Jeżeli naprawde chcecie pokazać że nie jest wam obojetne co dzieje się na stadionie i poza nim nie przychodzcie na mecz z lechem i niech zostanie wywieszona flaga nam tez niejet to obojetne stop przemocy albo cos takiego. Mam nadzije ze jest to dobry pomysł
-
-
pustki na stadionie
głupi pomysł!!!!!!!!
W takim momencie zostawić Klub samemu sobie i na mecz nie póść?
Chyba żartujesz kolego?
a kto tu muwi o zostawianiu dróżyny widzialeś zebym coś tam napisał buhahhaha piłkaże to by napewno zrozumieli
Kebab puknij sie w glowe. jak nie chcesz isc na mecz to obejrzyj go sobie w analu +
Nie przychodźcie , popieram !! :):)
Kebab ja nie pisze o drużynie. Uważam ,że w ogromnej większości to wspaniali ambitni chłopcy , którzy jeszcze dużo osiągną. To jednak są pracownicy Klubu Cracovia. Ja mówiłem o zostawieniu Klubu Cracovia samemu zproblemem jaki teraz mamy i który musimy rozwiązać aby Cracovia mogła się rozwijać. Mam nie pójść na mecz i pokazać Profesorowi , Misiorowi g100
Kołu Sympayków , którzy tyle dla nas zrobili ,że przy pierwszych od 2003 poważnych kłopotach
odwracam się od nich plecami? Odbieram im swoje poparcie i zaufanie ,że zrobią co się da dla rozwoju Pasów?
Nie zrobie tak. Przyjdę na każdy mecz Pasów i będę "darł ryja" za swoim Klubem i w żadnej sytuacji nie odrócę się plecami.
Cracovio , panowie z KLUBU: DAMY RADĘ i tym razem!
Głupi pomysł, ja zawsze chodziłem i nie przestraszy mnie kilka ciot, co nic nie umie spiewac tylko wisła to...., no ale jak sie 4 klasy podstawowki skonczylo a pozniej pracuje przy wywozeniu smieci to czemu sie dziwic.
Przyjde i to w jeszcze wiekszym gronie dlatego gwizdy bede jeszcze głosniejsze. A po za tym kupuje 20 gwizdków i rozdaje znajomym mniej sie zmecza i wystarczy na caly mecz.
Nie przychodźcie i niech zostanie wywieszona flaga... no to raczej realne nie jest. Bez zorganizowanej akcji jednak i tak wiele osób już nie przyjdzie...
''A po za tym kupuje 20 gwizdków i rozdaje znajomym mniej sie zmecza i wystarczy na caly mecz.''
I znowu będzie to samo............., zebyście się tymi gwizdkami nie udławili.
flage jakos mozna wywiesic! ale na mecz z lechem grzech nie przyjsc!
nie tlyko u nas byly takie akcjie ale trudno zapytac zawsze można ale jatu nie pisze ze odwacamy sie od klubu tylko ze pokazalibysmy ze nie jest nam to obojetne chodz zawsze bende twierdzil ze potzebni sa ludzie ktoży walczą za klub bo jakby nie oni to na wyjazdy moglibsy pomazyć ze pojedziemy
Co za thebil!!
Krótko i na temat
przez moment zastanawiałem się, czy iść na Lecha, czy nie. uznałem, że jednak przyjdę. z paru powodów:
1. o to właśnie debilom chodziło, żebyśmy nie przyszli na stadion, żeby byli tylko oni, "zawsze wierni". to byłby ich triumf. a jeśli będzie nas więcej, to tym łatwiej mozemy ich zagłuszyć. zauważcie, że liczba "hulsów" jest w miarę stała, a zmienia się liczba normalnych kibiców. na Zagłębiu było mało ludzi, to i dresoludki sobie mogły pozwolić na więcej. na Lechu będzie prawie 2 razy więcej ludzi!
2. aspekt ekonomiczny - władze klubu najbardziej odczułyby znaczący spadek przychodów z biletów. a ja mam już zapłacone - karnet, więc klubowi to nie robi różnicy czy przyjdę czy nie
3. to jest Lech, nasza zgoda. to będzie ciekawy mecz.
Oczywiście knur masz 100% racji.
Kumple, którze chodzili na Pasy gdy ja sport miałem głęboko gdzieś musieli wczoraj opóścić stadion. Ale i tak przyjdą tak jak zawsze przychodzili.
ja bede napewno
szkoda ominąć taki mecz.
gwizdka raczej nie wezme ze sobą bo wole sie skupiać na tym co sie dzieje na murawie niż na tym co sie dzieje na tybunach.
i zgadzam sie z punktem 1 wypowiedzi knura im więcej nas bedzie "normalnych kibiców" tym lepsza bedzie atmosfera
Cracovia jest chora, czy chorego pozostawia się samemu sobie, albo na pastwę niebezpiecznego wirusa? Ludzie zastanówcie się co wypisujecie i potem wszyscy na Lecha!!!
Na mecz !!!
Lech przyjezdza a my jak pacany mamy siedzieć w domu ??
O nie !
Nie przeadzac z gwizdakami ! Nawet w dyskotekch juz tego zakazali !
BRAWO dla decyzji Zarządu , Popieram w 100 %. To się ścierwo będzie burzyło. I trudno.
Niech CRACOVIA to bedzie klub elitarny. a motłoch i szumowiny niech ida chlac do Algi .
polecam www.cracovia.pl
Vojnar tylko czemu jak widzisz to ''ścierwo'' to siedzisz cicho jak mysz pod miotłą a na necie pyskujesz??
Trza iść koniecznie. Dokładnie dlatego, co napisał gtx.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)