tak sobie mysle ... skoro te numerki maja niby przywiazac kibica do krzeselka i w sumie to maja na celu identyfikacje kibica wlasnie po miejscu na stadionie, to ok, ale co w przypadku jesli kibic jest nieznosny nie na swoim miejscu, tylko pojdzie pobroic gdzies indziej ? :) wiem ze sa inne srodki, ale patrzac tylko na srodek kibic-krzeselko to chyba w takim przypadku jest on beznadziejny, idac dalej, co bedzie jesli kibic nabroi siedzac na nieswoim krzeselku?? :) ktos inny zostanie posadzony o cos czego nie zrobil?? jesli zle mysle to mowcie. p.s. wg mnie te numerki to kpina tym bardziej ze lubie stac ze znajomymi a nie z przypadkowymi ludzmi
-
-
Numerek
pozdrawiam wszystkich z sektora B8 a w szczegolnosci sąsiadów z rzedu 7 hehe
a ja juz wiem ze bede musial kogos podsiasc, niestety, ide z kumplami ale nie udalo sie zakupic miejscowek kolo siebie, wiec sorki ale nie bede stal dwie godziny, kolo obcych ludzi, i patrzyl na mecz i mruczal do siebie pod nosem , wg mnie pomysl z numerkami jest beznadziejny, i nic nie zmieni w walce z bandytami
Genius25 - to musisz kogoś znać, zeby o meczu pogadać i podopingować?? no bez jaj
a poza tym, mozecie próbować sie zamienic
Maniex, nie musze, ale to chyba normalne ze wole ogladac mecz w gronie znajomych. Ty nie wolisz tak?
Genius ,jak nie chodziłeś na Pasy jak było nas 300 i zajmiesz me miejsce to nie radze spotkania ze mną. ;)
:) awaria grozisz? jestes moze jednym z tych debili ktorzy bija sie miedzy soba? ja cie podsiade i jak pokarzesz mi bilet z numerkiem to slowa ci nie powiem tylko pojde, chodzi o to ze sam pomysl jest beznadziejny :)
a swoja droga to kto z tych szczeciarzy ktorzy wylosowali miejsce na dole bedzie chcial tam siedziec? mysle ze niewielu i ze tak sei przeniosa na schodki a wtedy stadion 10ciotysieczny zapelniony do 6,5tysiaca bedzie wygladal ubogo :(
--jestes moze jednym z tych debili ktorzy bija sie miedzy soba?--
nie - jestem jednym z tych co jak nie wytrzymają to zaczną bić tych co biją swych !!!!
ale namieszałem ,
To już jest naprawde the end z mej strony na tym forum.
Eh, Awaria, masz dzisiaj zły dzień (mamy zły dzień), wyluzuj...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)