Jasne że rób,nikt nie mówi że masz przestać tworzyć,skoro robisz to z taką pasją.
dam Ci tylko małą radę - mniej potworów,wiecej Cracovii ;)
bo dobra vlepka to nie sciagniecie jakiegos tła i dodanie potwora i napisow tylko wlasny pomysl od podszewki.
Moze teraz skup sie na projektach PRO Cracoviackich,bez wstawek anty ze koles sra do kubka wisly,postaraj sie przedstawic Cracovie ktora kochasz tak,abys byl dumny widzac vlepe swojego klubu na miescie.
-
-
VLEPKI PROJEKTY
Dodam jeszcze jedną uwage
[b]RÓB KWADRATY[/b]
10 dni później
[img]http://members.lycos.co.uk/siderz1/chojrak.jpg[/img]
nie za bardzo, niby chojrak jest z Prokocimia?:|
Nie rozumiesz tej vlepki...
rozumiem ale nie każdy zrozumie...
dla mnie bez sensu ...
już bym napisał Antywisla Prokocim ...
Ja to rozumiem tak że vlepka ta przedstawia wjazd na inne osiedle czy wies wislacką zorganizowaną przez ekipe z Prokocimia
poprawnie skumałem ?
Jak dla mnie całkiem fajna choć zawsze mogłaby byc lepsza ;) ale do druku chyba nie pójdzie..
To jest moj pierwszy projekt, dopiero ucze sie obsługiwać Photoshopa. Z czasem moze cos lepszego zrobie, PZDR
Camron... ;)))
[img]http://members.lycos.co.uk/siderz1/CRACOVIA%20KORONA.jpg[/img]
Troche flaga Cracovii nie wyszła :)
Zaczynaja mnie te pseudovlepki z fotostajni wkurzac.
KTO WAM NAOPOWIADAL BAJEK ZE W PHOTOSHOPIE DA SIE ZROBIC VLEPKE NA POZIOMIE GODNYM DRUKOWANIA ??!!?? :P
PS. Jeszcze zeby krytykuje nie-konstruktywnie to dodam ze czcionki powinny byc po pierwsze czytelne, po drugie pasowac do kompozycji, a po trzecie byc przemyslane. A tu mamy "Panie komendancie tedy uciekli" zupelnie nieczytelne i bezsensowny gotyk w Cracovia Prokocim, niedlugo ktos napisze gotykiem "Jude Gang"
bo sie da
Da sie da... pisałem post wyżej, ze sie dopiero ucze wiec cierpliwosci moze cos lepszego zrobie jak opanuje niektore rzeczy...
Tak da sie? A ktora drukarnia przyjmie material w jpg? :D
Dianthalion, ja to robie w JPG zeby wrzucic tu na forum... pomysl troche...
Zauważ, ze wszystkie projekty vlepek są w formacie JPG...
PZDR
Dinthalion chuja sie znasz, bo sie wszystko da
KKK: to oswiec mnie ktora drukarnia przyjmie material w grafice 100% rastrowej? Bo sam kiedys z ciekawosci dzwonilem po drukarniach i zadna z kilkunastu czegos takiego nie przyjmie, chca conajmniej cdrow a najlepiej profesjonalne DTP.
nie chce mi sie z Toba dyskutowac, a fakt ze ktos robi w Photoshopie nie znaczy ze musza zapisac jako jpg.
Ta dyskusja wogole ma niski poziom bo na moje argumenty dostaje odpowiedz " Dinthalion @#$%& sie znasz".
Photoshop pozwala zapisywac w formatach GIF, PSD, PDD, BMP, RLE, DIB, EPS, RAW, PCX, PDF, PDP, TIFF, TGA, PNG, PCT, VDA, ICB, VST. Ktory z nich, oprocz moze EPSa, bo to chyba jakis Postscript, pozwala wypozycjonowac elementy drukowane na papierze w procesie przemyslowego drukowania, co jest warunkiem KONIECZNYM zeby grafike przyjeto do drukarni? Wiekszosc z nich nie zapewnia nawet zgodnosci wydruku z forma elektroniczna.
Projekt to jedna sprawa, a przygotowanie do druku to inna kwestia. Pracujemy sobie nad grafiką w photoshopie, a potem przerzucamy choćby do głupiego pagemakera lub corela, żeby arkusz drukarski wyprodukować. Kto Ci każe projekt od początku do końca na jednym programie robić?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)