EPT:
Od kibicow majacych inne poglady niz Cracovia.Od nich.Jezeli jestes taki madry jedz do Chorzowa czy do jakiegokolwiek miasta i zacznij wrzeszczec Cracovia.Jezeli nie bedziesz na terenie przyjaciol marny twoj los.Aha i nie odpowiada sie pytaniem na pytanie.Boisz sie przyznac racje to sie nie wypowiadaj
-
-
Gdzie byliście 3 lata temu ?
a Ty cracov to chyba cos z glowa masz nie? chcesz spokoju idz do teatru
FanatykKSC napisał:
>Aaaaa, to o to wam chodzi - mamy wyp...dalać, bo Wam laski nie robimy
w przypadku rex1906 oraz reszty naszych forumowych gnomów to byłaby najprawdopodobniej pedofilia :))
Poker - chodze do teatru - uwierz mi !!!!!!!!!! Ale jak czytam twoje wypowiedzi to sądze, że ty nawet nie wiesz jak teatr wygląda !!!!!!
No cóż ciotą i prostakiem trzeba sie urodzić - tobie jak widać to się udało.
I nie piszcie że chcecie nas bronić (śmieszne to jest) - bo wole zostać zabity przez bandytów, niż być przez bandytów obroniony a potem zabity bo nie śpiewam ich kochanej pioseneczki !!!!!!!!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!!!!!!!!!!!!!
A poza tym byłem na wielu wyjazdach - więcej niż niejeden z was !!!!!!! Chodziłem w szaliku Cracovii w wielu miastach i nigdy nie zasłaniałem się wami - "wielcy obrońcy".
Nigdy nie potrzebowałem od was pomocy więc takie insynuacje prosze pisać pod inny adres.
I powiem wam jedno - to co stało się dzisiaj dokładnie odzwieciedla hasło: ZESZLIŚCIE NA PSY - nie tak dawne wasze motto.
I dla zrozumienia - nigdy nie kibicowałem wiśle i nie zamierzam - bo w dalszym ciągu jest to dla mnie GTSowski milicyjny klub.
Ale wasze przyśpiewki są naprawde już nudne i rzygać się chce jak sie czegoś takiego słucha.
Mielec niestety sie z Toba nie zgadzam a to dlatego ze:
- szaliki wiazaly sobie jakies gowniarze, ktore dzis zreszta z reguly siedza na D maja 10 lat i spiewaly dzis to co spiewaly
- temat "pojednania" jest daleko wyolbrzymiony przez was - tak tak.. nie wiem skad sie to wzielo, moze wzieliscie sobie do serca internetowych debiutantow ktorzy na okazje mszy na forum sie pojawili i rownie szybko znikneli,
wiekszosc normalnych kibicow - nie chciala, nie chce i nie bedzie chciala zgody z wisla, sadze ze jest to tak samo nie na reke dziadkowi ktory od 40 lat chodzil na Pasy i pamieta kurestwo milicyjne jak i mlodemu czlowiekowi ktory ma jakies inne powody
WYBIJCIE SOBIE KURWA POJEDNANIE Z GLOWY - mowie do chuliganow
bo brniecie w gowno - klepiecie swoich calkowicie bez powodu
skad sie biora gwizdy ? bo mecz z Legia mial byc bez bluzgow a zaczeliscie bluzgac (chuj nawet jest legia zaczela to co z tego?) ludzie gwizdali bo nie wypadalo klnac z transparentu zegnajacego Ojca Swietego, a obecnie ludzie gwizdali nie dlatego zeby robic zgode z wisla (kto wam to w ogole wmowil?) tylko zeby zagluszyc te kurwy ktore non-stop leca, a wy sobie myslicie ze to z powodu wisly, jakbyscie spiewali "izolator to stara kurwa" to tez by gwizdali, bo wszyscy sa juz zmeczeni tymi ciaglymi kurwami
prawda jest taka ze nie ma to juz zadnego znaczenia, bo zrobiono to co zrobiono i jest jedna wielka kupa
a jeszcze co do "koniecznosci posiadania chuliganow"
byc moze - jest to sfera gdybania - ale niech mi jeden z drugim nie wmawia ze jest to niezbedne bo bylem na wyjazdach na ktorych nasi zacni hools mieli gleboko w dupie cala reszte kibicow Cracovii
nie ma i nie bylo jednosci wsrod kibicow Cracovii, skorupa pekla i zgnile zoltko wylalo sie jebie
czarny dzien dla Cracovii!
ps - niech mi ktos z poplecznikow bicia dziadkow wytlumaczy kto wam powiedzial ze my jestesmy za pojednaniem z wisla (w sensie zgody?) ?
Król Macius Pierwszy :
Dokladniej mowiac to ja wiem kto wiazal te szaliki wiec nie wmawiaj mi ze byly to 10 latkowie.I wiem kto byl na pochodzie i wiem kto spiewal pioseneczki pojednawcze.
I nie prubojcie zmienic kijem biegu Wisly.Bo to co bylo od dziesiatkow lat nie zmienicie w ciagu 2 meczy a tylko mozecie sie jeszcze bardziej narazic.Zastanowcie sie nad tym i musicie dojsc do kompromisu bo taka sytuacja jaka stala sie wczoraj byla kulminacja zachowania piknikow w Zabrzu!
Rację ma klarost. Pokazaliście kim jesteście i to jest wasz końcowy śpiew. Gówniarze i tyle. Stać was tylko na bicie innych ludzi i przekleństwa? Gdzie byłem trzy lata temu? Tam gdzie ciebie nie było 20 lat temu. Broniliście swojej tozsamosci klnąc przez 90 min? To jest ta obrona?
Pełne poparcie dla władz klubu! Radykalne zmiany bo inaczej normalni kibice przestaną przychodzić na mecze. Wstyd!
FanatykKSC
''Cholera, nie wiedziałem, że JG to cioty ''
Ło zesz ku... chłopcze nie napinaj się tak , jezeli z ciebie taki chojrak to mogę ci załatwić spotkanie z jakims kolesiem z JG i będziesz mógł mu to powiedziec prosto w twarz a nie szczekać tu na forum.
widać frakcja hmm... jakby ich tu nazwać... powiedzmy "bez Wisły żyć nie potrafiąca" nie rozumie ani rzeczowych argumentów, ani żartów (to do Ciebie RS). czują się zagubieni, podobnie jak na stadionie, kiedy ktoś im zagłuszał ich onanistyczną pieśń. tam mogli w inny sposób się wyładować...
zgadzam się w pełni z KMP
Królu Maciusiu Pierwszy- nie powiesz ze pare lat temu (poiwedzmy- pare dobrych lat temu) nie bylo jednosci na Cracovii. Ludzie mieli swoje zdania, dochodzilo do sporow, hoolsom nikt nie podskoczyl, ale nie wmowisz mi, ze gdyby owczesni hoolsi zobaczyli, ze np dostajesz na wyjezdzie oklep, to by Ci nie pomogli.
Gdzie bylem 3 lata temu?? To byl moj najgorszy sezon- jesli chodzi o kibicowanie. Przyczyn jest kilka, bynajmniej nie zalicza sie do nich postawa pilkarzy. Co nie zmienia faktu, ze mecze u siebie raczej zaliczalem.
Gratuluje wszystkim obrazajacym sie nawzajem.
A i dodam jeszcze- 3 lata temu na pewno nie ylo na naszym stadionie osoby, ktora doszlaby do genialnej konkluzji, ze piosenka o Wisle ją obraza.
aredin bylismy pietnascie lat temu duzo nas bylo a sektor byl pomaranczowy i pelny nienawisci
Romper ---> Twoje (i nie tylko Twoje) groźby nie robią juz na nas specjalnego wrażenia, więc zmień płytę bo to już nudne się staje
Aha - i żeby nie było wątpliwości - z żadnymi napakowanymi sterydami dresiarzami nie mam się zamiaru spotykać, gdyz nie specjalnie usmiecha mi się dyskutować z argumentami w postaci siekiery zmierzającej w kierunku mojej głowy
Bez odbioru
Nikomu nie grożę , jak nie masz ochoty z nimi dyskutować to po co ich wyzywasz?? poprawia ci to samopoczucie ??
Bardzo, zwłaszcza, że gdybyś rzeczywiście przeczytał mój post na który się powołujesz zauwazyłbyś, że robie sobie jaja
No i przy okazji ich obrazasz.
A czy ta "ochrona" jest obowiązkowa? Czy też można wystosować jakąś prośbę o zrzeczenie się tej wielkiej łaski. No może jeszcze inna propozycja. Dajcie sobie spokój z chronieniem nas przez miesiąc. Niech się przekonamy, że Cracovia i my bez Was nie możemy istnieć. Jesteście przekonani, że macie racje, nic więc nie ryzykujecie. Za miesiąc zapewne wszyscy przyjdą na kolanach prosić Was abyście powrócili i nas ratowali...
czytam te wypowiedzi i tak sobie mysle ze trzeba przyznac racje grupie spod znaku Judasz Gang !!! tak tak Panowie jesli naprawde prawdziwi Pasiacy chcą by na stadionie nie pojawiały sie takie zwierzeta to trzeba zabrac sie do roboty w realu a nie napinac na forum bo tym nic sie nie zdziała !!! a do takich jak marcinksc3x mam kilka pytan skoro tak pytają gdzie bylismy jak spiewano wczesniej Wisła to stara....czemu to "panowie" nie pojdziecie np pod kosciół i nie drzecie tam ryja i tej swojej przyspiewki ?nie wypada ? a kto wam dał prawo do robienia ze stadionu obory ? byliscie na wyjazdach w staszowie kanczudze itd..wybiliscie troche szyb zrobiliscie sobie "promocje"w sklepach..i uwazacie ze wolno wam zadawac pytania typu "gdzie byliscie" ? to ja wam powiem gdzie bylismy jako STARY PASIAK SIEDZIELISMY CICHO i znosilismy z pogardą DLA WAS w sercu te wasze "popisy kultury" ale TO SIE MAM NADZIEJE BEZPOWROTNIE SKONCZYŁO !!! byłem na basztowej i widziałem pijanych wyrostków w szalikach ktorzy darli mordy w "obronie klubu " ale nawet chyba nie do konca mieli pojecie o co na basztowej chodziło !!! a teraz jeden z drugim ma czelnosc zadawac pytanie gdzie byliscie ? mam nadzieje ze to zezwierzecenie sie (przepraszam wszystkie zwierzeta za to porownanie) ktore mowi o sobie bezprawnie "kibic" Cracovii zdarzyło sie pierwszy i ostatni raz !!! DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY GWIZDALI , niech to bedzie początek walki z tą gangrena toczącą Cracovie juz wiele lat !!!!! Papiez bez wątpienia byłby "dumny" z zachowania tego bydła a wczoraj pokazali ile zrozumieli z jego nauki, bo Papiez sobie ,a judasz gang i tak wie lepiej, w koncu to ze był i jest( w sercach ) kibicem nr 1 Cracovii jak widac było wczoraj dla garstki szmat nie ma zadnego znaczenia.....najwazniejsze ze Wisła to stara....
ROmper --> ja ich nie muszę obrażać, oni sami siebie wczoraj obrazili, a konkretniej okryli się hańbą, której nie zmyją przez lata...
Taka jest prawda i wszyscy dobrze o tym wiemy...
Pikniki, skoro tak odgrażacie sie na "bandytów którzy biją dzieci i starców" to gdzie byliście wczoraj? W kolejce po kiełbaske? Było sie postawić tak jak to teraz robicie i załatwione. Pieprzenie że sie chodziło 30 lat temu na Pasy to sie ma teraz jakis mandat czy immunitet - śmieszne. Polecem najpierw wypróbowanie swojej siły argumentów na swoim sektorze. Na C jest baardzo dużo "bandytów". Do roboty gamonie. Najwyraźniej wczoraj bronili waszych racji tylko starcy i dzieci, wy "prawdziwi mężczyźni", heh.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)