100% poparcia dla tej szlachetnej i pieknej idei pokazania czworonogom Świetej Ziemi ...
derby bez smrodu psiej sierści to nie derby ...
-
-
APEL !!
JA TEZ JESTEM ZAAAAAAAA TO BEDZIE PRAWDZIWE WIDOWISKO SPORTOWE WIEC NIECH KIBICE PRZECIWNEJ DRUZYNY TEZ MOGA OGLADNAC TO NA ZYWO!!
sparafrazuję swoje wypociny sprzed 7-miu miechów:
Dobrą polską cechą bywa gościnność,
Wpuścic wiślaków pasiacka powinność!
Robet nie poznaję Cię :)
jak najbardziej popieram!!
wpuscmy sasiadow ;)
Wisłe wpuścic dzien wczesniej i jak beda tacy zziebnieci i wyglodniali to nie beda mieli sily na doping. Problem nie jest z wpuszczeniem tylko czy dojadą do tego sektora, no ale to nieproblem Filipiaka, no i racja trzeba by blacha okuc cała klatkę, raz nie widac prowokacji , dwa zaden kamien nie przeleci.aha lepiej mimo wszystko przyjsc wczesniej na stadion i w spokoju oczekiwac meczu,niz miec problemy w dostaniu sie na sektory jak Policja zamknie ulice zeby Wisła dojechała.No lepiej zeby Alga i Łiskibar same sie zamkneły , bo cos czuje ze moga nie przetrwac tych derbów,moze dojsc do zniesienia z powierzchni ziemi tych lokali.Tzn stana się linia frontu.
HEJ PASY GOLLL!!!
popieram
ZA!!!!
spoko klaros ...
wszystko jest pod kontrolą ...
:D
ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HHHHHHHEEEEEEEEEEJJJJJJJJ
Jak ma ten mecz wyglądać tak jak ten z legią, to lepiej nie! Po ch... nam kary dla klubu i wstyd na całą Polskę! Ktoś wcześniej napisał że Wisła powinna gościć na naszym stadionie, ale z drugiej strony czy gości się tak traktuje?! Ja nie zamierzam przez cały mecz słuchać sławnej piosenki o tym jaka to nasza sąsiadka nie jest, dlatego zachowam się jak piknik i oglądnę mecz w TV.
Jestem .. zaAaa!!
oczywiscie jestem za !
za
Za !! Piłka nożna dla kibiców !!!!
ZA!
Oczywiście, że ZA
ZA !!!
CRACOVIA - KLUB JANA PAWŁA II !!!
Jak najbardziej za, kibice Wisły muszą widzieć swoją hańbiącą porażkę;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)