a teraz bedzie jeszcze gorzej
z pełnym stadionem jesli Filipiak nie pojdzie po rozum do głowy to mozemy sie pozegnac na bardzo dłuuuugo
-
-
Frekwencja....
To nie wina Filipiaka, że na meczu z Lechem było tak mało ludzi !!!
dev - ale sobie winnego znalazłeś...
Mielibyśmy FULL na tym meczu gdyby nie Legia a przedewszystkim Lubin!
Ja już zimą obiecałem 3 chłopakom sąsiadów ,że na Lecha ich wezmę...po lekturze
środowej , czwartkowej prasy to
wiesz chyba co im rodzice powiedzieli.
Tematy o Frekfencji są bezsensu bo kazdy swoje i to takie licytowanie .
w Dzienniku Polskim napisali ze bylo nas 8000
tak Filipiak wyslal Tabisza do manchesteru i tego tak zuroczył MenU i jego polityka ze teraz te angielskie wzorce chce przeniesc do Krakowa i co najgorsze oni w to wierza . Nie jestesmy Wielka Brytania pod wzgledem bogactwa i warunków życiowych no i przedewszystkim nie ta mentalnośc Bo jak ktos w anglii wybiegnie na murawe to dostanie 10 tysiaków kary czy tez jak jego piesek zrobi kupe na trawniku a wlasciciel tego nie posprzata to wlepia mu 1 500 funtów kary o innych karach nie bede wspominał jeszcze cd. stadionu bo o tym mowa kazdego angola stac na karnet czy tez na bilet bo tyle co u nich bezrobotny dostaje zasiłku tygodnio to polak musi charowac z 60 godzin na taka kase pracujac jako robol za minimalna stawke .
dev - w tym co napisałeś powyżej masz racje. Tak jest. Ale nie zapatrzenie w MU stało się powodem wprowadzenia angielskich restrykcji tylko to co się stało na meczu z Lubinem...
trudno chyba temu zaprzeczyć prawda.
a co do zapełnienia stadionu wyłącznie klasą średnią(oczywiście patrząc wyłącznie na poziom dochodów) to nawet w Warszawie się to nie udało
choć tam klasa średnia faktyczie jest liczna...bo u nas w Krakowie widomo...więc oczywiście
masz racje. U nas w większości przypadków aby wydać np. 450 zeta na rundę (ojciec + 2 dzieci np.) trzeba być odpowiedni fanatycznym kibicem...a nie tylko sympatykiem futbolu.
Jak jednak wspomniałem każdy wie ,że inne są przyczyny tego co Klub ogłosił.
Swoją drogą decyzje zostały ogłoszone na gorąco. Warto teraz na zimno przemyśleć i zastanowić się co wprowadzać już na derby a z czym można do lata poczekać.
Ludzi było 8000 na bank!! ta fotka co pokazuje takie przeżedzenie była na początku meczu a na początku meczu stała ogromna kolejka do wyrabiania identyfikatorów bo ochrona nie wpuszczała bez nich dużo ludzi też zrezygnowało z czekania w tej ogromnej kolejce
Zakładając ten temat o frekwencji zadałem pewne pytanie . Niestety oprócz bezsensownej licytacji nie doczekałem się odpowiedzi żadnego z naszych młodych GWIAZDORÓW.
pasy22 raczej sie nie doczekasz odpowiedzi.
Ja jestem z tych co wolą starsze czasy mimo ze na Pasy chodze(6-7lat a mam 20) na 2-3 mecze w sezonie bez wzgledu czy jest to 3 czy 1 liga.Nigdy mi nie przeszkadzało specjalnie ze bluzgalismy na Wisle ale wiadomo czasy sie zmieniaja - 1 liga i jako klub któremu kibicował Papież wypada troche sie ograniczyc do takich przyjemnosci ;).Przede wszystkim musi byc jakis umiar i głownie nalezy dopingowac własną druzyne.Rozumiem postawe "pikników" jak i "JG" chociaz obie strony w mojej ocenie przesadziły.Mam nadzieje że Pasiacy sie pogadza i wszystko bedzie jak kiedys a stadion bedzie pełny:)
slavo_77 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten facet co go JG poturbowało w sektorze A1 nie
> przyszedł na mecz z Lechem i obok też były miejsca
> wolne!!! Dziękuje Ci JG za zwiększenie frekwencji
> na naszych meczach! tak trzymać!!! A musze
> powiedzieć że wcześniej ten Kibic chodził na
> wszystkie mecze!!! i tak tracimy kibiców!!
> przykre!!!
A czy ktoś wie, co z nim? w jakiej jest formie i jak jego zdrowie?
Przypomę to co wkleiłem pod innym tematem - wzięte z jednego z portali:
[i]>ale trzeba być debilem żeby bić takiego dziadka niezależnie od tego co zrobił
Nic nie zrobił. Skandował "Cracovia!" w czasie kiedy intonowano wiadomą
piosenkę na D.
Nawiasem mówiąc to właśnie ten "dziadek" jest autorem transparentu "Ojcze
Święty pozdrawia Cię Twoja Cracovia", który widnieje na zdjęciu podarowanym w
Rzymie przez prof. Filipiaka Ojcu Świętemu Janowi Pawłowi II. W styczniu był w
Watykanie członkiem delegacji Cracovii goszczącej u Ojca świętego.
[/i]
dev mam do Ciebie pytanie.
Czy ty masz jakiś osobisty związek z knajpami pod stadionem?
Bo zauważyłem pewną zmianę twojego stosunku do Filipiaka po ataku zarządu na Algę?
Może się myle - wiesz takie pijackie zwidy wieczorne ;)
Jeśli tak, to proszę potwierdź to - co by sytuacja była jasna.
Hwat
owszem czesto bywam W . B ale nie jestem jakos bardzo emocjonalnie zwiazany z tymi lokalem :D
a zmiane owszem nie podobaja mi sie niektóre decyzje Filipiaka a takze kilku jego zauszników jak wierny Sługus Tabisz
bardzo zmartwił mnie Misior który mia kiedys dobry kontakt z kibicami i chyba nic nie próbuje zrobic zeby doszło do kompromisu...
dev dzięks. Tak po prawdzie to myślałem, ze twoje związki z tematem są bardziej jakby to powiedzieć "interesowne". Tak więc dzięki za wyjaśnienie, że jesteś jeno częstym bywalcem ;)
A co do drugiego.
To chyba jasne, że od dawna było tak:
Był sobie prezes co spijał śmietanke
oraz dwóch vice: jeden od marchewki, drugi od kija.
Niestety ostatnie wydarzenia wypchnęły sytuację z kielicha stabilności i naprawdę ciężko tu mówić o sługusach czy też nie sługusach. Prawda taka jest, że na kompromis juz jest za późno. Wrew pozorom to również temat o frekwencji. Mówi się o ograniczeniu do 6,5 tys.
Każdy wie, że na Lechu - meczu przyjaźni - więcej nie było.
I nie jest to wina zarządum tylko tego co było na trybunach.
Pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)