nalezy zatrudnic troche wiecej ochrony i konkretnych kolesi!!!! bo jak byly przepychanki na C to ochrona sie tylko patrzyla argumentujac swoj brak reakcji tym ,iz nie chce prowokacji!!!! Panowie to bylo raptem 15 kolesi i napewno nikt z tego sektora C nie stanal by w ich obronie!!!!
-
-
To jakas paranoja...
Tak krzysi, tak - już twoi koledzy z Wisły ci wmówili, że większość u nas to przerzuty i zaczynasz powoli w to wierzyć.
Krzysiu: odnośnie twojego pierwszego zdania z poprzedniego postu: wzajemnie!
Zachciało się zmian, bo wszyscy zobaczyli, ze robicie arcywiochę - dopiero chyba TV wszystkim uzmysłowiła gdzie jesteśmy.
Na straży stoi honorowej
Jude Gang
a czemu tylko po ryjach - może zaproponujecie nam tzw frajerowm - jescze coś mocniejszego - dlatego że chcemy dopingować i chodzić na mecze z dźiećmi???!!!!
jakos jeszcze pół roku temu nikomu nie przeszkadzaly przyspiewki na wisle. caly stadion spiewal rowno a teraz to sie w dupach poprzewracalo! ludzie nagle bronia wisly gwizdając, oj chyba za duzo przerzutow na stadionie! Jak ktos nie chce spiewac na wisle to niech nie spiewa a nie zgrywa wielkiego moralizatora i gwizdze. wcale mi nie zal tych co dostali, no moze z tym 70 letnim dziadkiem przesadzili ale niech psy wiedza gdzie ich miejsce.
P.S. Po dzisiaj to pewnie wielu dostanie zakazy stadionowe... po legii dostalo 50 osob....
przecie k@#$%a zaden z tych terrorystow ani raz nie spojrzal na murawe!!!!Po ^&@# Wy k#@%a przychodzicie na te mecze????
cały mecz był antydoping tylko dlatego żeby pokazać że nie da się nic zrobić z antydopingiem i ze zawsze będzie i nikt tego nie zmieni bo nie jest 20 osób tylko dużo więcej takich którzy śpiewają na wisłe i zawsze będą spiewać! jak niechcecie spiewać to nie spiewajcie i tyle a jak będziecie gwizdać to bedzie tak jak dzisiaj na kazdym meczu! gdyby nie to całe poj..bane pojednanie to by było jak dawniej i było by dobrze zwłaszcza że przed pojednaniem juz było coraz mniej anty. Zobaczymy co z tego będzie ale wydaje mi się że nikt nic na to nie poradzi, a szkoda bo przed pojedaniem było całkiem fajnie! pozyjemy zobaczy...
3 liga 3 liga Cracovia , z calego serca bez lysych "kapturkow" i cfaniakow co to 3 lata temu wszedzie byli .... ale 5 - 6 lat temu jakos nie bylo nikogo poza setka znajomych twarzy co niedziele , a moze poprostu zrobic skomasowana akcje zwrotu karnetow do klubu bo letko mam w dupie takie emocje wole goladac jak to jakis kapturek krzyknol w Canal+ w klubie kibica.
KsC Qr2nOw.....dzisiaj pobito starszych kibiców CRACOVII,opluto na B kibica w koszulce CRACOVII z małym dzieckiem na rękach....to nie jest huliganka....to jest BANDYTYZM....i nie zmienia tego fakt śpiewania"tej" piosenki czy też gwizdania....rozumiesz to!!!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!
Trzeba było nie gwizdać to by się nic nie działo ,jeżeli naprawdę obito 70 letniego dziadka to wstyd.............
Z tego co czytam to żałośni są ci co biją swoich za śpiewanie piosenek pro-pasiastych ... Zacznie u was chodzić po 1000 kibiców jak tak dalej będziecie robić
Pozdrowienia dla normalnych
Bez pozdrowień dla przygłupów i przeżutów
Bydło miało dzisiaj swoje 90 minut. Czegoś podobnego nie widziałem i trudno to nazwać. Ci debile chcą doprowadzć do tego znów będą jeździć do Kańczugi, Staszowa czy Lubartowa. Oni nie znają innej rzeczywistości. Jeżeli klub nie zrobi prawdziwych porządków (nie chcemy deklaracji tylko działań) to na stadion znów zacznie przychodzić 300 osób i będą to sami żołnierze mafii (trzeba nazwać rzeczy po imieniu). A wtedy to już się będą bić między sobą bo prawdziwych pasiastych kibiców pobiją albo przegonią ze stadionu wcześniej. Czy o taką widownię i taką reklamę chodzi globalnej firmie COMARCH i Profesorowi? Przymykanie oka na pobicia i terror odbywający się zaledwie kilka metrów od Loży jest przerażające. Za chwilę wejdą do tej loży i każa wam śpiewać starą piosenkę o Wiśle bo inaczej wpie...l.
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!!!!!!!!!
CALA POLSKA SIE SMIEJE NA CRACOVII SWOICH SIE LEJE!!!!:(:(
Nie chce sie wypowiadac w imieniu ogółu, ale druga strona Błoń się nie smieje (przynajmniej ja sie nie smieje)
Niestety tak to juz jest, szkoda, ze ta grupa jest nietykalna.
Do jakiegos gościa: Nie chce sie wypowiadac w waszych sprawach, ale Basztowa to nie byla akcja 20 osob, tylko wielu zdesperowanych(i nie dziwie im sie) wiernych kibicow i jednak pozytywny skutek przyniosła. (jakkolwiek to dziwnie brzmi)
Ciesze sie ze sie sprzeciwiacie temu, doping pro własnej druzynie, i wszyscy na tym skorzystają.
Nie ma miłości, neich będzie szacunek.
gratuluje zwyciestwa i zycze UEFA. Pozdro.
Wspaniali kibice wierni swojemu klubowi, weterani walki o wspaniała Cracovie!!! To tylko dzięki wam Cracovia żyje i egzystuje! Jesteście wspaniali i całuje wasze cudowne stopy, łaskawcy oby żaden pyłek nie spadł na wasze czoła... Jest super a będzie jeszcze lepiej zostaniecie już niedługo sami na stadionie a wraz z waszym rozwojem klub powoli osiągnie wielki sukces! Powoli osiągnie III ligę a wy będziecie mogli wreszcie udać się a upragnione wyjazdy do Kańczugi, Myślenic, Staszowa, Pińczowa, Sieprawia itd itp a tam razem z miejscowymi tłuc się bez żadnych ograiczeń! A za to odpowiada kilka tysięcy pikników zakochanych w swoim klubie ratujących Go własnymi pieniędzy i wlasną pracą, ale wy to macie gdzieś...
1. to mógł być pojedynek na głośność antydopingu-zagłuszania. widać, że nie udało się chuligance, więc musieli sięgnąć po inne środki, czyli po prawo pięści. tu się czują silni. może i triumfują. ale takim triumfem to sobie dupska mogą podetrzeć.
2. śpiewanie "wyp... na Reymonta" to dno. my sobie poradzimy bez Wisły, oni widać nie bardzo...
3. chuligani są po to, żeby nas chronić - śmiech na sali. najgłupszy argument, jaki słyszałem. nie jestem przeciwko chuligance Cracovii - jestem przeciwny chuligance w ogóle. to rozwiązuje problem.
4. tak, pamiętam III ligę. a nawet gdybym jakoś zapomniał, to sobie dziś przypomniałem. cofnęliśmy się w dopingu (dobrym, zajebistym dopingu, która wspiera naszych) ze 2 lata. i już nie będzie atmosfery. widać, co po niektórym tęskno za III ligą. mnie nie.
Na C gostek 60 letni dostał kopniaka w twarz. Ale po co sam prowokował
wołając "uderz mnie"?
nie no.. bicie swoich to lekk przesada.. tego nie popieram... wszczegolosci ludz starszych...!!
kiedys bylo my spiewamy swoje.. wy swoje...!! i bylo okey..!!
ian thorpe nie popieram tego ze dostał jakiś dziadek czy koles z dzieckiem na rękach ale wszystkiemu jestescie sami sobie winni więc nie miejcie pretensji
Wstyd?
Romper Stomper - przecież w lidze hools na pewno się za to zapunktuje.
Większość tych co nawet nie gwizdała i tak została zwyzywana od pedałów i czego tam jeszcze.
To nie jest wstyd?
Wisła nas na derbach po prostu zabije dopingiem, jak takie "policyjne" akcje się będą powtarzać.
Bo się rzygać chce.
Obserwuję ten JG od kilku spotkań i w życiu im lokomotywy, i inne dopingi pro nie są potrzebne.
Znajdźcie se jakąś Garbarnię lub inny klubik w dołku i tam się przenieście. JA się w każdym razie na wasze polecenie nie udam się na Reymonta, bo w życiu tam nie chadzałem i żebyście wiedzieli, ze większości takich jak ja też.
Ale to wy pokazaliście światuu sprzęt, 100 % antydopingu i inne wioskowe obyczaje.
Czas pokaże, czy se tę wioskę będziecie chodować, czy nie.
Kojo, czy Ty czytasz, co piszesz??
Moim zdaniem, to co sie działo, było odzewem na to, na co wszyscy KIBICE Cracovii sie nie godzą - na przemoc..
"Akcjonariusze" chuligaństwa na naszym stadionie zdali sobie sprawę, ze dobrze nie jest..
I dobrze.
Pytanie tylko,które większość z Was zadaje - co z ochroną? Co zrobi Klub? Oby były mądre decyzje..
A to "..." (każdy sobie nazwie") wyplenić!
Przepraszam za chaotyczność mojej wypowiedzi, ale w tym momencie mam prawo..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)