Mam pytanko odnosnie jednorazowych identyfikatorow!!!Chodzi konkretnie o mecz z Zaglebiem.
Na ile czasu przed meczem mozna je wyrabiac, co potrzeba do wyrobienia takiego?
-
-
Judentyfikatory
z Tego co Ja wiem to tzreba tylko dowód tożsamości..:) Imie Nazwisko i tyle :)
PS:
nie [b]Judentyfikatory[/b] tylko identyfikatory :)
Judentyfikatory DObre :))
po chuju śmieszna nazwa tematu
. Identyfikatory to byl jeden z wymyslow klubu, za ktory sie placi i mozna o nim juz zapomniec. Identyfikator mam od bodaj 8 lat, czyli od poczatku i sprawdzano go tylko, w moim przypadku, na meczu derbowym z Hutnikiem na suchych stawach :) A bylo to calkiem dawno..
Wrona teraz identyfikatory sa za darmo, ale jakosci wykonania i wygladu tego to lepiej zebym nie komentowal.
NAtomiast jednorazowe sa po kilka zlotych wyrabiane przed meczem od momentu otwarcia kas zdaje sie.
Mam pytania do osoby KOMPETENTNEJ.
Czy przy wejściu na stadion będzie potrzebny identyfiaktor?
Jeśli tak, to czy dotyczy to także posiadaczy karnetów??
Z tgo co przeczytałem w prasie identyfikatory mają być sprawdzane przy zakupie karnetów i więcej żadne słowo o nich nie padło na tzw. Liście Filipiaka:-)
Pozdrawiam
P.S.
W razie konieczności wystarczy mi odpowiedz, że będzie po staremu.
Nie trzeba identyfikatorow !! Ja też mam już dość długo i może go raz pokazywałem... Nie raz jest tak, że zapytają czy masz id. ale wystarczy powiedzieć, że zapomniałeś i nasza wyrozumiała ochrona zawsze przymknie na to oko. :)
Tez tak mialem, mi sprawdzali tylko podczas meczu z Jaga. Ale teraz zapytalem o to, poniewaz pan Filipiak postanowil zaprowadzic porzadek na estadio, wiec pewnie identyfikatory tez beda sprawdzane.
Już jutro na meczu z Zagłebiem L. mają sprawdzać identyfikatory, takie informacje dochodza z klubu...
ja nie mialem problemu z identyfikatorem, moze raz kupilem jednorazowy kiedys tam
Nie gadajcie że nie sprawdzaja ...
Raz na 3 lidze (jakiś 6 lat temu, jak jeszcze był budynek klubowy) nie wpuszczono mnie na mecz z powodu braku identyfikatora :))))
Miał niezłe zdzwiko !
ja polecam dosc wczesnie konczyc szkole, prace i wchodzic na stadion bo jak ochrona wezmie sie do roboty wkoncu to raczej 10 minut pred meczem nie wejdziecie :P
Na Legii mi sprawdzali identyfikator
Ponawam pytanie do osoby KOMPETENTNEJ. Nie interesuje mnie przeszłośc tylko jutrzejszy mecz!!!
Czy przy wejściu na stadion będzie potrzebny identyfiaktor?
Jeśli tak, to czy dotyczy to także posiadaczy karnetów??
Z tgo co przeczytałem w prasie identyfikatory mają być sprawdzane przy zakupie karnetów i więcej żadne słowo o nich nie padło na tzw. Liście Filipiaka:-)
Pozdrawiam
P.S.
W razie konieczności wystarczy mi odpowiedz, że będzie po staremu
kazda 'kompetentna' osoba, od ktorej oczekujesz odpowiedzi, powie Ci tak samo: tak, beda sprawdzane, bo ochrona ma nakaz sprawdzania wszystkim ID.
ale jak ten nakaz byl przez ostatnie pare lat realizowany - to masz tu dobitnie wyjasnione...
jakby co: klub@cracovia.pl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)