 2 Bramki Moskała 2 Bramki Bojarski Cracovia Jest Mistrzem POLSKI !!
Ja też mam!!!
świetna piosenka teraz już niespiewana ale przez wiekszość starszych kibiców pamietana:
Hej Gola, Cracovia Gola, Cracovia Gola, Cracovia 1 2 3!!!
Hej Gola, Cracovia Gola, Cracovia Gola, Cracovia klask! klask! klask!
(zamiast raz dwa trzy-oklaski:-)
I tak na przemian,glosno!!! z radościa!!! ŚWIĘTO!!!
Super sprawa!!! Świetna melodia!!! kto wie jak to idzie napewno przyzna mi racje...
Trele morele....hehehe:-)
Na strefie jest do ściągnięcia!!!!!to oczym mówi cnk!
P.S.Jeżeli macie karnet na D a nie możecie być na derbach lub znacie taką osobe to dajcie znać.Chętnie wykupie karnet na ten mecz!Cena do dogadania!!gg4291497, kom 694291208!
A jak ktos nie wie to do sciagniecia jest na strefie
http://www.cracovia.strefa.pl/
Fajnie! nawet nie wiedziałem:-)
Zacznijmy to śpiewac na stadionie!!!!
jak bedzie ladna pogoda to mozna zaspiewac
LADNA POGODA WISLACY ZROBCIE NAM LODA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
A może coś na melodię "pokonamy falę" słowa do wymyślenia np TYLKO REF:
POKONAMY PSIARNIĘ,BOJARSKI GOL CRACOVIA GOOOOOL CRACOVIA GOOOL
POKONAMY PSIARNIE WYGRAMY MECZ,WYGRAMY MECZ , I POLSKA WIE TAK POLSKA WIE CRACOVIA HEEEJ
OOOOOOOOOO!!!!!!!
Mariusz dobre!"!!!!
Pokooooonaaamyyyy psiarnieeeeee!!!!!!!!!!:))))))))
KscZakopane jak sie bierzecie? Cyekamy na trasie!!!
GG=7774802 skontaktuj sie!
Szczere pozdrowienia dla wszzstkich Pasiaków!!!!!
hahahah czekajcie czekajcie
Jak na derby to może trochę za późno, ale mam pewien pomysł na ubogacenie dopingu na Kałuży. Możnaby w grupach kilkuosobowych układać jakieś przyśpiewki i je ponagrywać, a następnie gdzieś pozamieszczać w formacie mp3. Wtedy możnaby coś z tego wybrać i upowszechniać. Wiele piosenek u nas jest dosyć ciężkich - bardzo dobrze wychodzą piosenki nie tyle skomplikowane i rozbudowane pod względem treści, ale raczej proste i żywiołowe - śpiewane pod jakąś fajną, żywą melodię.
Świstak a gdzie będziesz na derbach ?
Swistak badz na derbach na B albo miedzy B a D:)
jakie mecz, jakie derby;))
Świstak musi byc na C , bo C samo nic nie pociagnie , wiadoma sprawa , a jakbyl ostatnio tam to bylo extra a "D" i B razem pociagnie i to grubo !! jedyne racjonalne rozw na C musi ktos byc ,a tym kims musi byc Świstak :)
taaak a na D znowu banda dzieciakow w gniezdzie zastanow sie czlowieku Swistak na D:D
a tak poza tym to mam nowy tekst na doping:
JUZ W PRZYSZLYM SEZONIE CRACOVIA BEDZIE W KORONIE
JUZ W PRZYSZLYM SEEZZZZOOOONIIIIEEE CRACOVIA BEDZIE W KOROONIE
pozdro 4all
CRACOVII gratulujemy historii!!!!!!!!!:D
Pasiak na zawsze bzdury gadasz!!!!!!! C zachowuje sie bardzo głośno i żywiołowo nawet bez Pana Ś!!! On jest na D potrzebny aby wydobyc caly potencjal drzemiący w ludziach któzy tam przychodza!!! Sektor D to wielka sila której nie możemy zmarnować!!!
Pan Ś na D!!! i koniec kropka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)