Panie Profesorze,dziekujemy za zadziałanie bo obserwując Pana na meczu liczyłem na takie kroki Zarzadu.Antykibice z Cracovii precz.To za nich czerwienił Pan się przed Adamikiem,Niemcem,Kasperczakiem czu Szymanowskim.To za Pana prosbą Prezes Misior znizył się do rozmowy z hołota ratując stadion przed groźbą zamknięcia.Miejmy nadzieję,że to ostatni raz prawdziwi kibice byli zniewazani przez łysoli których jedyną zasługą były rozróby w Psiej Wólce z III ligą i którzy nie sa w stanie zrozumieć ,że mogliby pozytywnie pokibicować w przyszłości w Rzymie czy Londynie.
-
-
Oświadczenie Zarządu MKS Cracovia SSA
Ale slifer kto dał sie ponieść??
Bo mam wrażenie, że badyterka poczuła jak pali się jej grunt pod nogami. I to niestety ona dała się ponieść, bo nikt rozsądny nie patrzył na "bratanie" poważnie.
Zresztą o czym tu mówić. Albo bandyterka odejdzie sama albo pociągfnie za sobą Cracovie - to chyba jasne.
Wyboru nie ma.
Prawdziwi kibice kupcie karnety by ta banda już nie weszła na nasz stadion!!!!
Zakazy uderzą w normalnych kibiców .Hooligami byli i będą.Doprowadzą nasi działacze swoimi idiotycznymi decyzjami do jeszcze większej agresji na trybunach ,szczególnie w derbach.Ograniczanie liczby widzów to droga donikąd .Nie długo ograniczą do 3tys ,a może sam misior i jego świta na mecze będą chodzić.Napędzajcie kibiców wiśle dalej .
Hwat i chuligani i ta cześć piknicza czy jak ich tam się nazywa prawda jest taka że nikomu nie przeszkadzało aż tak do tej pory śpiewanie anty przytocze tu ąz tak niedaleki przykłąd jak mecz z Pogoniom w II lidze przez 10 minut na dwie strony jechaliśmy Pogoń co? ty kurwo! na dwie strony i wszyscy śpiewali ochoczo bardzo fajnie to w tedy wyszło a teraz?? każy anty jest zagłuszany jakimiś gwizdami a wisła śmieje się z nas i tyle sam jestem przeciwny śpiewaniu na zwisle non stoper wystarczy 1-2 na mecz i tak było coraz mniej anty pieśni ale ktoś musiał je wytempić do końca
Potter - wzajemnie, wzajemnie.
A co tam Panie z Neo?
Odpowie ktoś wreszcie, gdzie on był trzy lata temu?
slifer ale gralismy z Pogonia !
Widzsz jakas róznice ?? A gdzie wczoraj była Wisła ??
Ja na Wisła moge sobie zaśpiewać na meczu z nimi (zreszta byłem na derbach to pośpiewałem) ale nie można cały czas tego jechać.
Resztki szacunku straciłem wczoraj do tych co chcieli i bili swoich ...
[i]Gregu - pierwsze i ostanie ostrzezenie, albo przestaniesz uzywac inwektyw i obrazac Klub albo sie pozegnamy[/i]
Robinksc napisałem wyraźnie że jestem przeciwny jechaniu non stop tej przyśpiewki
klaros NEO był jeszcze wtedy uwięziony w Matrixie...
Senior Junior czy Ty kontrolujesz to co piszesz? Tobie przydałby się chip do mózgu.Przecież ci których bili "najwspanialsi kibice" czyli dziadkówe i dzieci bo do kozaków którzy mają po kilka lat zajechane nikt nie podbił(oczywiste) nie myślą o Cracovii. Tylko co by to było gdyby psy były nietykalne, dla paru typów z IQ 01 koniec świata.
Wyjscia niema, albo mocne kluby i polepszajaca sie polska pilka albo bandytyzm. Prawda jest taka ze to normalni kibice napedzaja kase dla klubow a "element" ja odbiera. Cieszy ze cos sie zaczyna dziac i zycze Wam powodzenia. Mam nadzieje ze uda sie na Cracvii a inne kluby pojda za przykladem.
W Oświadczeniu podano, że " do dnia 22 kwietnia Klub opracuje materiały zgromadzone podczas utrwalania przebiegu spotkania z Zagłębiem i przekaże je policji wraz ze wskazówkami co do identyfikacji osób " I na Lechu tez napewno będą gromadzone takie materiały. Wątpię, żeby bandyterka jakaś znowu się pokazała.
Duże brawa dla Zarządu za błyskawiczną i zdecydowaną reakcję
Poparcie dla Zarządu. Coś z tymi bandytami trzeba zrobić.
Szczegolnie rygorystycznie należy przestrzegać zakaz poruszania się między sektorami
i pilnownaie by na dany sektor wchodzili tylko ci, co mają tam karnet (bilet?).
Wiem, że to bolesne dla takich, co mają karnety i chcą kilka razy pójść w miłym towarzystwie.
Też mnie to uderza, a w sobotę chciałem pójść na mecz z zaprzyjaźnionym kibicem lecha
(tak jak 20 lat temu... wtedy wygrała Cracovia...)
Ale w chwili, gdy grasuje banda łysoli wchodzących gdzie chcą i jak chcą
i siejących terror na trybunach
(a niektórzy forumowicze ich działalność najwyraźniej popierają...)
to jest, niestey, jedyne wyjście.
Pocieszające jest to, że wiele wskazuje na to, że grupa bandycka poczuła, że jej panowanie może się skończyć i chwytają się brzytwy, jak tonący...
a najbardziej załosne są te głosy bezmózgów, ze jakoby wszystko to Pikników wina, bo gwizdali, nie śpiewali, nie cośtam cośtam....
A co wam do tego co robią pikniki?
chcą gwizdać to gwiżdżą - piknicze prawo
przyjdzie 30 lysoli z karnetami?
no i git - ciekawe co zdziałają bez setki wyblokowanych dragami i piwskiem małolatów....
Jak Wam sie podoba spi.rdolenie klimatu to gratuluje .Nie rozumiem jak mozna lac wlasnych kibicow ale zarzad przegial pale. Gramy pyte przybajmniej nie robmy pyty na stadionie . To apel do wsystkich sczegolnie zarzadu . A takze do hoolsow i "gwizdzacych".
Nie pamietacie juz UNITED FANS OF CRACOVIA ??
SUPER DERBY 6500 ??
Yankes, nikomu asie nie podoba sp.dolenie klimatu
ale napisz prostym słowem: uwazasz, ze klimat spartolili pilkicy czy chuligani??
bo to zasadniczy sprawa
United Fans?? i owszem, ale kto uwaza sie za "prawdziwego" kibica Cracovii?? kto MI odmawia tego miana?? hę?? kto nas podzielił?? Pikniki??
ehhhh, te [B]MITY TROGLODYTY[/B]
Do kibiców z D.
Przed nami mecz z Lechem. Jest szansa by pokazać zarządowi i reszcie kibiców, że kibicujecie Cracovii nie Antywiśle. Cały mecz bez bluzgów na sąsiadkę i może udałoby Wam się wynegocjować oglądanie derbów nie przed telewizorem?
Może warto spróbować?
Bodek1906 - dzięki za rade wielki Pasiaku od zawsze, ale pozwól, że ja sam zdecyduje co mi się przyda, ok ??
Maniex królu po prostu robicie z igły widły i pisze to z całą odpowiedzialnością.
Używając słownika z kibice.net.
Jestem z Proko za małolata wiele razy dostawalem wpierdol od W :)za nic . Nie zraziłem sie do Cracovii tylko dlatego ,ze On był jej kibicem .Wiem , ze to smutna historia i nie rozczulajcie sie nademna :)
Senior Junior ma racje wytlumacz to chlopakowi , ktory dostal kose od wisly.
Od razu pisze konkretnie ,ze siedzialem na B od strony sektora przyjezdnych i nie widzialem akcji u nas byl spokoj.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)