Toviomaniak mam tylko takie pytanie czy chodzisz na mecze w Tarnowie bo cos was bardzo malutko tam chodzi : choćby ostatie derby gdzie Uni było 5 razy więcej u was na stadionie ?
Pozdrawiam
-
-
Zgody na Derbach
juz ci odpiszuje !!!!!! na jesien mielismy bardzo wielki kryzys jak bys sie interesowal zgodami to bys wiedzial ale teraz wszysztko idzie w dobrym kierunku i juz wychodzimy z tego kryzysu na miescie tez juz sie troche wyruwnalo jesli chodzi huuligansko bo niezaprzeczam ze na jesien unia rzadzila w TARNOWIE !!!liczbowo tez jest nas coraz wiecej niz na jesien
moge tu napiszac ze wychodzimy z tego kryzysu !!!!!!!!!
I ZE SEZON 2004/2005 JESIEN BYL NASYM NAJGORSZYM SEZONEM W HISTORI TARNOVII KIBICOWSKO
POZDRO !!!
TARNOVIA ORTHODOX napisz w liczbach. Ile was jest w młynie na meczu, na ilu meczach był młyn, jaka frekwencja na wyjazdach a nie pisz ze jest coraz lepiej bo to trudno sobie wyobrazic, liczby natomiast przemówią do wszystkich.
to co goscie i ludzie z D ogladaja mecz na telebimie na bloniach w asyscie 1000 policjanotw? Kto za? A po meczu robimy awanture:)
Panowie ale nauczcie się pisać po polsku, taka mała prośba, zwłaszcza do Pana z Tarnovii :p
Tarnovia Orthodox - dzieki za onformacje. Osobiście kibicuje Wisle i raczej mi blizej do Unii. Dlatego zadałem ci to pytanie bo często bywam w Tarnowie i z doświadczenia wiem że trochę inaczej sytuacja wygląda. I nie jest tak dla was rożowo jak twierdzisz. Można tez dodac konfidenctwo itp.
Pozdrawiam
Do mpolak77!
chodze na Tarnovię od 1992 roku!
co do sytuacji w miescie to obiektywnie mówiąc unia jest teraz lepsza!ale już nie gadaj o derbach przeszłych ocenisz po 14 maja!
co do konfidenctwa to niestyty nie do konca masz rację!w ostatnim czasie kilku kibiców Tovii ma problemy, ale my w przediwieństwie do unistów nie gadamy na necie o tym!ale mnie to szczerze wali!
co do liczb to powiem tak
Tovia-Lubań 90
Łosoś -Tovia 10
Tovia-Poprad 70-80
Tovia-Kolejarz 50 -zmiana terminu meczu
Pasy-Leczna ok 15 osób
Pasy-Legia też tylu
GórnikZ-Pasy -3
Pasy-Lech 11,
nie będę wymieniac hokeja-sam byłem na 3 meczach i CC
W poórwnaiu z jesienia jest postęp!i to unistów boli
Nadmienię także że niestyt kilku Toviaków stało się unistami!
mpolak77 mowisz o konfidenctwie - to scierwo znajdzie sie wszedzie u nas znalazły sie dwa takie "odchyly" i po tym incydencie wybito im z glowy kibicowanie (przetlumacz to sobie..)
I tak to sie zakonczylo u nas ,a co powiesz na to ze w szeregach uni konfidenci sa tolerowani !!!??? Po sprzedaniu nadal stoja w mlynie "biegaja po miescie" co oznacza ze obok Ciebie pewnie tez kiedys oni staną !
Ps. Tarnovia Orthodox - jeszcze jeden wpis po tym nickiem i pogadamy inaczej
A czy wam sie forum nie pomylilo? Koniec tego watku.
Toviomaniak nie zanizaj frekwencji na Lubaniu bo bylo ok. 130-150 osob w mlynie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)