TYLKO SZMATA BIJE BRATA.'
-
-
To jakas paranoja...
Widziałem i to nie jeden i nie chodziło mi tutaj o rządy JG na kałuży, każdy będzie pilnował nosa swego to będzie git. Mi chodzi o wulgaryzm o który się wszystko rozchodzi i który jest na każym stadioniei i tego się nie wyeliminuje - oto mi chodziło.
Mg
''> jeżeli naprawdę obito 70 letniego dziadka to
> wstyd.............
Jasne, trzeba było kopać i bić co najwyżej sześćdziesięciolatków. ''
Ale się Mg dopierdalasz, napisałem ze mi szkoda dziadka , a ty mi z jakims głupim tekstem wyskakujesz.
lokis napisał :
NIE MA JUŻ PASIASTEJ RODZINY - SĄ TYLKO PASIACY I SKUR...SYNY!!!
PS.
I PRZERZUTY GŁÓWNIE Z HUTY!!!
no no tylko nie z Huty - a tak apropo jednak nie mam czego żałować ze byłem w pracy całego zajścia nie komentuje bo pewnym sprawą się nie dziwię ale są też pewne granice
PZPN zastanawia sie nad wprowadzeniem Policji na stadiony.
Powiem jedno gralem w Cracovii jak byla 3 liga !! bylem wtedy w juniorach i marazm byl niesamowity i jakos wtedy nie widzialem tych ludzi ktorzy teraz staraja sie najwiecej miec na pasach do powiedzenia ( chodzi mi o piknikow i ich pojednanie )!! jak oni osmielajac sie cokolwiek mowic i jednac z ta szmata !! w glowie mi sie to nie miesci !! Ludzie opamietajcie sie prawda jest taka ze gdyby nie ci chuligani to byscie na stadion nawet nie dotarl bo by was wisla zjadla a wy chcecie sie jednac ?? chyba zescie sie glowami na dupy pozamieniali !!
lepiej wyprowadzić gnoi a nie wprowadzać Policuję bo to akurat da niewiele
Panie Filipiak jakim prawem naraża Pan kilka tysięcy osób!!??
Chce Pan pgraniczyc wejście na stadion 14 - letnim dzieciakom, a mówi Pan o negocjacjach z BANDYTAMI??!! Na jakim my świecie żyjemy?? Czy oni sa pracownikami Pana Firmy zeby z nimi prowadzic negocjacje. Wstyd i hańba>
19 Kwietnia 2005r. to dzien najwiekszej porazki mojego ukochanego klubu.
P.S. Podziekowania dla BANDYTÓW za okazane miłosierdzie i nieużycie we wspaniale zorganizowanej akcji "sprzętu"...........
a czemu zostali zterroryzowani ?
a ja sobie myślę że mamy tu dwie grupy które są skrajne a prawda jest po środku , my się bijemy a wisła się cieszy...żal mi ale nie Was tylko mnie bo muszę na to patrzeć
widac ze niektorzy nic nie wynosza z nauki Jana Pawla 2... a szkoda!
policja zmieni nasz doping ! mianowicie będzie jeb.. wisle i policje !!!
TO PRAWDA CO NAPISAŁ DareCki T Y L K O S Z M A T A B I J E B R A T A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[i]Zlamanie regulaminu jak i grozby karalne[/i]
Prawda jest taka ze ci pseudokibice to po prostu najnizsza klasa spoleczna, lumpenproletaryat...Nie dotrzemy do nich zadnymi ludzkimi argumentami!Nie zasluguja nawet by ich nazwac zwierzetami!!!Sa mocni, bo sa pieprzonymi koksami i strasza zwyklych ludzi, ktorzy wcale nie maja ochoty sie nikomu narazac.Odnosza wiec sukces!
Przykre jest jeszcze to, ze w momencie kiedy wpadli na C ludzie szukali wzrokiem ochrony, a tu nic!Pewnie tez sie boja, tylko ze akurat oni nie maja prawa sie bac!Maja nas chronic,o zgrozo rowniez przed "kibicami Naszej Cracovii"...
co tu gadac, czekam na reakcje Klubu....
Pastor - chciałbyś, ale wierzę że się zdziwisz.
To co się dziś wydarzyło to jeden wielki samobój. Samobój strzelony sobie przez bandziorów. Wiadomo było, że deklaracje Klubu potrzebują czasu by się urzeczywistnić.
Mam nadzieję, że Klub (w szczególności Misior i Filipiak) przekonał się iż jakiekolwiek próby porozumienia z bandytami nie mają sensu.
Powtórzę to co kiedyś powiedziałem: PORA USUNĄĆ TEN WRZÓD.
I na koniec słowo do pastora, rompera i im podobnych: jeśli dla was bardziej liczy się by być anty, jeśli nie możecie żyć bez "wisła to ...", jeśli pochwalacie (lub usprawiedliwiacie) podniesienie ręki na innego Pasiaka to właśnie wy ZESZLIŚCIE NA PSY !
oj Vojnar idz już spać lepiej bo nie wiesz co piszesz...
Vojnar <<< następny netowy wojownik :):):)
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
100% poparcia Vojnar
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)