Wszyscy zdajemy sobie sprawę jak ważny to mecz.
Pierwsza rzecz jaka mi przyszła w związku z tym do głowy jest jednak pozytywna.
Po raz pierwszy w tej rundzie zagramy na dobrem i rówej płycie
i wydaje mi się że to jest zła widomość dla gospodarzy :-)
Wierze w naszych chłopców :-)
Dla tych co nie jadą
Relacja na żywo w Canal Plus
Mecz od 20,00
wstep do meczu od 19,40
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
"Postanowiliśmy, aby istniała między nami umowa
Chcemy z tobą zawrzeć przymierze, że nie uczynisz nam nic złego,
jak i my nie skrzywdziliśmy ciebie i pozwoliliśmy ci spokojnie odejść"
Księga Rodzaju 26,27
-
-
[mecz] Przed meczem z Groclinem...
No trza bedzie walczyc,ciezko ocenic Groclin... 4-0 z Amica i 1-1!!z zaglebiem.Bedzie ciezko...
Bedzie ciezko bedzie ale nie az takz eby ich nie ograc. Nasz as od rzutow wolnych wpakuje im na pewno brameczke :D
To bedzie arcy ciekawy mecz. Pod względem tabeli to hit sezonu, nawet wiekszy niż derby ( nie mówię tu o kacencie kibicowskim:)). Trzymam kciuki, będzie dobrze!
W Groclinei na pewno nie zagraja Kumbev i Piechniak za kartki. Golinski w ostatnim meczu zszedl z powodu kontuzji miesni brzucha. Poza tym Dyskobolia jest przetrzebiona kontuzjami :] Nie powinnismy sie cieszyc z cudzego nieszczescia...ale ;)
Bedzie ciężko, ale ...musimy po prostu sie zmobilizować i co najmniej remis wywalczyć.Jest na to szansa, Groclin jest w ostatnio w przecietnje formie,a na dodatek ma sporo kartek i kontuzji, także można powiedzieć że mamy szczęście.O wygranej nawet nie marze bo to by było coś pieknego.Remis dla mnie byłby dużym sukcesem,Legia jest w takiej formie że nie musimy sie martwić;)A kto wie może nasi pokuszą się o jakiś ładny mecz, widać zwyżke formy, mecz z Lechem najlepszy w tej rundzie.Trzymam kciuki, puchary niedaleko!(nie myślałem że to napisze).
[img]http://www.metallica.com/ivergence/image/skom_sm_thumbnail.jpg[/img]
Myślę, że niestety, ale kontuzja Michała Golińskiego będzie trwała najdłużej do wyjazdu kadry do USA...:)
Stawiam, że były zawodnik Lecha w meczu z nami już zagra...
Domin-jaki remis??????
wygramy w cuglach:-)
czy wie ktos cos na temat absencji Bojara w tym meczu??
z naszych obliczen wynika ze nie zagra wlasnie...;-(
Przeca ma dwie żółci dopiero.
A ja sobie coś myślęze będzie ok. I tak mi po głowi chodzi GKS Bełchatów - wygramy 2-0
Pamietacie jakie bylo cisnienie przed dwumeczem z Belchatowem na wyjezdzie i u siebie z Pogonia? Niespodziewana wygrana w Belchatowie, remis u siebie z Pogonia i byly 4 pkt w waznych meczach. Mam nadzieje,ze teraz bedzie jeszcze lepszy bilans, bo stac chlopakow na to!!!
0-0 Biorę w ciemno ,a bilans bezpośrednich meczy będzie dodatni
A gdyby były przody ...:-)
Pozytwny doping,pozytywne wibracje, pozytywny wynik-----i niech wygra lepszy
nasze grajki zawsze mobilizuja sie na silnego przeciwnika ...
murawa im nie będzie przeszkadzała ...
skład mamy optymalny ...
Dyskobolia osłabiona ...
troche kibiców powinno pojechac + do tego troche Leszków którzy maja wolny termin i niedaleko wiec doping będzie nalezyty ...
reasumujac remis to minimum ...
ale czuję , że wrocimy z 3 pkt. na koncie ...
Pozytywnie, pozytywnie aż miło, żeby tylko nie przesadzić. Przed Bełchatowem w ciemno stawiałem na naszych, 3.80 chyba w sts-ie. Faktycznie skojarzenia bardzo, bardzo bliskie. Poza tym Groclin bedzie chciał się zrehabilitować za Lubin to zaatakuje. Dla nas to powinna być woda na młyn, lubimy i umiemy grać jak nam dają miejsce :) No i podobno brakowało im ostatnich podań w meczu z Lubinem. Skrzynia i Kaziu powinni wystarczyć. Liczka z Górnika położy Legię w Zabrzu i będzie już cudnie w tabeli:-D! Powodzenia chłopaki!!!
A w ogóle ktoś z naszych kibiców jedzie?
JAkaś taka cisza na ten temat, a do meczu tylko 6 dni...
To się samo przez się rozumie,że jedzie
Ruszamy w bój...
z tego co słysze to duzo się wybiera ...
a ile pojedzie zobaczymy ...
Hmmm...mam nadzieję, że chlopaki wygrają zresztą jest to dość prawdopodobne. Natomiast martwi mnie stan kartkowy Bojara. O ile się nie mylę to jeśli by zlapal tfu tfu tfu...kartkę to derby ma z glowy a tego zapewne byśmy nie chcieli.
1:2 Niech wygra Cracoviaaaa
ja na meczu będę w każdym razie... zresztą wygramy go
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)