DERBY-zblizaja sie wielkimi krokami a ja chcialbym sie dowiedziec jak to bedzie wszystko wyladac jesli chodzi o trybuny.Czy bedzie doping jak na meczu z Zaglebiem???,czy tak szykowana oprawa na ten mecz bedzie anty???,Czy zrobimy tak jak wisla na derbach jesienia ze spalimy dywan z ich szalików???:/:/:/.Czy kto[ jest zorientowany w tym temacie???Moze ktos z Oravców mi na to odpowie.
-
-
JAK TO BEDZIE NA DERBACH??
spalenie dywanu to podstawa... Nie po to zbiera sie tyle czasu zeby to trzymac w worach!
Derby podobno mają być poświęcone papieżowi Ale To sie chyba nieuda .
MaŁy_Ru3aj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Derby podobno mają być poświęcone papieżowi Ale To
> sie chyba nieuda .
Kto ci tak powiedzial maly????
Chciałbym przede wszystkim, żeby była oprawa była absolutnie niezapomniana i fantastyczna. Taka, jakiej jeszcze w polskiej lidze nie było. To chyba może się udać, skoro zbiórka pieniędzy idzie tak prężnie i nie wydaliśmy jeszcze tych pieniędzy na żaden inny mecz...
I jeszcze doping miazdzacy(chociaz tylko 6.500 ludzi:/)!!!
No Category C z tym ze Papiez wolalby bluzgi to troche przesadziles...
wrzo: wyslalem Ci "wiadomosc" ;)
co napisalem takiego ze zniknal moj post?
Jest w przygotowaniu Oprava.
Jak juz Craco mowi, ze oprava jest w przygotowaniu to nie ma sie o co obawiac ;)
Od kiedy bedzie można dostać bilety na derby?
a ja mam
[B]APEL/GORĄCĄ PROŚBĘ![/B]
przed meczem jest grany hejnał mariacki
hejnalista wygląda tak:
kiedy go zobaczycie nie spiewajcie przez minute i powiedzcie sąsiadom, zeby chwile wytrzymali
wczoraj w czasie hejnału każdy z 5 młynów śpiewał swoją piosenkę - żenada
Mam nadzieje, ze to, ze derby maja byc poswiecone Papiezowi to zart jest... i to malo smieszny...
Ferencvaros to był pomysł PZPN ale chyba już o tym zapomnieli.
j......ć pzpn ...
a ja mysle ze opravy nie bedzie na derbach!
jak nie bylo na lechu i nie bedzie wiecej osob niz przewidziane 6.500 to nic nie powinno byc!
a wtedy i klub bedzie sie wstydzil ze nic nie bylo i doping byl slaby! wtedy moze co sprzemysla!
i sam na derby nie pujde jak nic sie nie zmieni!
dobrze, ze nie Ty decydujesz o Opravach.
no jasne! ale moze by to cos zmienilo!! :)
jesli nie wpószcza wisly na derby to ja tez nie ide
jest sporo takich osób które uwazaja podobnie jak ja
do dupy z takimi derbami !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)