Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Zdobywanie kibiców za granicą:):)

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 25.04.2005 o 19:20
      Ostatnia aktywność 26.04.2005 o 15:25
      689 wyświetleń
    • pMaHsDy

191
      6
    • 25.04.2005 o 19:20
      Post #217680 25.04.2005 19:20
    Proponuję taki lekki temacik, co by trochę rozluźnić atmosferę... Chodzi mi o to, jak na przykład spotykaliście jakichś obcych ludzi, co nie mają związku z polską piłką nożną a w efekcie zostali kibicami Pasów:D:D Ja na przykład dzisiaj przyszedłem na halę PK na sekcję ping-ponga i spotkałem dwóch...yyyy chyba Szkotów (zapomniałem już, bo może Irlandczyków:]), którzy chcieli w sqasha zagrać, czy jak to tam się pisze:P, tyle że u nas tego nie ma. Ale zaczęliśmy gadać o piłce i typ powiedział, ze zawsze jak jest za granicą to kupuje koszulki piłkarskie, noooo to jakżeby inaczej, wezwałem taksówkę żeby ich an Wolę zawiosła do centrum tenisowego, a podrodze kazałem się zatrzymać pod Bronxem co by koszulkę sobie kupił:] Typek bardzo się ucieszył z mojej pomocy i stwierdził, że Cracovia ma kolejnego kibica - tym razem na Wyspach i to nie emigranta:]:]
    • meezeck

1.2K
      0
    • 26.04.2005 o 14:19
      Post #217995 26.04.2005 14:19
    Ja w knajpie w ktorej pracowalem przekonalem Belgow ktorzy byli z jakimis polskimi dziewczynkami ze Cracovia to najlepszy klub w Polsce. Dziewczynki obuzone bo okazalo sie ze sa za psiarnia probowaly prostowac po swojemu, ale jakze mi milo bylo kiedy Belgowie powiedzieli ze wisle maja w dupie a Cracovie w sercu:) Mieli isc ze mna na mecz ale przedwczesnie wrocili do siebie. Nie wiem czy zostali na stale naszymi kibicami, ale chociaz przez chwile nimi byli;)
    • Geopijatyk-Fan Oderki

8.9K
      556
    • 26.04.2005 o 14:54
      Post #218013 26.04.2005 14:54
    Jakaś tam Belgia czy Irlandia to pikuś. Ogłaszam konkurs na nawiązanie sztamy z najbardziej egzotycznym klubem, takim jak na przykład: Renifer Wierchojańsk; Budda Lhasa; Aborygen Alice Sprins; Goldminer Slave Lake Yellowknife; Kokos Tuamotu; Makabi Birobidżan i innymi podobnymi. Geopijatyk
    • Domin

1.5K
      3
    • 26.04.2005 o 15:25
      Post #218023 26.04.2005 15:25
    U mnie jak był Francuz na wymianie to mu powiedziałem, że Cracovia to jest najstarszy klub Polski z tradycjami, a Wisla byla troche pozniej i przez to placze.Jak zobaczyl napis Wisla Pany na murze to sie na mnie popatrzyl i powiedzial ze ten ktos kto to napisal jest nienormalny.Spoko koles, byl za Olympique Marsylia(klub ktory lubialem) wiec sie szybko zaprzyjaznilismy:)Zostawilem mu troche vlepek wiec moze porozkleja:)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie