Chciałem serdecznie podziękować za wspaniałe doznania na dzisiejszym meczu z Zagłębiem Lubin, Serdecznie dziękuje "kibicom" którzy wiedzieli z kim grają mecz. Pięknie i z wielkim sercem prowadzili doping. I wykazali się ogromnym zamiłowaniem dla "naszej" drużyny.
A tak szczerze to mam serdecznie dość!
Co to za drużyna ANTYWISŁA! Gra taka w naszej lidze? Pierwszej, drugiej, trzeciej, a, b - klasie? Chyba nie... To sobie taką zakładajcie bo napewno to nie jest wasza drużna ta, na która przychodzicie! Coś się wam w głowie panowie poprzewracało!!!!! Nie... przepraszam... nic się wam nie przewracało! Wy tam nic nie macie! Może agresję spowodowaną frustracją! Czy dla was miłość do drużyny oznacza nienawiść do innej!
NIE JESTEŚCIE GODNI NOSIĆ BARWY TEJ DRUŻYNY!
O nie! Nie zasłuyżyliście na to!
Kto to widział żeby podnośić ręke na własnego kibica!
UŚWIADOMCIE TO SOBIE: To nie wy stanowicie kibicowskie serce tej drużyny!
To nie wy ją wspieracie! Wy potraficie tylko pluć jadem!
A tak naprawdę to wielu (oj naprawdę wielu) guzik obchodzą wasze przedstawienia!
Nie jesteście tego warci! Odejdziecie w niepamięć! Relikt przeszłości!
Zapomną o was! Bo nienawiść jest tylko chwilowa a prawdziwa miłość i pasja trwa wieki (jest wieczna)!
A wy po prostu zostaniecie ignowrowani! Bo taki sposób zwracania uwagi na siebie jest żadnym sposobem! Dużo więcej ludzi przychodzi na stadion dla piłki drużyny i sportu! A nie tak jak wy dla pobluzgania! Aż szkoda gadać i zniżać się do waszego poziomu!
Aby to ująć dla was zrozumiałym językiem: nara!
-
-
Dziękuję
100% racji
I ja się pod tym podpiszę! pełne poparcie dla profesora Filipiaka
enen napisal: "NIE JESTEŚCIE GODNI NOSIĆ BARWY TEJ DRUŻYNY!"
zauwaz ze JG raczej w barwach nie chodzi.
nic by sie nie dziala gdyby faktycznie byli ingnorowani a nie wygwizdywani przez wspanialych moralizatorów...
a co do "Tylko szmata bije brata" to 100% racji jest w tym zdaniu oczywiscie jesli chodzi o Pasiaka ktory chodzi na mecz a nie dla sympatyka wisly...
nastepne pierdoly przyszedl pies na kaluzy bo tanszy karnet i nie pasuje mu jak spiewamy co spiewamy
do TYCA nie wiem jak ty ale ja na reymonta nogi nie postawilem w zyciu.Chodzi o to ze wy niewiele potraficie zaspiweac oprocz oczywiscie Wisła to...., rzecz w tym ze to jest zwyczjanie nudne , gdyby byla jakas chociaz nowa "piosenka" w ktorej moglibysie zablysnac intelektem hmmm coja pisze, no ale nic dostajecie jeszcze jedna szanse,moze cos na Lechu wymyslicie zgrabniejszego, bo tamta piosenke znamy oj znamy i ona nie przynosi zadnych efektow, bo tylko leczycie swoje frustracje i pokazujecie swoja słabosc w prowadzeniu dopingu. No ale jak mowie moze cos fajnego wymyslicie z jajem to zobaczymy uslyszymy.
na wisle jest calkiem sporo roznych przyspiewek ktore na Zagłebiu tez mozna bylo uslyszec
VOJNAR to chyba malo wiesz jak pytasz niewiem jak ty
kumbaj, duzo wiesz o Wiśłe, wracaj skąd przyszedłęś
Vojnar, nie ma powodu się tłumaczyć....
z tego co slyszale m to bylo pogon - wisla - zaglebie!! sledzie - k***y- golebie!
a co do tego antydopingu to uwazam ze jest nie potrzebny poczekajmy jeszce troche i na derbach bedziemy sie realizowac!
Można bylo sie wcześniej czy później spodziewać takiej akcji.
Całym życiem tych gości jest rozróba.
Że zamkną stadion? Co z tego skoro na jakiejs durnej stronce internetowej awansują w hierarchi chuliganów. To się liczy.
Jeśli mieliby przestac rozrabiać to co by im życiu zostało? Wielkie nic.
Dlatego ich nic nie przekona. Trzeba ich wyrzucić poza stadion.
Pełne poparcie dla profesora Filipiaka.
A zachowanie ochrony- bez komentarza, bo żadne cenzuralne słowo nie pasuje.
Tak Maniex jestem przerzutem takim jak Ty...
mowie ze wczoraj oprocz przyspiewek "wisla to stara.." wbylo jeszcze kilka innych np. "gts gts..." a Ty juz sie napinasz. widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ale takie wlasnie czasy... wtórny analfabetyzm...
Moja noga na stadionie wisly nigdy nie stanęła i nigdy nie stanie! oprócz derbów oczywiscie:)
aaaa, kumbaj, ty pisałeś na WI[b]SŁ[/b]E a nie na WI[b]ŚL[/b]E
:)
a zauwazyłeś kumbaj, iż nie używasz polskich znaków i w takim przypadku jezyk polski sprawia wiele niespodzianek?
ale pisząc >nic by sie nie dziala
stajesz po stronie bijących, czyli zła - pogratulowac stronnictwa
jedni mają prawo śpiewać inni mają prawo gwizdać a jeszcsze inni mają prawo złożeczyć
i komu tu zabrakło argumetów? kiedy sie okazało, ze 100-150 kolesi nie zakrzyczy stadionu trzeba u zyć argumetu siły. pogratulować
Vojnar dobry jesteś dobry hehehe;-) nie ma to jak z rana sie pośmiać:)
enen 100% racja
tylko "Aby to ująć dla was zrozumiałym językiem: nara!"
powinno to brzmieć WYPIERD***Ć!!
Maniex jeśli nie zauważyłeś to szybciej sie pisze bez polskich liter a kumaci chyba zrozumieją o co chodzi:)
Ja mam swoje zdanie i wiem ze JG jest potrzebny. Może przesadzili ale różnie na meczach bywa emocje itd. nie usprawiedliwiam ich za pobice jakiego dziadka, bo żle zrobili.
Tylko dziwi mnie to (powtórze to jeszcze raz) ze jeszcze nie tak dawno wszyscy śpiewali równo nikt nie protestował a teraz nagle znaleźli sie wielcy sympatycy wisŁy...
kumbaj a czy przypadkiem na meczu na jesieni z Amica nie było gwizdów na waszą przyśpiewkę??
Waszą?? czy ja powiedziałem ze to moja przyspiewka? ja mowie ze zawsze byla jest i bedzie. nie zawsze ja spiewam. a co do Amiki to chyba 5 osob gwizadlo (chyba po cichu)
wszystko sie zaczeło od tego "pojednania"...
kumbaj Napisał:
> co do Amiki to
> chyba 5 osob gwizadlo (chyba po cichu)
> wszystko sie zaczeło od tego "pojednania"...
Nieprawda. Na C od dawna zakrzykiwaliśmy te chamskie bluzgi i wieśniackie przyśpiewki. Wychodziło bardzo dobrze. Nie pamiętam meczu, na którym C śpiewałoby to g...
Moim zdaniem lepsze jest zakrzykiwanie niż gwizdy. Także dlatego, że nie umiem gwizdać :-)
Ja też nie umiem, ale zawsze można buczeć, to daje równie dobry efekt. Ale fakt, zakrzykiwanie lepsze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)