[i]Prosze o przemyslane wpisy bez bluzgow[/i]
-
-
Odpowiedź do tematu Trapeza który został zamknięty...
O Zuberek gdzie jesteś ?
"Twoi" ludzie bez sprzętu załatwili Ci wizytę w szpitalu na intensywnej ..?
Już nic nie pozostało jak pogratulować KOLEGÓW ,których tak zaciekle broniłeś .
coś takiego! jasne, może jeszcze wyjdzie na to że się wczoraj nic nie stało.
wstrzymywać to powinniście posty ziejące nienawiścią pisane przez sprawców wczorajszych wydarzeń
mg
Jestem Katolikiem, ja się tego nie wstydze
JAXA
Piszesz że msza gdzie by nie była to zawsze msza, zgadzam się z tym w 100%.
Ale na msze nie idzie się dla będących na niej ludzi tylko dla BOGA!
Piszesz o nawróconych i o tym że kośćiół nikogo nie odrzuca...Znowu zgadzam się...
Ale zauważ że sam piszesz o nawróconych czyli ludziach którzy zmądzrzeli, przestali popełniać błędy, wyrazili żal za grzechy..Takich ludzi kościół zawsze przyjmuje...
mg, JAXA
A jeśli chodzi o moje pytanie, widzisz nie jest to takie oczywiste....Ciesze się że to zauważyliście:)
Trapez
Ja nie popieram bicia kibiców własnej drużyny (zaraz mnie mg. zjedzie że powinienem potępiać bicie kogokolwiek.....) Nie podobało mi się to....
Ale uważam że dziwne jest to że jeszcze miesiąc temu wszyscy śpiewali (a jeśli nie śpiewali to im one nie przeszkadzały) piosenki na Wisłę a teraz nagle święte oburzenie...Niech każdy śpiewa co chce! Bez gwizdów, każdy ma swoje piosenki....
A teraz napiszę coś od siebie....Parodią jest to że kibiców CRACOVII dzieli Wisła, a właściwie stosunek do piosenek o niej..
Na Reymonta na pewno się cieszą z tego powodu...Ja nierozumiem jak kibic Cracovii może w jakiejkolwiek sprawie stanąć po stronie Wisły..
mg dotknąłsedna problemu.
natomiast moderatorzy są zwyczaqjnymi manipulatorami, bowiem ich akcja polegająca na usuwaniu postów, autentycznie zatroskanych nienormalną sytuacją na trybunach jest szkodliwa i na dłuższą metę prowadzi do destrukcji Cracovii jako drużyny.
Cenzorować należy głosy bandytów, w których jest pełno nienawiści i pogardy dla innych.
zubereg
mysle,ze w kwestii Kosciola juz czas skonczyc dyskutowac.W pewnych kwestiach sie zgadzamy,a w pewnych nie. Cos nas dzieli, cos nas laczy.
jeszcze cos do Twojego postu, pieszesz "Ja nierozumiem jak kibic Cracovii może w jakiejkolwiek sprawie stanąć po stronie Wisły.. "
Chlopie prosze Cie!!!!Zrozum!!!Nikt nie staje po stronie Wisly, ani tym bardziej przeciwko Cracovii tylko nie kazdy ma ochote wysluchiwac bluzgow w najgorszym wydaniu.Troche kultury!Cywilizowany czlowiek potrafi wyrazic swoje uczucia nie rzucajac miesem. Nie wiem w jakim jestes wieku, ale ja jeszcze dzieci nie mam i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie wziac takiego malego bąka na mecz zeby wysluchiwal tylko ku....,hu....,wypie.....itp Poza tym powiedz mi gdzie sie uzywa takiego jezyka????W melinach,wiezieniach,poprawczakach i podobnych miejscach,gdzie przebywa zazwyczaj grupa zdegenerownych ludzi!Nie znizam sie do takiego poziomu, nie bywam w takich miejscach, wiec dlaczego musze tego sluchac idac na mecz????????????????????????????????
JAXA
Rozumiem twoje racje odnośnie dopingu...Ja staram się napisać gdzie leży problem..Reakcja gwizdających jest odbierana tak ja ja napisałem..Pprostu na mecz przychodzą różne grupy kibiców i nikt tego nie zmieni...Niech każdy spiewa co chce.....Bez gwizdów...
Co do wulgaryzmów troszkę się zagalopowałeś, wystarczy wyjść na ulicę żeby takie słownictwo usłyszeć...Powiem więcej mało jest takich osób które NIGDY nie klną. A trzeba pamiętać że mecz szczególnie wywołuje większe emocje...także te negatywne...
nie uwazasz, ze jest roznica miedzy tym , ze ktos czasami sobie zaklnie (ja tez), a jechaniem na okraglo wulgaryzmami i to nie pod nosem tylko na cale gardlo razy kilkaset?????
Piszesz , ze mecz wywoluje wieksze emocje, a i owszem , ze negatywne tez sie zgadzam.Mozna sobie zaklac na sedziego jak przeginaitp.Wytlumacz mi tylko sens jechania po wisle(jesli juz musi byc) w przypadku gdy:
-nie gramy z nimi meczu
-nie gramy meczu np. z ich zgoda
-oni tego nie slysza
PO CO???????????????
Zeby poprawic sobie samopoczucie?Przeciez to oczywiste, ze trzeba miec kompleks innej druzyny skoro nie mozna sie od nich oderwac mysla na chocby jeden mecz.Wiesz co jest istota kibicowania, DOPINGOWANIE zawodnikow!!! Myslisz, ANTYDOPING cos daje???JAk tak, to prosze napisz mi komu i co???
Jak widać po ostatnich wydarzeniach, komuś jest to potrzebne...Choćby dla odreagowania
tylko tyle????
sam widzisz.....
odreagowania??? czego? przezyc osobistych?
nie jestem w stanie tego pojac, no po prostu nie moge.........
Trochę mnie dziwi twoja reakcja na piosenki o Wiśle...Przecież świat ani Cracovia nie upadnią jeśli ktoś zaśpiewa na Wisłę raz czy dwa..
Ja nierozumiem tej zaciętości walczących z piosenkami na Wisłe..
Obyś Zuberg kiedyś nie musiał usłyszeć słów padających z ust mordercy [i]"... wybacz chłopie ale musiałem odreagować i kogoś zabić, sam rozumiesz tak to już jest....było mi to potrzebne[/i]
Dobrego samopoczucia mimo wszystko życzę...
Trapez
Rozumiem że każdy kto śpiewa na Wisłę to potencjalny morderca.....
Odpowiem na twoim poziomie..Każdy kto nie śpiewa na Wisłę to potencjalny psiur z Reymonta...
zubereg! dlaczego Ty sie znowu zabierasz za interpretowanie wypowiedzi innych:)
wiadomo o co chodzilo Trapezowi, dlatego zazynam myslec o Tobie jako netowym prowokatorze:))
zubereg doskonale wie o co biega
ale że nie argumetów, to rżnie głupa jak rząd Suchockiej :P
Maniex
Tak miażdżą mnie wasze argumenty :)...Ten o mordercy to mnie powalił.....
powtórze zubereg
doskonale wiesz o co biega...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)