Ta akcja była zorganizowana i chyba nikt już nie ma wątpliwości, co tak naprawdę liczy się dla tych debili. Co mozna zrobic? Moja propozycja jest taka- na nastepne mecze wezmy z sobą zwykle gwizdki, trabki, itp. Jakakolwiek proba antydopingu zniknie w przerazliwym gwizdzie przewazajacych sil kibicow. I jeszcze jedno, gdzie kurna byli ci wielcy ochroniarze, czy naprawde nie mozna sobie poradzic z grupka zwyrodnialcow? Dlaczego tym bandytom pozwolono chodzic po koronie stadionu, stac bezczelnie na dole trybun i przygladac sie kto przeszkadza w antydopingu? Wiem, pewnie doszloby do zamieszek... I tak wyglada bezradnosc klubu. No, chyba ze zadziala slawetny monitoring i to byl ich ostatni raz na tym stadionie. To jest impreza zamknieta, nikt nie ma obowiazku ich wpuscic.
A my? WEZMY GWIZDKI i gwizdajmy tak glosno, zeby ten dzwiek dotarl do zajdalszych czesci tych zakutych lbow.
pKracy
-
-
To jakas paranoja...
[b]Sami do tego doprowadziliście[/b], chcieliście ustalać zasady to skończyliście jak szybko zaczęliście. Było dawniej źle?! Każdy był jaki był i nikt się nikogo nie czepiał, a teatru z Cracovii nie zrobicie.
Jakbyście pikniki faktycznie chodzili i jeździli w III lidze to takie scenki
by was nie dziwiły. Nie?
Jak można gwizdać kiedy spiewany jest hymn? Na treningi noworoczne też
chodziliście w III lidze?
Wiem jak wychodzi to na Legii, Lechu, Wiśle, i Szczecinie. I się da. A wielka mi bandycka odwaga, 20 na jednego staruszka
To chyba jest potwierdzenie tego, że z bydłem trzeba walczyć bardzo radykalnie. Ogłoszone w komunikacie środki pewnie będą wystarczające, o ile będą stanowczo egzekwowane. Niestety walka z tą hołotą może być bolesna, ale kiedyś musi mieć miejsce - im szybciej tym lepiej trzeba ten wrzód wyciąć!
ja tylko dopisze że niestety ta cała swołocz doskonale zna się z p.Misiorem......widać było w przerwie gorące dyskusje z jego strony z nimi....
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!
żenada, wiecie co teraz robi druga strona błoń ? polewa z nas równo i pewnie sie cieszy z zamętu w naszycgh szeregach. stosunek antydopingu do zwyklych piosenek byl chyba 5:3. wogule nie ma co spiewac, a jak zagwiżdżesz to jeszcze ci...
a kurwa dzis to tragedia
marcinksc3xl: to nie chodzi o chuliganow tylko o to co sie dzialo dzis na stadionie... sorry ale jak jakis typ krzyczy ze jak sie nie spiewa "wisla to stara... " to zeby wypier.dalal na reymonta bo tam jego miejsce a nastepnie spuszcza za to wiper.dol to juz chyba jest przesada...
Tylko szmata bije brata !!!
pKracy że byś tylko tej trąbki nie połknął :)) gdzie wy się chowaliscie...
Panie Filipiak teraz zaluje ze kupilem karnet to co dzis zobaczylem przeroslo moja wyobraznie nie wierzylem ze to moze sie stac na naszym stadionie. Dzis straciliscie wilelu kibicow bo ja otwarcie moge powiedziec ze bede chodzil tylko sam a nie tak jak zawsze z rodzina bo nawet wsrod wlasnych kibicow nie moze byc BEZPIECZNIE!!!
Tylko szmata chce sie pozbyć brata. Po za tym nie w 20 na staruszka tylko 20 na 2000 ;)
>Tylko szmata bije brata !!!<
byla kiedys taka piosenka "bo dla kibica Pasów jest rzecza oczywistą...."
zle wam bylo , chcieliscie zmina no to teraz macie !
Tak to paranoja!!!
Sprzedam tanio karnet na pozostałe "mecze" na stadionie mojej ukochanej Cracovii
Banda s.....ów mieniących się "kibicami" skutecznie doprowadziła do tego, ze stanę się przeżutem na ..........Armaturę Kraków
Żegnam ozięble. Niech zarabia Canal + ja będe ogladał ale głos wyłączę bo czego się mogę spodziewać ......oczywiście jakiegoś k....skiego dopingu.
do coponiektorych nigdy nie dotrą pewne rzeczy gdyz wykraczaja one poza ich mozliwosci intelektualne
dev była i nawet nie raz ją spiewałem...
Ale do pewnego poziomu nie można sie zniżać.
Ja nigdy nie miałem problemu z dogadaniem się ze wsyztkimi na tym stadionie i na wyjazdach.
Chyba za bardzo sobie bierzecie do serca to forum.
Jak gwiżdza na antyprzyspiewki to trzeba było ich olać !
[i]Kolega mial juz zwracana uwage?[/i]
Miluś tę szmatę to se wsadź w dziób razem ze swoimi mocnymi w gębie kolesiami.
Najedliście się sterydów to i się na mózg rzuciło.
Musicie nas wszystki wyrżnąć waszym sprzetem, to się dopiero wtedy pozbędziecie Prawdziwych Kibiców.
Dziś koło mnie jakiś tępol, co wyglądał na 20 lat wyzywał faceta, który chyba chodzi od lat 50-ciu.
Ja w każdym razie pamiętam go od 25-ciu i co też chyba jest za mało coby nie musiał przed takim łebkiem zeznawać i tłumaczyć się, że nie jest tu na Pasach od dwóch lat.
Was pogięło, naprawdę was pogięło.
W każdym razie ten bełkot co z łuku wychodził dzisiaj leciał coraz słabiej i na końcu to już były podrygi martwej ostrygi.
Aha, wbijcie sobie tumany w czachy jedno: Że większość tych co ich dzisiaj zwyzywaliście od rejmątów, to wcale, a wcale nie życzy sobie miłości z Wisłą, lecz po prostu świętego spokoju.
Każdy ma to we krwi, że nie ma co się z nimi nazywać jedną rodziną, ale co nie znaczy, ze należy myśleć tylko o nienawiści do nich.
Jedno jeszcze: ten kto działa przeciw swoim nazywa się Judasz - może zmiana lekka nazwy na Judasz Gang.
szkoda ze ci którzy nie maja pojecia co to znaczy byc Pasiakiem maja najwiecej do powiedzneia na naszym stadionie tzn na stadionie przy Kałuży 1
;-) ktoś już to wczesniej napisał ale powtórze.... było wam żle? pare przyspiewek antydopingu reszte Pasów i było ok nikomu krzywda się nie działa... nikt nie kazał spiewać ale po jakiego gwizdaliście? sami wszystko sprowokowaliście....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)