Ze zdiwieniem zauważam, iż nikt nie otworzył o tym wątku. Przecież to naj bardziej istotne posunięcie klubu w stosunku do fanów od czasu wejścia do I ligi.
Już wczoraj na meczu, ze zdiwieniem przeczytałem treść częsciową nowych zasad mających obowiązywać na stadionie, ale jak dzisaj zobaczyłem to gówno:
>Niezależnie od wcześniej ogłoszonych działań Zarząd Klubu po meczu z Lechem do końca ?>rundy wprowadzi następujące dodatkowe ograniczenia:
>1. Jeszcze bardziej zmniejszy liczbę osób wpuszczanych na stadion do 6500,
>3. Przedsprzedaż biletów za okazaniem identyfikatora prowadzona będzie wyłącznie na ?>miejsca numerowane i wyłącznie w siedzibie Klubu na ulicy Wielickiej i ulicy Kałuży
>4. W dniu meczu sprzedaż biletów nie będzie prowadzona, kasy będą nieczynne.
I PRZEDE WSZYSTKIM TO:
>Podziękować zdecydowanej większości kibiców za aktywne sprzeciwienie się wszystkim ?>przejawom antydopingu i chuligańskich zachowań. Ta postawa kibiców zobowiązuje Zarząd i >pracowników klubu do dalszych zdecydowanych działań mających na celu zapewnienie na >stadionie warunków do kulturalnego i spokojnego oglądania widowiska sportowego
Dostałem szału, wydaję mi się, że Filipak się już powaźnie rozbujał i potrzebna mu pomoc, aby się biedny nie wywrócił.
Najlepsze jest, "że ta postawa kibiców zobowiązuje zarząd do" jeszcze bardziej dania w dupę kibicom i klubowi.
A co wy na to? Ci kretyni chcą zabronić wstępu gosciom do końca rundy, czyli derby by się odbyły bez pojednanego zespołu z Reymonta! Przecież nawet oni nas wpuścili! Derby to Derby, mają ku$$a być kibice obu drużyn!!!! Jestem strasznie zawiedziony i nie zdiwię się jak bedzie coraz więcej takich zadym jak w wtorek.
-
-
Oświadczenie zarządu - skandal?
Jackson, na chińskiego boga - JEST O TYM WĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czytaj forum, nic wiecej nie trzeba
(banned)
:O aach, tak. Zagubionych odsyłam do wątków o tajemniczych nazwach: Paranoia i Przyklejony (...) tam też przekleiłem swój post.
Tak, tytuł wątku "Przyklejony:Oświadczenie Zarządu MKS Cracovia SSA" jest wielce tajemniczy i ciężko się kapnąć OCB ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)