Dzis chcecie pojednania zgody a gdzie byliscie 3 latatemu jak Cracovia grała w 3 lidze ?
Nazywacie nas terrorystami ale jestesmy potrzebni !!! i sami wiecie o tym.
NIE MIEJCIE PRETENSJI DO NAS ale bronilismy swojej tozsamosci Cracovia to MY takze
-
-
Gdzie byliście 3 lata temu ?
A gdzie bandyci byliście 15 lat temu ?
byli byli sa od wielu lat nie tak jak wy kibice pojednania
Ci którzy bili dziś prawdziwych weteranów kibicowskiego pojednania wtedy to byli w przedszkolu a nie przy Kałuży
Postfem, wiem gdzie będziesz już wkrótce, zgadnij :)
sorki, co wy tu odstawiacie ? tylko groźby rzucane na przemian. a ja swoje wiem - dziadki w wieku +50 to nie jest mloda krew i byli z Cracovią (najprawdopodobniej) nie tylko te 3 lata temu, czym czesc sie tu chlubi jak nie wiadomo czym. oni sa kibcami od grubo ponad 20 lat, i zaloze sie ze takie cos na wlasnym stadionie nie spotkalo ich NIGDY. wstydzior w strone chuliganow, oj wstydzior...
czy którys z modów moze mi łaskawie odpowiedziec na pytanie czemu usunieto mojego posta ??
[i]Zaden - zlamales regulamin - wiadomosc zostala usunieta.[/i]
Powiem jedno - jesteście potrzebni tylko samym sobie - mocarze i damscy boxerzy. Staruszkowi wpierdol spuścić to jest ten wasz bydlęcy honor.
Większość pokazała wam jednak, że wasze miejsce w klozecie historii.
Pewnie pokażecie jeszcze klika razy co tam potraficie, ale już powoli wasz czas nadchodzi.
Amen i spust wody.
Pokazaliście, że wam się wydaje, że rządzicie - wam się naprawdę wydaje.
Siedzenie koło was to sama przyjemność - na wymioty bierze po kilku sekundach. A ten wasz tzw. doping to już wiocha większa niż w Cikowicach.
POSTFEM 100% poparcia dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wy nas macie bronić?He he,wiecie co? Szanowałem was,a teraz...aż brak słów.Ja Pasiak z krwi i kości na własnym stadionie boję się krzyknąć CRACOVIA...WYSTARCZY!!!
Właśnie za krzyczenie "Cracovia" słyszy się hasło: Wyp. na rejmąta.
Niezłe. Mrożek z Mleczko by nie wymyślili.
Wielcy chuligani jesteście dnem! I raz na zawsze zapamiętajcie sobie: WASZE BANDYCTWO NA BASZTOWEJ NIE URATOWAŁO CRACOVII. Cracovię uratowali ludzie których dziś biliście. To już wasze ostatnie chwile na stadionie im. Jana Pawła II. Kryminał już niedługo. Won przeżuty z Cracovii. Filipiak bierz się pan do roboty bo niedługo Ty też od nich dostaniesz po mordzie.
No wiocha jak sto piedziesiat bylem z CRACOVIA i 3 lata temu i 21 lat temu , nigdy moja noga nie staneła na ul Reymonta, ale dzisiaj grupa 30 , nie wiam jak ich nazwac , bo oni nigdy nie byli za PASAMI, oni tylko byli przeciw Wiśle i tyle. Gdyby ich tam bylo 5 czy 10 zosatliby zlinczowani, i kiedys nadejdzie czas ze i sektor C sie zoorganizuje i wtedy bedziecie śmiecie zdychac w mękach. Zachcialo mi sie plakac jak jakis tepy gnoj tylko trcohe umiesniony bluzgal 20 matrow dalej strszego pana ,ktory chodzi na PASY od 45 lat, za to tylko ze nie spiewa na WIsłe.Jak Zarzad nie podejmie zdecydowanych kroków , to na meczu bedzie 300 osob .Trzeba tych sku...now wytepic ze stadionu. CRACOVIA to nie wy , zrozumcie to raz na zawsze tepe osiłki.Boże jak mi jest wstyd, ze mieszalo sie z błotem kwiat CRACOVII z poprzednich lat.ZARZAD musi MUSI ten margines spoleczny wysłac do mamra.
Pozdrawim wszystkich ze sektora C , nie dalismy sie ch..om. DZIEKI WSZYSTKIM ZA TO.
1. Źenua
Prawdziwy "kibic" Cracovii w momencie gdy Paweł Tarnowski prosi wszystkich kibiców "co maja serce w pasy" o zaintonowanie bodajże "Moja jedyna miłość..."
- "spierdalaj"
2. Żenuła
Przerwa, Misior wychodzi pogadać z "kibicami".
3. Żenuła
Dziś przeżuty z Reymonta inspirowane bandyterką jadą na Pasiaków "Wypierdalać na Reymonta", "jebać sektor C"
CIEKAWE, CO JUTRO POWIE ZARZĄD
ograniczy liczbe kibicow do 8000 i podniesie cene biletow
pytanie do modów zaden to prosze w takim razie napisac mi na priva czym mój post róznił sie od postu gtxa ????
Liczbę kibiców ograniczy się sama
ceny raczej się nie podniosą - popyt sapada i nie nie widać końca tej tendencji.
3 lata temu mijał szósty rok jak NIE chodziłem na mecze po tym jak klub/zespół puścił Wisłę swoim kosztem do ekstraklasy. I wcale się nie wstydzę bo trzeba się szanować. Dzięki Misiorowi się to zmieniło i dlatego ludzie wrócili
Za to na Pasy chodziłem od '83. Ciekawe gdzie ty byłeś postfem kiedy w '84 nasza ekipa w 2-krotnej mniejszości przepędzała Wisłę z naszego sektora gołymi rękami? Pewnie pojawiłeś się wtedy, kiedy druga strona zaczęła się bać metalowych sprzętów. Teraz w tym samym miejscu gdzie rodziła się legenda KSC wy bijecie swoich. Nie dziwię się że nikt wam nie oddaje bo nikt nie chce oberwać nożem.
A ja zapytam co Wy robiliście na meczach po '96 ? Wiara, brak godności, czy może poligonik do robienia interesów? Wszyscy wiedzą jak było.
co za inteligentne pytanie spytaj mnie dziecinko gdzie bylem 13 lat temu wtedy pogadamy kto podniosł reke na pasiaka sam nie jest pasiakiem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)