Derby Krakowa w piątek
Spotkanie 21. kolejki piłkarskiej ekstraklasy Cracovia - Wisła Kraków odbędzie się w piątek 6 maja o godzinie 20:00. Taką decyzję podjęła stacja telewizyjna Canal+ - poinformował serwis wislakrakow.com.
169. derby Krakowa będą transmitowane na antenie Canal+ Sport.
Jesienią na stadionie Wisły padł bezbramkowy remis, rewanż zapowiada się jeszcze bardziej emocjonująco.
Źródło: wislakrakow.com
-
-
Derby w piątek 6-05 o godz.20:00 !!!!!
07.05 maja jest po za tym Cracovia Maraton i policja nie wydałaby zgody na organizację obu imprez naraz.
no to zostana dwa dni na pijansto po wygranej :D ! a pozniej maturka :/
...
Nie przesadzamy w tym roku derby wygramy!!!:D:D:D
jesli PZPN wprowadzi prosbe zarzadu Klubu to mecz sie odbedzie bez kibicow gosci.
hmmm dzien i godzina na derby troszke dziwna...ale byle byśmy wygrali:]:D
Ozbaczymy,wydaje mi sie jednak że po tym wszytskim wisly na stadion nie wspuszcza...
Kurde, juz sie nie moge doczekać jak Wiśle damy manto:).
o qwa wtedy mam zebranie w szkole =] mam nadzieje ze Mamusia mnie nie zabije :)
co to za derby bez gości.....:|
kurde a w tymdniu jest blank&jones w epsilonie ;/ chyba sie spoznie
Bez gości to są jaja oni nas wpóścili to my tego nie zrobimy?
Wstyd panowie ;-(
Nesta nie bój nic Blank&Jones znając życie będa grali nie wcześniej jak o 12tej wiec na lajcie zdąrzysz ale sie piątek szykuje!!
Qwa w piątek miałem iść do teatru :(
z tego co wiem to gts wejdzie ...
;)
Uff całe szczescie :)
... a tak to na derby pujde po maturce :D Agresje wyladować , ( dopingiem ) .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)