wpis wislaka po meczu z Łęczną który w dniu dzisiajszym nabiera nieco innego znaczenia ...
Autor: mcovalski (bdo91.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-03-05 21:24
No widzieliśmy wspaniały fotbol w wykonaniu patałachów z Cracovi!!! No cóz cieszmy sie w Krakowie że mamy TS bo przynajmniej ratują honor Krakowa !!!!
TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS TYLKO WISŁA TS
-
-
coś na poprawę humoru ...
To i uratowali... :D
Robert - niepowiedziałbym, ze poleff wislaka z Cracovii moze komukolwiek humor poprawic, poza tym ja tam na humorek nie nazekam;):D
coś w radiu mówili iż wiślacy zorganizowali sporą promocje na stacji
tak zporą iż policja musiała drogi blokować aby ich zatrzymać
:)
Wisły w Łęcznej 50 osób z flagą napewno jedną....;))
Świstak, ale czy wisła Nas coś interesuje???
Czasem mi się wydaje ze wszyscy spiewający "wisła to stara..." mają jakiś kompleks milicyjnego klubiku z reymonta. NIE???!!!
takie uszczypliwe uwagi to sa od 99 lat
i nie jest to nic nagannego a element kibicowskiej rywalizacji
juz mój dziadek zawsze sie sprzeczal z sąsiadem Wiślakiem
dokuczali sobie co mecz i tak przez kilkadziesiat lat
Świstak - w trakcie dni pojednań widziałem ja w telewizji dawałś wywiad na temat pojednania a dzis znow podniecasz sie Wisła ? oj ciągnie Cie do Wisły -przeciez od niej pochodzisz ?
??
Wisły w Łecznej ponad 200 a nie 50 ...
Fakty to Fakty ...
Nas było więcej ale nie w środku tygodnia.
czemu post moj skasowaliscie ? bo napisalem jak jest ? hahaha no to gratulacje dla was , gorsi niz te pikniki i zgredy , bo tylko zalic na forum sie umieja hahahaha
[i]czemu? bo nie przestrzegasz regulaminu - czytales?[/i]
no to napisalem drugi raz ze byscie nie plakali ale i tak to samo wyszlo ! tylko na necie umiecie cos powiedziec szkoda ze nie dzialiscie na meczu z zaglebiem
no to wszyscy razem i rowno.. Wisła to stara ..... dalej juz znacie :) :P
Cóż...osiedla się nie wybiera;))
Odeon: wywiad wywiadem jesli chce się normalności!!! a zresztą...bredź dalej i nie pisz nic więcej;))
Myślę ,że na poprawe humoru w tym momencie najbardziej pasuje informacja ,że nasz Kacper Tatara był najlepszym zawodnikiem meczu Polska - Szwecja i zdobył dwie bramki w zremisowanym meczu 4:4.
Co to za chłop napisał taki tekst na Waszym forum?? Nie przejmujcie, bo nie ma czym, chłop od Nas szukał napinki i tyle...takie posty to ja mam w dupie:[
tu dopiero mozna sobie humor poprawic "Widzów 5 tys. - w tym ok. 800 kibiców Cracovii."
http://wislakrakow.com/forum/viewtopic.php?t=24145&postdays=0&postorder=asc&start=150
To zdjecie mnie zmiazdzyło:D:D:D (stadion Groclinu)
[img]http://dyskobolia.net/rys/galeria/27/15.jpg[/img]
No najlepiej to pośmiać się z tego, że boicie się Wisły na waszym stadionie i nie chcecie ich wpuścić :)
hahaaha dobry tekst wymyślili :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)