Myślę, że nasz dzisiejszy doping zadowolił wszystkich kibiców. Było naprawdę dobrze. Oby tak dalej...
Brawo dla wszystkich, bez wyjątku!
-
-
A jednak - dało się...!
Moim zdaniem jezeli Swistak nie wroci na D to bedzie ch**owo. :/
Dokladnie bez Swistaka to jakos plono wychodzi na D...
B i C jak zwykle, a nawet lepiej - co dało sie zauważyć szczególnie na C (ciekawe dlaczego? :) ; no a D powiedziałbym bez komentarza.
ALE ŚWIASTAK CIĄGNĄŁ DOPING NA C, LEPIEJ NIECH KTOŚ ZRZUCI TYCH GÓWNIARZY Z GNIAZDA BO TO KOMPROMITACJA
to fakt.nie dosc ze jacys gowniarze to jeszcze czesto jacys najebani kolesie ;/
wedlug mnie doping = lipa, oczywiscie w porownaniu z meczem z zaglebiem to wypadlismy duzo lepiej
co z oprawa wogole??!!
Racja. Przydał by sie ktoś abitniejszy. Nie dość, że chwilami jest ich na gnieździe 7 to jeszcze sie rozjeżdżają między sobą, dziwne, zeby cały sektor równo zaśpiewał.
Świstak Wróć Na Sektor "D" Prosze !!!!!!!!
Doping słaby , na gniazdo powinni dać Łysego co był przez 30 min na Zagłebiu
Wogóle młyn był dzisiaj tragiczny , same 13-15 letnie gówniarze i 14 letnie maniury.
ten gosc co wszedl dzis na gniazdo , taki wysoki , z 30 kilka lat , super koles , on by pociagnal caly D , mowie wam , chwile w 1 polowie byl !!!!!!
Lysy, ten 30-letni super koles..i tak Swistak byl najlepszy...
no ale wg mnie ta osoba rowniez jak Swistak moze poociagnac , ma glos , duzo osob go slucha, a te przerzuty z gniazda woooooon ! wstyd za nich mi !!
Doping - ZENADA
Jeszcze stałem pod gniazdem i probowałem z kolega mowic co spiewac, ale chuuuuujnia.
Nawet jak zaczynali chłopaki spiewac to i tak kazdy co innego. Świstak nie prowadził - niestety i trudno, ale widziałem AA i czemu on nie wszedł na gniazdo?? Moze by było jak trza. Jednym słowem, jak ktoś jest na gniezdzie, nawet jesli to nie jest swistak czy Łysy to sie spiewa co on, bo na dzisiejszym meczu nie czułem sie jak na Zgodzie tylko jak na Izolatorach Boguchwała albo Gnojowka Gnojewo.
Doping - szkoda gadać, kilka młynów, ten niby główny był tak cichy że osoby które stały blisko mnie zagłuszały rozmowami to co śpiewali( a starałem sie dopingować cały czas) , było pare dobrych zrywów ale generalnie zero organizacji, a i repertuar bardzo ubogi...., głównie Wisła to.... ok mozna z dwa razy ale to nie derby....
Moge na nastepny mecz iść na gniazdo? No proosszeeeee obiecuje, ze bede spiewac tylko Wisla to srtara k.... a w przerwach lokomotywe poprowadze:D
Zrobmy w ogole kastining na gniazdo. Kto bardziej wypity ten wchodzi
Nie no nie ma co...Swistak musi wrocic (moim zdaniem)
Doping na D - T R A G E D I A, dobrze ze inne sektory ratuja honor ciagnac doping. Na derbach z taką formą na D wypadniemy bardzo blado. Dzis moze spiewajacych caly mecz bylo 30 - 40 osob, o prowadzacych doping (ktorych słychac moze na odleglosc 5m)i o sredniej wieku w okolicach gniazda nie wspominam...przeciez wiekszosc z tych małolatów nie dosc ze nie zna podstawowych piosenek, to nie ma siły spiewac :/
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia za dziś. Oprocz jednego wypusty. Nasz sektor spiewa kto wygra mecz ja sie zagadałem, usłyszałem tylko końcowke wyrwałem sie i krzyknąłem: PAAAAASY:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)