Mam Pytanie. może ktoś zna a jest mi bardzo potrzebne Dziś!!!!
Typy Szkła stosowanego do pokrywania całych elementów szkieletowych
pyt. nr.2
jak rozwiazane są ściany budynku glównego w seminarium Braci Zmartwychwstańców w krakowie
-
-
POmóżcie!! Ważne!!!!!!!
Haha u nas sa jacys zmartwychwstancy:)
na oko to z betonu są ;-)
kompleks klasztorny projektował prof. zw. dr hab. inż. arch. Dariusz Kozłowski wiec pewnie wie, OCB w tym pytaniu
e-mail: a-2@institute.pk.edu.pl
ale nie gwarantuję ze odpisze
;-)
Ale ten profesor ma za...ty tytuł,aż 6 sktótów przed nazwiskiem. A może by tak ks.bp gen. bryg. prof. zw. dr hab. inż lek. med. arch. kib. Crac. Dariusz Kozłowski?
Geopijatyk
pracuj Geopijatyk, pracuj
to moze tez taki bedziesz miał ;-)
już nie potrzeba:) już jestem technikiem Budownictwa:) znaczy sie Absolwentem Technikum Budowlanego nr.1 w Bronowicach:)
Ksc_Qrdwanów
A Ostrowski to jeszcze matmy uczy ???
I był jeszcze taki jeden wynalazek Mielcarek lub Mielczarek tylko nie pamietam czego mnie uczył???
aaaa jeszcze WF-u uczył Romanowski taki "pijok jeden".
Ostrowski już nie uczy... wywalili go rok temu..... Mielczarek jest Dyrektorem;] a romanowskiego nie pamiętam więc już go nie ma;-)
Jeśli Rafał to w GW pracuje ;-)
Gratuluje zdanego egzaminu :)
Te pytania, to chyba jakis zart... Ja wlasnie w tym roku koncze Budownictwo na PK i rozne pytania egzaminacyjne przez te 5 lat widzialam na oczy, ale te wzbudzily we mnie szacunek do absolwentow technikow budowlanych... Powiedz KSC_Qr2nOw, czy Wy musicie znac konstrukcje wszystkich budynkow w Krakowie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)