Proponuję taki lekki temacik, co by trochę rozluźnić atmosferę...
Chodzi mi o to, jak na przykład spotykaliście jakichś obcych ludzi, co nie mają związku z polską piłką nożną a w efekcie zostali kibicami Pasów:D:D
Ja na przykład dzisiaj przyszedłem na halę PK na sekcję ping-ponga i spotkałem dwóch...yyyy chyba Szkotów (zapomniałem już, bo może Irlandczyków:]), którzy chcieli w sqasha zagrać, czy jak to tam się pisze:P, tyle że u nas tego nie ma. Ale zaczęliśmy gadać o piłce i typ powiedział, ze zawsze jak jest za granicą to kupuje koszulki piłkarskie, noooo to jakżeby inaczej, wezwałem taksówkę żeby ich an Wolę zawiosła do centrum tenisowego, a podrodze kazałem się zatrzymać pod Bronxem co by koszulkę sobie kupił:] Typek bardzo się ucieszył z mojej pomocy i stwierdził, że Cracovia ma kolejnego kibica - tym razem na Wyspach i to nie emigranta:]:]
-
-
Zdobywanie kibiców za granicą:):)
Ja w knajpie w ktorej pracowalem przekonalem Belgow ktorzy byli z jakimis polskimi dziewczynkami ze Cracovia to najlepszy klub w Polsce. Dziewczynki obuzone bo okazalo sie ze sa za psiarnia probowaly prostowac po swojemu, ale jakze mi milo bylo kiedy Belgowie powiedzieli ze wisle maja w dupie a Cracovie w sercu:) Mieli isc ze mna na mecz ale przedwczesnie wrocili do siebie. Nie wiem czy zostali na stale naszymi kibicami, ale chociaz przez chwile nimi byli;)
Jakaś tam Belgia czy Irlandia to pikuś. Ogłaszam konkurs na nawiązanie sztamy z najbardziej egzotycznym klubem, takim jak na przykład: Renifer Wierchojańsk; Budda Lhasa; Aborygen Alice Sprins; Goldminer Slave Lake Yellowknife; Kokos Tuamotu; Makabi Birobidżan i innymi podobnymi.
Geopijatyk
U mnie jak był Francuz na wymianie to mu powiedziałem, że Cracovia to jest najstarszy klub Polski z tradycjami, a Wisla byla troche pozniej i przez to placze.Jak zobaczyl napis Wisla Pany na murze to sie na mnie popatrzyl i powiedzial ze ten ktos kto to napisal jest nienormalny.Spoko koles, byl za Olympique Marsylia(klub ktory lubialem) wiec sie szybko zaprzyjaznilismy:)Zostawilem mu troche vlepek wiec moze porozkleja:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)