Czemu ja go nie widziałem?? Swoją drogą ciekawe, czy to tylko typowa wizyta na meczu, czy coś wiecej...
tu o tym piszą:
może Staw powinien się martwić??
-
-
Kasperczak na Cracovii
na meczu byl tez I. Adamus i co z tego ?
nic...chodzi mi o to, ze gdyby faktycznie czas Stawa miał kiedyś dobiegnąć końca to fajnie by było mieć Kasperczaka jako trenera...
z tym sie zgodze
Był siedział koło Prezesa Filipiaka - no cóz ale On nie bedzie nigdy trenerem Pasów chyba - wkrótce roztrzygnie sie jego spór z Wisła moze Legia ?? a jak nie to raczej jakas druzyna narodowa z Afryki go wezmie.
Chodz ??? różnie może być jednak kupił dom koło Krakowa wiec moze na stałe juz ti zamieszka ??? ale czy nas stac na niego ?
No i tak - i nasz zespol bedzie gral juz calkiem jak pizdy grochowe z przeproszeniem ... Majac za trenera takiego motywatora jakim jest Kasperczak. No ale przynajmniej niektorzy beda cieszyc michy,bo w kadrze bedzie z 5 murzynkow,ktorzy beda zasilac druzyne rezerw i beda robic smieszne wygibasy w czasie przerwy w meczu...
Na raize Kasperczak rozmawia z Legią więc bez paniki. Raczej martwiłbym się tym, kto mecze Pasów ędzie na zywo oglądał a nie tym kto Pasy będzie prowadził
''Na raize Kasperczak rozmawia z Legią więc bez paniki. Raczej martwiłbym się tym, kto mecze Pasów ędzie na zywo oglądał a nie tym kto Pasy będzie prowadził''
O frekwencje na Pasach się nie martw, ja wolę 100 razy Stawowego niz Kasperczaka.
Mam nadzieję ze W.Stawowy wyszkoli się na zajebi.... trenera i będzie u nas tak długo jak Ferguson w Manchesterze :):)
Kasperczak był na meczu.
Każdy kto chce oglądać grę Pasów powinien być miło przyjęty.
Zapraszamy
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
"Postanowiliśmy, aby istniała między nami umowa
Chcemy z tobą zawrzeć przymierze, że nie uczynisz nam nic złego,
jak i my nie skrzywdziliśmy ciebie i pozwoliliśmy ci spokojnie odejść"
Księga Rodzaju 26,27
Powiem tak - wielki szacunek dla Kasperczaka (świetny trener), ale my mamy naprawdę zajebistego szkoleniowca, z którym jeszcze wiele osiągniemy!
FanatyKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiem tak - wielki szacunek dla Kasperczaka
> (świetny trener), ale my mamy naprawdę zajebistego
> szkoleniowca, z którym jeszcze wiele osiągniemy!
>
po prostu racja
chociaz nawet Stawowy ma pewne wady ale ogólnie to jest ponad przeciętną i to dużo
A pół roku temu był Smuda...
Kasperczak by dobrym piłkarzem, to dobry trener...
Niech ludzie oglądają Cracovię...
(choć może akuret nie ten mecz co był dziś :-( )
A my mamy Stawowego i bardzo dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)